Ayrılık acısıyla başa çıkamıyorum?

Sevgilim beni çok güzel sevdi, çok paylaşımımız, anımız oldu, bana sürprizler yapardı, para hesabı yapmazdı benim için. Aldatılma vs yok. Sevgilim tartışma gereksiz uzadığında vs direkt bitirme kafasına giren biri, ona demiştim neden her seferinde böyle yapıyorsun, beni ne kadar üzdüğünün farkında değil misin diye. O da demişti o sırada sinirleniyorum ve senin kalbini kırmamak için öyle diyorum. Sevgimle son zamanlarda tartışmalarımız biraz fazla olmuştu. Konu kapansa da sonraki gün tekrar açıyordum içim rahatlamıyordu çünkü. Sevgilim de artık bıktı bu durumdan ve bu tarz tartışmalarımız vs olduğunda çok üzülüp ağlıyordum, ona da diyordum. O da dedi madem seni bu kadar üzüyorum, seni bu kadar üzen biriyle olmazsın o zaman, bitirirsin. Ben bitirmek istemiyordum ama sinirledim ve bitsin dedim o da bitsin dedi vs. Sonra beni her yerden engelledi, ortak arkadaşa onun beni aramasını söyledim. Sesli konuştuk ama aşırı soğuktu bana karşı, ayrılmamızın en doğrusu olacağını, yoksa yine aynı döngüye gireceğimizi söyledi. Tekrar beni her yerden engelledi. Şu an içim yanıyor, dayanamıyorum, artık hayatımda olmayacağını bilmek canımı yakıyor, baş edemiyorum bu duyguyla, çok kötüyüm.
Ayrılık acısıyla başa çıkamıyorum?