Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bu biraz dürtüyle alakalı aslında, insanın gözüne hoş geleni fark etmesi çok normal. Ama her hoşlanma bir hamle gerektirmiyor. Bir adım atmadan önce durup kendine sormak iyi oluyor: gerçekten merak mı, anlık heves mi, yoksa ilgi görme ihtiyacı mı? Biraz fren koymak, seçici olmak hem seni yormaz hem de değerini korur. Her yakışıklı yürünecek kişi değil; bazen bakıp geçmek de gayet yeterli.
22 Yorumla
Soran4 ayhaklsın bazende saddce güzel diyip geçmemiz gerekiyor
En İyi Cevaplar
4 ayBelli ki yaşın genç ya da duyguların yeni Bu yüzden ister istemez aslında aşk ya da sevgiyle değil sadece bedenin sana dayattığı şehvetle hareket etmeyi tercih ediyorsun. Bunun için zamanı bırak gerekirse psikolojik destek alıp bunun bir aşkı olmadığını sadece bir çekim gücü ve hoşlandığı olduğunu unutma
02 Yorumla
Soran4 ayaşk değil zaten hoslantı herkese aşık olamam ki
- 4 ay
Haklısınız
4 ayBenim bazen koşasım da geliyor
31 Yorumla
Yürü queen arkandayızzzzz
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Şöyle söyleyelim: Bu his normal, göz zevki diye bir gerçek var 😄 Ama her hoşuna gidene yürürsen hem sen yorulursun hem de karşı taraf seni çok ciddiye almayabilir. Biraz seçici ol, önce uzaktan tanı, gerçekten enerjin tuttu mu bak 🔍 Sonra hafif sohbet, küçük adımlar… Flört refleks olsun ama otomatik değil, bilinçli olsun 😉💘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 4 aySevgilileride sana yürür dikkat et
34 Yorumla
Soran4 aysfbhvgewrh bencedede sevgilisi varsa sıkınıtılı yaa o iş
- 4 ay
🤣🤣
- 4 ay
Yürüsünler baktı diye nolcak zaten her insanın geçmişinde flört sevgili dolu ayrılınca yemeklerine de koşuyor gerek yok böyle kıskançlıklara bu sevgi değil
- 4 ay
Yedeklerine**
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 4 aygit yürü
20 Yorumla
4 aySeni şu konuda anlıyorum çoğu kız böyle hisseder orspu gibi gözükür daldan dala atlar dışarıdan öyle gözükür ama içten içe öyle birisi değilsindir sdeve kendini değerli hissediyorsun onlara yürüyünce onlarda sana istediğin tepkiyi verince etkş tepki yani buluşmak bile istemezsin onlarla ama konuşursun
33 Yorumla- 4 ay
Evet mesela birinden çıkma teklifi alınca hoşlandığın birinden çıkma teklifi alınca hevesim kaçardı bile benim çıkmaya da üşenir
- 4 ay
Üşenirim
Soran4 ayayn öyle
4 ayNedenini hemen açıklıyorum: Sen kendi içinde yakışıklı ve uzlaşılmaz olan birini çekici ve değerli gördüğün için onun tarafından seçilmek ve değerli olduğuna (seni seçmesini istemen) inanmak istiyorsun. Yani o sana değer veriyorsa içten içe değerli olduğuna inanacaksın. Özetle kendine değer vermeyi öğrenmelisin.
