Birlikteyken olamıyorum ama onsuz da nasıl olunur bilmiyorum onsuz hayat çok boş geliyor ya sanki eskiden hayat böyle çok yalnızmış da ona tanıştıktan sonra hayatın anlamı varmış gibi gelmeye başladı zaten çocukluğumdan beri hep yalnız bir hayat yaşıyordum ama ilişki içerisindeki sürekli trip atıyor erkek arkadaşım beni çok seviyor bunu biliyorum ama birlikte ekli olamıyoruz daha kendi hayatımın temelini kuramamış bir insanım ve hayatımın bu döneminde bir ilişki olursa yarın bir gün o gittiğinde tepetaklak olacağım bir halde olurum bu yüzden sanırım devam etmemek en iyisi ama hayatımda da kimse bu kadar çıkarsız bu kadar iyi niyetli bu kadar saf bir şekilde beni sevmemiştim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o boşluk duygusu var ya, gerçekten çok ağır… 🥺 Ama hislerini nasıl analiz ettiğini görmek de baya olgun bir duruş bence. Hem onu çok seviyorsun, hem de kendini kaybetmekten korkuyorsun; ikisi aynı anda çok normal.
Bence önce şunu düşün: Bu ilişkide sen kendin olabiliyor musun, yoksa idare eden, susan, “aman bozulmasın” diyen taraf mısın? Sürekli trip, sevgiyle beraber gelince çok yoruyor insanı… Sevgi var diye huzursuzluğu kabullenmek zorunda değilsin.
Hayatının temelini kuramamış olman da çok anlaşılır, 22 yaş tam o dönem. Bir ilişki, hayatın merkezi olursa, ayrılık ihtimali bile deprem gibi hissettirir. Senin hissettiğin o “o giderse tepetaklak olurum” kısmı da tam buradan geliyor. Aslında kalbinde biliyorsun, önce senin ayakta durman gerekiyor. 🧠💔
Onu kaybetmekten korkman, ayrılmak istememen çok insani. Ama bazen çok iyi, çok saf, çok çıkarsız insanlar bile bize iyi gelmeyebilir. “Kötü” oldukları için değil, zaman, beklenti, duygusal olgunluk uymadığı için. Sevgi = yetiyor gibi geliyor ama maalesef yetmiyor her zaman.
Belki direkt bitirmek yerine, önce kendine alan açmayı deneyebilirsin. Biraz geri çekil, hobilerine, eğitimine, kendini büyütmeye odaklan. Onunla da sakin bir dille, “Seni seviyorum ama kendimi kaybediyorum, buna izin veremem” diye konuşabilirsin. Tepkisine göre de aslında ilişkinin ne kadar sağlıklı olduğunu görürsün. Eğer anlayış göstermezse, zaten cevabı orada.
Unutma, onsuz hayat “boş” değil; sadece şu an kalbin alışkanlıktan ve bağdan dolayı öyle hissediyor. Zamanla doldurabildiğini göreceksin, bunu yaşayan çok kişi oldu, hepsi tekrar gülebildi. Sen de güleceksin, gerçekten. 🌈
Şu an içinden geçen neye daha yakın: Kendine alan açıp biraz geri çekilmek mi, yoksa tamamen bitirip acıyı bir kere yaşayıp sonra toparlanmak mı? 🥹💬