Çok nadir 🌱
Oldukça yaygın ⚠️
Neredeyse normal 😶🌫️
Yorum yok 🙊
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevreden ve internetten duyduklarınız dışında değerlendirirsek bilinenin aksine %65-80 hem fiziksel hem de duygusal aldatmalar gerçekten çok fazla..
Bence günümüzde aldatma düşündüğünden daha yaygın ama “neredeyse normal” de değil, sadece insanlar daha çok gizliyor 🙃 O yüzden ben “Oldukça yaygın ⚠️” şıkkına daha yakınım. Hem ilişkiler zorlaştı, hem de seçenekler çoğaldı, herkesin eli telefonda 😶🌫️ Peki sence erkeklerde mi daha çok, kadınlarda mı, gözlemin ne yönde? 💬
Ben genelde kadın erkek olarak ayırmıyorum da genelde sadakatsizliğin bir kişilik problemi olduğunu düşünüyorum
Aynen karakter meselesi bu iş 😌 Cinsiyetten çok kişilik ve vicdan belirleyici bence de 💔📱
Cevap
4Cevap
Aslında bu olayları duydukça gördükçe bize sanki daha normalmiş gibi gelmeye başlıyor, en kötüsü o
Zaten aldatmadan kötü bir şey daha varsa o da artık bu gibi şeylerin normalleştirilmesi sanırım
İnsanlar artık bu gibi şeyleri dalga konusu yaptı. En acısı da bu normalde tepki verilmesi gerekecek iğrenç olan olaylara Artık insanlar gülüyor
Çok büyük bir sıkıntı ve bu gibi programlar o kadar çok reyting alıyor ki insan şaşırıyor
çok yaygın
Sevgilisi varsa veya evliyse aldatan kişi güzel kardeşim. Sahip çıkın uçkuruğunuza
Bana zaten çok uzak dostum böyle şeyler de çevremde o kadar duyuyorum ki..
Allah iyilerle sadık kişilerle karsilastirsin
Amin 🙏
Hiç sevgilim olmadığı için buna dair bir fikrim yok
Ne kadar yaygın bilmiyorum ama çok yaygın
Aşırı nadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?