33 Yorumla
Soran4 aydağılın ablam nokta atısı yaptı haklısn
- 4 ay
Psikoloji okuyun arkadaşlar :)
- 4 ay
ulaşılmaz olacak o yanlış olmuş hghg
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendine hakim ol. Bu yalnızken istediğin bişeyse çokta anormal sayılmaz. Sonuçta yürümeyi istiyorsun sadece yürümüyorsun icraat yok 😅
Ama hayatında biri varkende gözün her yakışıklıda oluyoda işte o kasarlık yapma öyle şeyler 😅19 Yorumla
Soran4 aykimse yok ki
Soran4 ayolmasında o ayrıda
Soran4 ayhaklsında aşk ciddi aşk basit bi duygu değil üstüne şiirler kitaplar yazılmıs baasit bişi değil öyle bi değer yüklemek ona uygun kiişi bulunursa zamanı gelince anca
Soran4 ayhiç kimse yok değil de müsamma etmiyorum soguk bi insanım dışardan bakınca ondandır
Soran4 aymantık bu olay bu çöözüm bu aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
4 ayKızlar dış görünüşe falan bakmıyor yıl olmuş 2026 hala aynı masalları dinliyoruz kızlar genel olarak gösterişi lüksü seviyor hem maddi manevi düşün seni evinden alıyor mercedes benz vito vip aracıyla özel şoförlü erkek boğaz taraflarında yemeğe götürüyor hem maddi gösteriş var hem manevi olarak da evinden alıyor hayır deme ihtimalin yok bunun dış görünüşle falan alakası yok
16 Yorumla- 4 ay
Doğru söylemiş birisi helal olsun
Soran4 ayyio var görnümü olsun fakir olması sıkıntı değil
- 4 ay
Kendini kandırırsın anca başka bir şey değil
- 4 ay
- 4 ay
@Geologicalengineer masal her şey ne dediğini biliyor ne demediğini biliyor soruyu soran
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sınırları sen koyuyorsun ve dozunda yürütebiliyorsan hiç bir sakıncası yok, keyif almaya bak, hatta koş be güzelim, kim tutar seni…
12 Yorumla
Soran4 ayromeeo sende olmasan kimse beni anlamıycak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayGel bana yürü. Yakışıklıyım 😅😄
Şaka bir yana bende yolda görüyorum yakışıklıyım diye kızlar bakıyor ediyor. Bazen masama telefon numarasini kağıda yazıp masama birakanda olmuştu 😅😄 konsere gidiyorum kızın biri dürtüp duruyordu beni. Gel konuş benle der gibi bakıyordu birde 😅 hay Allah'ım ne günlerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBende çilekli süt istiyorum ama süt sevmiyorum. ozman napcaz , herkesin her istedigi olmak zorunda degil. 😂😂
24 Yorumla
Soran4 ayomlet seviyorum ama yumurtasız favorimdır zaaten değil herkes herşeyi ister her şey herşeye sahib olursa olmasının bi anlamı kalmaz
Cevap sahibi4 ayEvet hayatım tamamen böyledir. En iyisi boş ver ne var biliyor musun? bir şey bazen olmuyorsa demek ki olmaması iyidir. Olsaydı kötü bir şekilde olsaydı ozman napardık? İşitme engelim var bazen iyi yanlarını düşünüyorum. Mesela : duymuyorum çok az duyuyorum ya insanların sesini duymuyorum ya en iyisi duymamak, duysam kim bilir ne konuşuyorlar ne irençliklerini konuşuyorlar kim bilir. Bazen kötü gözüken olaylar aslında öyle olması gerekiyor demektir. Üzülme.
Soran4 ayumarım güzel şeyler olur adına boş ver bazı bosların sesini duymamak güzel bişi her şerde vardır bi hayır kalbimizi temiz tutalımda kötü kalpli duyarsız olmayalımda bu duygular gelip geçer
Cevap sahibi4 ayUmarım öyle olur
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
4 ayYürüsen ne olacak ki :D Sanki hepsi seni isteyecek. Onların çoğunun sevgiilisi vardır. Benim yakışıklı bir arkadaşım var. İnanın aynı anda 3-4 kızla birden sevgili ve sürekli de değiştiriyor. FB si falan da var.
04 Yorumla
Soran4 ayvar babam var sendede
- 4 ay
Benim sadece fb var. Sevgilim yok şu anda. Kimi kast ettin bilmiyorum da.
