Ayrıldıktan sonra hâlâ beni seviyor muydu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?

Bir kız tanıdım sevdim o beni sevdi benim ilkim olduğu için acemi davranışlarım yüzünden kız soğudu ve ayrıldık her şey çok güzeldi sarıldık bir yerlere gittik motorla gezdirdim her şey işte sonra ben wpden biraz fazla sevgimi ifade edince kız istemedi

Ayrıldıktan 3 4 gün sonrasında ben watsapdan hikaye atmıştım motorsikletin garajını açarken anahtari zor sokup geçirmiştim böyle kızda salça olacak ya hani dedi Viyana kapısı mi açıyorsun diye laf sokmaya çalışmıştı

Ben orada ilk olarak ne demek istediğini anlamadım dedim zorlandım alan dar demiştim bence orada hala beni sevdiğimden dolayı laf sokmaya çalışmıştı herşeyi berbat ettin kapıyı da açamıyorsun gibi

Sinir olmada bı sevgi belirtisi bence boy tripteydi bana ayrıldıktan sonra bana diyeceklerini arkadaşa demeler motorla onu düşünürken kaza yapmam ve onun bunu takmamasi bı geçmiş olsun bile diyemeyişi

Annem öldü sende gittin dediğimde arkadaşa benim de yok annem babam beni kabul etmiyorlar diyişi napayım diyişi

Onun 6 kişi ile konuşması içine düşecek şekilde bir kişinin de görmüşler motoruna binmiş benim motora göre daha yüksek model birşeye

Gerçekten sevse yapmazdı tabi altdan alırdı biraz anlayışı gösterirdi

Sonra ben buluştuğumuzda yaşadığımız herşeyin acaba rol mu yaptı diye düşünmezdim kafamda kurmazdim her şey mi yalan demezdim umarım karşıma düzgün birisi çıkar

Ayrıldıktan sonra hâlâ beni seviyor muydu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?