Sevgilim beni kanserken terk etti sorun ben miyim?

Selam herkese. Bu meseleyi başka yerde görmüş olabilirsiniz çünkü az cevap geldi ve tekrar yollamak istedim. Olabildiğince detaylı ve şeffaf olucağım. Ben 18 yaşında yks ye hazırlanan bir öğrenciyim yaklaşık 1.5 sene önce bir ilişkiye başladım. Kız benden 6 ay küçüktü ama bir alt dönemimdi. Ben onu canımdan çok seviyordum, ona asla sinirlenmezdim, 1 ya da 2 kere sadece sitem ettim, Suçlu ben ya da o olayım hep ben alttan alırdım özür dilerdim, tartıstığımızda bile ona hep sevecen yaklaştım ve sevgi sözcükleri söyledim. Herkese karşı soğukken ona inanılmaz sevecendim Ama o tam zıttıydı soğuk, nadiren sevecen, tartıştığımızda %100 kusurlu dahi olsa her zaman haklı çıkmak isteyen ve ağzıne geleni söyleyen biriydi. Ama işte gönül maalesef kopamıyor. Ailesi bir tık baskıcı diye laf söylemedim asla ona hatta bu konu da çok dikkatli davrandım. Ona eskiden asla toz konduramazdım çünkü çok seviyordum. Sosyoekonomik anlamda aramızda bir tık fark vardı, onu kapatmak için sınav senemde işe giderdim ve ders çalışırdım. 15 binden mezuna kaldım geçen sene ve bu sene tekrar çalışmaya başladım. O da bu sene sınava girecek ona her zaman destek oldum kendi sınav senemde dahi onu düşündüm her şeyimden feragat ettim ama o bu sene gelir gelmez benden uzaklaştı etti. Tamam dedim onun kriz yönetimi benim gibi değil aynı anda yönetemez eyvallah dedim. Ben ona her iki senemde de her gün mesaj atarken o bana sınav senesinde haftada 1-2 yazıyordu o da 15-20 dk yı anca buluyordu. Bir sey demedim yine tölere ettim ancak bir yerde patladım. Sonradan öğrendim ki onun gittiği kütüphanede kızlı erkekli arkadaş grubu varmış ve her gün neredeyse 1-1.5 saat konusuyormuş. Önce laf ettim ama dinlemedi hep söyledim. Dedi ki seninde var ama yoktu (Arkadaşımın sevgilisi tanışmak için elini uzattığında dahi sıkmadım öyle titizdim) ama o bu konu da hiç hassas değildi. Konuşuyor ediyor hatta bana yazdığında bile bana 5 dkya gelicem diyip beni 30 40 dk bekletip arkadaşlarıyla konuşuyordu ben buna laf edince de bana 1 hafta yazmıyordu. (Ki o gün çocukluk arkadaşımı 1.5 aydan sonra görebildim onu bekletim sevgilime yazdım) Gün geldi kanser olduğumu öğrendim. Bunu ona söyledim. İlk 2 gün bana yazıyor ilk defa sevgi sözcükleri bana karşı kullanıyordu (canım vs eskiden ya sadece isi düşünce bunları derdi ya da sadece ismimle seslenirdi ama ben ona sevgili olduktan sonra asla ismiyle seslenmedim hep bir sevgi sözcüğüyle seslendim) sonra yine 3 gün yazmadı. Soruyorum cevap vermiyordu en son dedim ki "Ordakiler kadar değerim yok mu benim? Neden yazmıyorsun?" Diye ve bunun üstüne "Sen benim değerimi bilmiyorsun neler yapıyorum senin için vefasız ve narsistsin" diyip her yerden engelledi. Kütüphanesine gidip yalvardım yakardım dizlerine kapandım ama o beni itti. O an hic olmadığım kadar rezil olmuştum. Ona toz kondurmaya kıyamıyorum hala daha hep arkadaslarıma hatta objektif baksınlar diye tanımadığım insanlara soruyorum. bÇünkü bir konu da o haklı olsun ki sebep verebileyim istiyorum. Benim ve onun haklı haksız olduğu tarafları tüm objektifsel düşüncelerinizle söyler misiniz? Aklınıza takılan bir soru varsa mutlaka sorun detaylandırim. Şimdiden teşekkür ederim.

Sevgilim beni kanserken terk etti sorun ben miyim?