Soran4 ayarkadasını sen zannettim
- 4 ay
O nasıl oluyor yahu :) Herhalde şey demek istedin sen de arkadaşın gibisindir herhalde
Bişey olmaz benim adım çapkın kız çapkın kız aşk yalan inanmam benim adım çapkın kız😂
37 Yorumla- 4 ay
Taze dul ne be😂
- 4 ay
Erkek mi dediğin😂🤣
- 4 ay
Tövbe tövbe yarabbim😂
- 4 ay
Bildiğin dengesiz 😅

sıkıntı 32 Yorumla
Soran4 ayamaa öyle bakma bana
- 4 ay
O kediyi yerım ben
- Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
4 ayAllah sen gibi hemcinslerimden korusun oğullarımı🙏😀
34 Yorumla
Soran4 ayaşk olsun
Soran4 ayerkeklerde anadan ak kaşıkla çıkmaya
- 4 ay
Bak şimdi empati kurduracağım sana birini çok beğendin oda seni ama senden daha güzelini gördü ve sen saha dışı oldun kadın veya erkek gönlü p*ç olandan olmaz bunu artik anlamak gerek..
Soran4 ayhayat bazı şeyleri çarpa çarpa gösterir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayYanlış ama yürürse yürü yani bizi ilgilendiren bir mesele değil sonuçta hayat senin hayatın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Şimdi şöyle bir durum var bu tiolerin genelde zührevi hastlığı oluyor. Eger HIV aşın varsa sorun yok ama yoksa allah yardımcın olsin (ateist duası)
16 Yorumla- 4 ay
"HIV aşısı" yok! HIV değildir HPV dir demek istediğin.
- 4 ay
Bir öpücük bekliyordum zatten bende 👌 İnsan gibi teşekkür etsen yeterli doğrusu bu.
Soran4 aybi halt anladıysam nolayım
- 4 ay
Diyoruz ki prezervatif HIV bılaştırıyormuş. Aman ilişkiye girerken prezervatifi penise takmasın diline taksın yoksa HPV kapar diyoruz
Soran4 ay@ZodyakBeyi haa gene anladımmm benm öyle şeylrle işim yok
4 ayHer yakisikliya... Yurumek istemek? Aciklarmisin? " Yani. sadece onlara dogru yurumek mi istiyorsun. Anlamadim?
01 Yorumla
Soran4 aysohbet etmek sadece nbr nasılsın diye öylelerinin zaten çogunlukla burnu havada oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayYürümeyeceksiniz :) uzun süreli ilişkiler için seçici olmak gerekiyor.
02 Yorumla
Soran4 ayuzun ilişkim olsa zaten
- 4 ay
O zaman birini uzun zaman görüşüp tanımaya çalışacaksınız..
- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
4 ayÇok gezme yakışıklılar arasında. Çok gezenin ayağına b*k bulaşır.
02 Yorumla
Soran4 ayartık yürüme hayalimde kayboldu bu mesajlardan sonra
- 4 ay
Doğrudur
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yürü tabi ama arada durup soluklan da yoksa tıkanırsın
01 Yorumla
Soran4 ayerzagımı alım öyle çıkım bence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
4 ayYürüyüş iyidir spor yapmis olursun da sonunda sağlığına ne gibi yan etkisi olur bilemem
01 Yorumla
Soran4 ayolmaz inAllah
4 ayYürü, elbet bir tanesi kalbini kırıp seni buna pişman edecek. Böylece sen de olgunlaşacaksın.
01 Yorumla
Soran4 ayyalnıs yola gire gire ögrencezz ya bu kadarı yalnıs olmasada
4 ayDikkat et sonra bi ite gelirsin yoluna 2 kişi devam edersin
02 Yorumla
Soran4 ayAllah korusun agzını hayra aç
- 4 ay
Ben sadece küçük bir uyarı yapmak istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
4 ayOoo bende yakışıklı bir erkeğim, bana yürüyen kızlar hoşuma gidiyor 😄
01 Yorumla
Soran4 ayeee tabi addam belli
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
4 ayBir şey diyecektim günaha girerim sjsjd. Yürü yürü.
