Flörtüm bir anda beni her yerden engelledi, eski sevgilisiyle arkadaş kalması normal mi?

Bir flörtüm vardı 3-4 gün sürdü ama her şey gayet iyi ilerilyordu 3 günün sonunda buluşmuştuk. Ve kıskanç olup olmadığını sordum o ise hiç kıskanç olmadığı söyledi. Bir yıl önce sevgilisiyle ayrılmış ama ara sıra arkadaş olarak kız onu bişey olduğunda bir yardıma ihtiyacı olduğunda arıyormuş benim flörtümü. Oda arkadaşla konuşuyorlarmış görüşüyorlarmış kırk yılda bir olsada ayda bir olsada artık ne zaman olur konuşuyorz ve bunu kesmem dedi. ve senelerce normal arkadaş olduğu 4-5 kız arkadaşıda varmış görüyorlarmış hafta bir iki haftada bir ve hiç ilişki söz konusu olmamış öyle görmedik dedi. Ve bunları kabul edersen dedi a a ben başta tepkiliydim. Ama asla ben aldatmam seni dedi. Kabul edersen okey dedi. Neyse her şey okey dedim denenirm dedim kendime eve geldim mesaj ben attım 30 dakika sonra cevap verdi fakat soğuk cevaplar. 3 mesaj 2 saat arayla. Ve aradım açtı işim vardı hastaneye gitmişti (doğru ) ama aktifti yinede dönmedi mesajlarımı ve normalde hep mesajlarımı anında cevap verir aramalarıma hemen açar çalıştığı zaman bile hemen verir cevap veremediği zamanlarda bile önceden yapamacagın söylerdi ama bugun 6-7 kez mesaj yazdım bakmadı aradım kaç kez açmaı son olarakda ses attım ve instagramdan snapten WhatsApp heryerden engelledi beni. Bişey demedi bana içim içimi yedi uyku uyuyamadım kendini çok istememiştim ilk kez görüştük dün ama hallettik herşeyi tanıyalım dedik zamanla sonra eve giderken devam edicez mi dedim yazıcan mı dedim evet dedi istiyoruz dedik ama bu oldu napıyımmmm

Flörtüm bir anda beni her yerden engelledi, eski sevgilisiyle arkadaş kalması normal mi?