025 Yorumla
Soran4 aygirme girme günah
- 4 ay
Sen yürü. Evliya Çelebi ol skdjd
Soran4 ayseyehatmamem olur belki
- 4 ay
Erkek gurmesi seni ajsjdjd
Soran4 ayben nie kendimi sapık gibi hissettimm tövbe tövbeee
- 4 ay
Hahshshd. E erkeklerin hepsine yürümek istiyorum diyorsun
Soran4 aydedim diye napıyom mu sen şimdi güzel şeylere sahip olmak istemezsin
- 4 ay
İsterim. Sen yakışıklı tüm erkekleri istiyorsun ama sjsjd
Soran4 ayyemin ediyorum varyaa başlarına çalsınlar istemiyorum hiçbirini enazından birin tek istiorum
- 4 ay
Hshshdhd kimi istiyorsun
Soran4 ayistemek değil de bi çocuk vardı anlatamam sana mükemmeliğin vucud bulmus hali ama nasip işte bak o hayatımda olsun kimsem olmasın arkdasımda olmasın genel anlamda dualarımda yeri varda hayatımda yok malseff
- 4 ay
Başkası mı kaptı
Soran4 ayhe yaa offf üzüldüm genne
- 4 ay
boş ver be başkasını bulursun
Soran4 aynasip diyelim
- 4 ay
Aynen. Gençsin daha bulursun
Soran4 aybulunur yaa bulmaktan kolay ne var sen edepli ol Allah saanda senin gbi birini verir
- 4 ay
Aynen.
- 4 ay
Bir de İstanbul gibi bir yerdeysen hemen bulunur kaç milyon nüfus skdk
Soran4 ayöyle de abi sanki e. s. c. ya da ne biilim milleten bişi istedim ne münasebet kimki birinin lafına ya da şeyine kaldım ama içimden geçen bişiydi dedim
- 4 ay
Yanlış yazdın yanlış anladı herkes
Soran4 ayyalnış değilde neyse bosveerr napak işin kötü tarafıda ne asla bi erkege kolay kolay yazmam asla
- 4 ay
E o zaman elin boş kalır
Soran4 aykalsın sırf boşta kalmamak için biirine mi yazcamm isteyen olursa yazar sonra reddini yer
- 4 ay
Shjjsjdjdjd tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
4 ayburcun nedir? yürüme isteği hormonal mi yoksa duygusal mı?
04 Yorumla
Soran4 ayyürümek istegi burçtan gelen bişi değil ki
- 4 ay
etkisi olabilir belki. yine de söyleyebilirsin
- 4 ay
yürüme isteği hormonal mi
Soran4 ayya yok
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Yürüme koş şaka bir yana hormonlarınıza baktırmanızda fayda var
09 Yorumla
Soran4 ayyani dalgası bi yana dogru
Soran4 ayyanıma birini arıyom göstermelik mi bilmyorum yani boylu poslu olsa neden göstermiyeyim ki gösteririm gidicem o görcekte farkedecekte hoslanıckta vayy anam vay
Soran4 ayöylede nasıl tarif edcem bilemedim
Soran4 aydavranısmı zeka mı
Soran4 ayhatlar karıstı bende ne diyom bende bilmiyom
Yürümek istediğin kadar yürü çok çabuk sıkılırsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yap kız kim tutar seni:)) şöyle duygusuz olamadık kahretsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ne yani şimdi sen bana yürüdüğünü itiraf mı ediyorsun 😃🤣😉
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBunu yaparsan burdaki 25 30 arası kesim gibi evlenemiyorum erkekler geçmişe bakıyor demek yok o zaman gülüm
05 Yorumla
Soran4 aybana gülüm deme gülün ömrü az aşkkımm bak şimdi geçmiş bakılırda biriyle konustugu için değil biryle ilişkisi olsa zaten olmaz o iş biryle goygoyuna sohbet ettigin için almıyor bi s. gitsin o zmn
Cevap sahibi4 aySende aşkım deme aşık olursun ben çok kıskancım öyle şeylere gelmem zaten beğendiğin kişi ile sohbetin belli bir mertebeye çıkarsa o iş te olur genelde bundan dolayı oluyor yeme bizi kızlar aşık olduğu kişiye değil beğendiği kişiye verir
Soran4 ayaşk begenmeyi geçer mi bende bilmiyorum
Cevap sahibi4 ayAman tanrımmm ! Bir ilk alttan da olsa doğruları söyleyen bir hanım fotoğrafınızı atın da özel 👑 yapalım
Soran4 ayrealist olmakta yarar var şimdi ama saol devamı klasın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayNefsin ateş almaya hazır benzin gibi. Çakmağı caktirmanla ortalik alev alir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
4 ayHer yakışıklıya yuruyeceksin.
16 Yorumla
Soran4 ayparanoyokmıyım ben
- 4 ay
Olmak istemezsin
Soran4 aygerçekten istemiyorum olmak zaten kafam dolu
- 4 ay
Kafayı bosaltmaya baslamiyorsun ki, dolu olur tabi
Soran4 ayçok dogru bi koltuga iki karpuz sıgmazmıs bosuna dememişler
- 4 ay
Çok dogruu
Gizli Üye(18-24)4 ayKonuşalım mı benim de yakışıklı olduğumu söylerler. Belki beni de beğenirsin
14 Yorumla
Cevap sahibi4 ayEee cevap vermişsin ne dersin
Soran4 ayee cevabımı bişi dememek için öyle vermiştm
Cevap sahibi4 ayAnladım sen illa tipini görecen ondan sonra yatakta verecen zilli seni :)
Soran4 ayne alakası var bundan bunu çıkarmak
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
4 ayÖlü taklidi yap bir süre
112 Yorumla
Soran4 aybiri sorar elbet
- 4 ay
Bu sağlıklı bir kafa değil
Soran4 ayaslında sağlıklı sadece mübalağa sanatını fazla kullanıyom
- 4 ay
Bunu erkek dese abaza dersiniz dfkgldf
Soran4 ayarada fark var ben derim onlar yapar bunu dedim ama öyle bişi yapmıyorum yapmam basitliktir hee içimden böyle geçiyor Allah var ama iste kadın ve erkek bazı konularda ayrıstırılır
- 4 ay
Deyip yapmayan erkek olamaz mı? Yapmayıp söylese bile abaza yaftası yer
Soran4 aykurunun yanında yaşta yanar ona yapcak bişi yok
- 4 ay
Hayır burada kızlara karşı pozitif ayrımcılık mevcut. Kuru yaş meselesi değil
Soran4 ayayrımcılık yok bi fikir yrdımı istesem Allahın kulu yok işe yürüme girince onlarca cevap burada ayrımcılık erkekler yürümeyi seviyor ha bi erkek yazsa belki azda olsa tepki alırda cinsiyet ayrımcılıga itiyor napabilrm ona
- 4 ay
Hiçbir şey yapamazsın. Kimse bir şey yapamaz. Toplumsal algılar bu yönde evrilmiş durumda..
Soran4 ayayn öyle algılar bizi yönetir düşünce yapısı şekilleindirirr
- 4 ay
Hayırlısı ne diyelim
Çok yanlış yakışıklı erkeklerin hayatlarınında elbette özel birileri vardır, insanları zor furuma sokman ne derece doğru? Belki sohbet bile başlatmış olsan arkadaşça araları bozulacak hiç düşündün mü? Herkes saana ait değil bu psikolojik bir sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHepsine yürü birkaç taneyle yetinme 100 150 tane olsun en az
01 Yorumla
Soran4 ayolsaaa tm derdim yok
Gizli Üye(25-29)4 ayYakışıklı olup olmadığım hakkında fikrini söylemek ister misin?
06 Yorumla
Soran4 aybilmem bana farketmez
Cevap sahibi4 ayGel madem
Soran4 ayyok saolasın
Cevap sahibi4 ayFikir değiştirme nedenini merak ettim. Yüzümü atıp yorum isteyecektim sadece.
Soran4 ayyakısıklısındır ama rabbim sahibine bağıslasın
Cevap sahibi4 ayNe desem bilemedim, amin
Gizli Üye(30-35)4 ay😃😃 bende güzel güzel kıza yürümek istiyorum ama cesaret edemiyorum
02 Yorumla
Soran4 aycesaretim yok işte yürümeye
Cevap sahibi4 ayBenimde öyle Cesaret edemiyorum red ederler diye
4 ayYürü ne olcak. Ne yanlış var bunda. Kadınlar üzerinde bu kadar baskı niçin? Neden yasak görüyosunuz bunu kendinize? Ne kadar sığsınız yaaaa!
01 Yorumla
Soran4 aysorma sorma ahlak bekçisi olmus herkes
Gizli Üye(30-35)4 aymillet namusunu nasıl koruyacak sizin gibilerden
00 Yorumla
4 ayBu devirde zaten çoğu erkek ful karı kızlara bakıyor şansını dene belki biri seni kabul eder ama dikkatli ol çünkü yakışıklılar hepsi dayanamaz 2 ci sevgiliyi yapar mahvolursun
00 YorumlaSana özel meslekler var canoo
O değil de uygulama artık absürt absürt soruları öne çıkartıyor neyse01 Yorumla
Soran4 ayya bişi dicem bunu istiyorum diye e. s. c. mi oldum ne kadar şaçma bi düşünce çevreci olabilr sosyal olabilr kaldıki yürüdügmü söylemedim istedigmi söyledim
Gizli Üye(45 üstü)4 aySonra ne olacak yakışıklılık ayrı diğer şey ayrı.
Yürü bakalım.00 Yorumla
4 ayIşin zor kanka
30 Yorumla
4 ayÖnümden yürüü kraliçe
20 Yorumla
4 ayEyvahlar olsun hsushhs yürü o zaman bacım endamın yürüsün
01 Yorumla
Soran4 aysaol bacımm 💕
4 ayYürüyün ve sizi bu konuda destekleyecek biriyle evlenin
02 Yorumla
Soran4 ayghjethe
- 4 ay
.🥲🥲
Gizli Üye(18-24)4 ayBi erkek her güzel kadına yürüdüğünde laf edecek onaylamayacak aşağılık kadınlar, bir kız her yakışıklıya yürümek istiyorum dediğinde "yürü yaa diyolar aşağılık kadın milleti bencil o... çocukları
02 Yorumla
Soran4 ayalgılarla baş edeemzsin
Cevap sahibi4 ayİşte konu kendileri olduğunda her erkeğe yürü ya nolcak ama erkek her kadına yürüyünce şerefs.. z olur
4 ayGel ne olursa olsun gel, karizmam var ama yakışıklı pek değilim)
02 Yorumla
Soran4 aydemedim ki yakışıklılar cevap versin diye bi bi arama değil söylem
- 4 ay
Kızım çok çirkin değilim mütevaziyim. Yakışıklı köprüyü bulana kadar ben dereyi karşıya geçerim beybişii
4 ayyürü be kız ' kim tutar seni 😂 ne kaybedeceksin sanki
02 Yorumla
Soran4 aybişey kazanmıycagım kesin ama
- 4 ay
bence her yaşanmışlık kazançtır, ama iyi ama kötü , tecrübelerimiz bizi biz yapar , ama tercihlerimiz bizi yıpratır , her mala gönül bağlarsan yıpranırsın , yani bu işler çok detay götürür ama tavsiyem yaş yaşamasına ama kendini de ortay atma yani
4 ayGel banada yürü çok yakısıklı olmasamda birazda ben var sayilır😁😁
04 Yorumla
Soran4 ayvar varda işte prensip meselesi imkansızlar daha hosuma gidiyor
- 4 ay
İstersen numaranı mesaj olarak bana gönder ben seni saat 5 gibi ararım konusuruz tanisiriz sohbet ederiz ne dersin
Soran4 ayhyr ne alaka ben ordan herkese yüryen biri miym
- 4 ay
Yürümekle kosmakla alakasi yok ben sana ciddi bi sekilde yazmısdim konusuruz falan diye seni sey kızlar olarak algilamadim öyle düsunseydim konusmalarim baska yonde olabilidi sen yanlıs anladin
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
4 ayyürüyeceksin bacım hdsjksddjs
31 Yorumla
Soran4 aykadın dayanısmasını bosuna sevmiyorum
4 ayYürüme koş 🏃♀️💨
10 Yorumla
4 ayYürü seni durduran ne
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
4 aybana koşmak lazım o zaman
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayBende her güzel kıza yürümek istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySeni engelleyen ne? Flört iyidir, zinde tutar 🤣
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
4 ayBen de her güzele yürümek istiyorum nasil yapacaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
4 ayYürüyebiliyosan yürü
21 Yorumla
Soran4 ayvar mı bende o yürek
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayYolun açık olsun hacim
10 Yorumla - Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne