Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 60'lı ve 70'li yıllarda doğanların çoğu ebeveynleri tarafından çok ezildi. Bu kuşak, kendi çocukları aynı durumları yaşamasın diye el bebek, gül bebek yetiştirdiler çocuklarını. O çocuklar da her istedikleri olan çocuklar olarak, evlendikleri insandan da aynı beklentiye giriyorlar. İki taraf da aynı beklentiye girince, kaotik bir ortam oluyor. Bir de iletişimin gücü var. Herkes her istediğine anında ulaşabiliyor. Kendi eşinde aradığını bulamayan, iletişim kaynakları ve sosyal paylaşım platformları aracılığıyla farklı ilişkiler yaşıyor. Bu da boşanma sebebidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayBende anlamıyorum evleniyorlar daha canım cicim ayları geçmeden ayrılıyorlar. Yorumları okudum en çok hak verdiğim yorum. Evlenmeden her haltı yiyen (cinsellik) evlilikte canım cicim aylarınin geçmesini beklemeden ayrılıyor. Nasılsa boşanır devam ederim istediğime vermeye 😅 bakire olsaydi en azindan 1 yıl dayanir sabreder evliliği sürdürürdü. O yüzden diyoruz bakireyle evlilik şart diye.. ayrıca aldatmalar tabiki. Hayatinda başka biri var. Aynı anda iki kişiyi idare ediyor. Biri evlenelim diyince kabul ediyor. Diğerine ya yol veriyor ya da geride yedekte tutuyor. Evlilikden umduğunu bulamayınca eskisine geri dönüyor. Kisa süreli evlilikler genelde böyle. İster inan ister inanma. Herkesin tahammülü azalmış kalmamış kimseye ama erkenden bosananlar genelde evlenilcek kişilikler değil. Özgür kişilik falan. Bencil. Tahammülsüz evlenmeden de olur kafasi. Öyleler. Aldatilanlari ve istemeden ayrılanları tenzih ederim şimdi yoruma yazmasinlar bana.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Bizde evlilikler taraflar tam birbirini tanımadan yapılıyor bir bunun etkisi ikincisi ekonomik zorluklar alınan ücretler çok düşük ev kiraları yüksek geçim içim annede babada çalışacak ama iş yok tüm hersey betona yatırıldı gelir getiren bi fabrika istihdam sağlayacak sanayi yok olan devlet fabrikaları satıldı onların tekel sigara fabrikaları kağıt fabrikaları sumerbank tekstil fabrikaları gibi istihdam sağlayan fabrikslar kapandı bunlar zarar etse bile üretilen mallardan alınan vergiler devlet için önemli gelir kaynağıydı özel sektöre geçen cimento fabrikalari şeker fabrikaları santrallar eskiden verdiği vergiyi ödeyemediği gibi kamudaki işçinin yarısını bile çalıştırmadan üretim yaparken vergi ödemiyor. Bu durumda kamu masrafları çalışana yüklüyor daha düşük ücrete calisiyor buda geçim zorluğunu geçim zorluğundan boşanmalara sebep oluyor. Veya evlenemiyor gençlerimiz
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayYorumlar tam bir efsane kahretsinnn 😂😂😂😂😂😂😂
Erken evlilik, şiddetli geçimsizlik, aldatma, alkol ya da kumar bağımlılığı, aşırı ilgisizlik, cinsel yetersizlik, maddi imkansızlıklar bunların hepsi genel boşanma sebepleri çevremde gördüklerim yani :)21 Yorumla- 5 ay
Dimi dimi sjdjs
Yapay Zeka Cevapladı
Güneşsuuuu hoş geldin sahnelere ✨🪬 Erken boşanmaların bence en büyük sebebi, insanların evliliği yeterince tanımadan, kendini ve karşısındakini tam bilmeden aceleyle o imzayı atması 😶🌫️ Beklenti çok yüksek, iletişim zayıf, egolar güçlü olunca ilk krizde de “yürümüyor bu” deyip kopuyorlar. Sence insanlar evlenmeden önce mutlaka birlikte hangi süreçlerden geçmeli? 💭💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Ulaşılabilirlik kolaylaştı haliyle arttı, herkes kolay lokmayı görünce aldatmaya başladı, bu da boşanmalara sebep oldu.
13 Yorumla- 5 ay
Güzel yorum afferin
- 5 ay
Cümlemizden evladım
Erken boşanmayı farklı okudum bir an vcbcvb Ekonomik veya başka nedenlerle ayrılıyorlar genelde
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Tahamülsüzlük arttı , sanal veya reel aldatma çoğaldı vs...
10 YorumlaKatlanamama, uzun flört süresi boyunca yanlış tanıma ve çiftlerin birbirlerinin "ev hali" dediğimiz doğal hallerine alışamama ve katlanamama, beklenti/imkan farklılıkları, sabırsızlık, liste uzar gider
Milletin yanlış anladığı şeyin de sebepleri var bir sürü de onun yeri burası değil galiba 🤣🤣20 YorumlaBence en büyük sebep beklentiyle gerçeklerin çarpışması
İnsanlar evliliği romantik bir şey sanıp giriyor ama emek kısmına gelince zorlanıyor
İletişim eksikliği çok etkili konuşmak yerine susmak ya da kavga etmek
Bir de herkesin sabrı azaldı hemen vazgeçme hali var
Ailelerin fazla karışması maddi stres ve duygusal olgunluğun oturmamış olması da erken bitiriyor
Yani aşk bitiyor diye değil yönetemiyorlar diye çoğu evlilik dağılıyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBirbirine yıllar boyu katlanıp katlanamayacağını tam olarak algılayamadan her şey güllük gülistanlık olacakmış gibi düşünüp sürekli tatiller de gezip gösteriş yapma sevdası sarılıp netflix izleyecekmiş gibi hayal kurup evlenmek 😅 çevremdeki evlilere bakıyorum hep onun kocası şunu yaptı bunu yaptı sen niye bunu almadın hep bir kıyasla buda eşleri soğutuyor boşanmalara sebep
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 aymodern yaşam, instegram ve özenme herkes her günü vur patlasın çal oynasın snaıyor ama işin içine girince öyle olmadığını görüyor ve hayal kırıklığı ve boşanma
111 Yorumla- 5 ay
yorumlarda okudum evlendin m
- 5 ay
Evet 3 ay olucak :)
- 5 ay
allkah mutlu etsin :D ne güzel :D
- 5 ay
Teşekkür ederim senide
- 5 ay
beni de :D
- 5 ay
ben evli değilim d:
- 5 ay
Olabilir bekarlar mutlu olmasın mı
- 5 ay
olsunlar ya :D sen 22 yasında neden evlnedin :D çoke rken değil mi d:
- 5 ay
24 olucam :)
- 5 ay
baya olmuş o zaman :D yine de erken değli mi ulu orta yazıyorum ama dm kapalı D:
- 5 ay
Özelden sohbet etmiyorum teşekürler
Gizli Üye(36-45)5 ayEvlenmeden çoğu kişinin her bir haltı yemesi. Uzun süre flört harama alışık olma ama sorumluluk olmaması , evliliği eşim bana emanet biz iki cihanda bir arada olalım mantogiyla kurmamak. Fiziksel özellikler ya da para nedeniyle evlenme. Ben bunu değiştiririm diye evlenme. Aynı eve ve borç yüküne girince maskelerin düşmesi , ele güne karşı nispet için alınan boş eşyalar daha sayarimda bu kadar yeter.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erken boşanmaların sebebi maddiyat geçimsizlik, cinsellik anlaşmazlığı ve iki tarafın duygu, düşünce ve sosyal inançların farklı nedeniyle zor anlaşabilirler. Genellikle evlendikten ilk yılların boşanmalara çok olur.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
5 aySevgisizlik..
Saygısızlık..
Erken yaşta evlilik, çok geç yaşta evlilik ( tahamülsüzlük artıyor) , yanlış hayaller yanlış tercihler..
Yüksek beklenti..
Manevi değerler yerine maddi değerlerin artması..30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. Kimsenin kimseyi çekecek tahammülü kalmamış. Belki de en iyisi bu...
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayHojgeldin
Dur daha yeni evlendin böyle sorular sorma 🤣🤣🤣
11 Yorumla- 5 ay
Allah korusun şeytan kulağına kurşun
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlaşmazlık olabilir.. şimdi de boşanıyorum deme 🤦🏻
117 Yorumla- 5 ay
Allah korusun şeytan kulağına kurşun
- 5 ay
Ya inanmayan arkadaşlar iki hafta sonra kontrolüm var isteyen buyursun gelsin
- 5 ay
Düşünceni belirtmiyorsun iftira atıyorsun hayır anlamadım gitti güzel kızlar evlenemez mi
m 5 ayHmm. Biraz egoistiz galiba. Sana güzel veya cirkin diyen mi oldu resmini görmeden Nick’inden güzel çirkin olduğunu ne bileyim kardeşim. @Günesinkadini
- 5 ay
Allah aşkına kardesim ayağına yatma burdaki erkeklerin alt yapısını biliyorum yemem ben
- 5 ay
Hamile kadına iftira atmayacaksın o zaman artık gerikli yerlerde telefonu eşime vericem o sizinle iletişime geçsin sizin yüzünüzden stres yapıyorum daha 4 haftalık olan çocuğa birsey olacak
- 5 ay
Tartışmayı burada keselim mi yegenini düşün yazık ona bak stres yapınca üzülüyor
- 5 ay
Birbirlerine çok anlam yüklemek birinin diğer tarafı kurtarıcı olarak görmesi diğerinin ise hizmetlisi olarak görmesi kimse kendini veya karşısındakini birey olarak algılamıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayMaşallah herkes soruya boşalmış 😂😂
Bir atasözü der ki erken boşalma erken boşanmaya neden olur
17 Yorumla- 5 ay
Çok şükür soruyu anlayan bir erkek
Cevap sahibi5 aySağlıklı bir iletişim, sağlıklı bir birliktelik için çoğu sorunu çözer🫡
Veriler bilimsel, her ne kadar duruşmalara " şiddetli geçimsizlik " olarak anılsa da.
Cevap sahibi5 ay@Osmanbolulu yoo nasıl o kanıya vardın ki?
- 5 ay
Bana dedi sanırım
Cevap sahibi5 ayAma bu senin için sorun teşkil etmez ki
Cevap sahibi5 ay@Osmanbolulu hacı abi bana mı diyon güneşin hatununa mı😂
Cevap sahibi5 ay@Osmanbolulu e kendin görüş yazıp yorum yapsana ne salça oluyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayEvlenmek için evlenmiş olmak bunun en büyük nedeni. İnsan sevmediği biriyle evlenirse karşıdaki kişi isterse ağzıyla kuş tutsun yine yaranamaz ne yapsa batar, sonuç aile mahkemesi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayHer şeyde olduğu gibi evlilikte de birbirini tanımadan erken davranıyor millet. Tanıyanlar ise çok çabuk tüketiyorlar her şeyi.
Sonra sıkılmalar, daralmalar ardarda.
10 Yorumla
5 ayinsanlar elindeki kadınların yüzünü güldüremiyor her anlamda onlara gerçekten bir kadın olduğunu yaşatamıyor bu yüzden dolayı boşanıyorlar
10 Yorumla
5 aySaygısızlık ve ailen içine başkalarının müdahalesi
30 Yorumla
5 aySadakat yokluğu, sevgi ve saygının olmayışı ve ceplere giren akıllı telefonlar. Bir çok dizide işlenen aldatma konulları
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 aySosyal medya
https://www.youtube.com/embed/7VvcUEEI5QQ10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erken boşanmaların sebebi, insanların daha birbirini tanıyamadan evlenmeleri ve şiddetli geçimsizlik halleri...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 1 günlük evliliğe bile ömür boyu nafaka ödendiği için nafaka dolandırıcıları çoğaldı.
20 Yorumla
5 ayAnlaşamamak, saygısızlık, değersizlik, sadakatsizlik ve bunun gibi bir sürü sebep.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayEtken bosalma diye okuyan bir tek ben miyim?
Mantik evlilgi yapmayan ask evliligi yalan g zekalilar yüzünden erken bosanmalar oluyor10 Yorumla
5 aySaygı ve güvenin olmayaşı kimsenin kimseye tahammül edememesi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
5 ayKadına verilen haklar nafaka tazminat verilmesi erken bosnmalarda etkendir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayÇoğu cinsel yetersizlik ve şiddetli tartışma yüzünden bitiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Ikı aptal zihinsel gelişimini tamamlayamamış insanın birbirini bulması
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eşler birbirine saygı duymalı, saygı gidince anlaşmazlıklar oluyor sonu boşanma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayRahstsızlık öok srzulanma ya da iyi partner olsbilir.
10 Yorumla
5 aySevgisiz saygısız ve maddiyata dayalı evlilikler sebebi
10 Yorumla
5 ayİki çift şu dönemde herkes maske takıyordu diye kameralara güzel rol yapıyor oyuzden kendi söyledikleri süslü sahte cümlelere inanıp varmış gibi öyleymiş gib sahtekilere yalanlarına inanıp gaza gelip evlenip ayrılıyorlar normal olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayİstatistik olarak en yüksek boşanma oranına sahip evlilikler lezbiyen evlilikleri. 2. si heteroseksüel evlilikler. En az boşanma oranına sahip evlilikler gay evlilikleri. Yani boşanmaların çoğunluğu kadınlar yüzünden oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayErken evlenmek...
Özellikle 20 li yaşlarda her şey kitaplarda anlatıldığı gibi oluyor sanıyorsun...
Ama öyle değil...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayEğitim seviyesi eskiden aldatma olsa bile bir taraf affediyodu şimdi ise en ufak hata da bile boşanıyolar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bunun birçok sebebi var ama genellikle bir erkek ilk sexini yaşıyorsa bir kadınla heyecan yapıp erken boşalabiliyor diğer türlü hastalık olabilir bununda tedavisi var.
00 YorumlaBu sorunun tek cevabı yok ki, ekonomik sebepler, aile ve akraba baskıları, evlendikten sonra değiştiririm düşüncesi gibi nedenler ön planda olsa da eski evliliklerin boşanma sayısının az olmasının nedeni biraz da katlanmadır. Çoğu soruna iki tarafta katlandığı için uzun sürüyor evlilikler. Şimdi katlanmak zorundamıyım deyip boşanmayı da tercih ediyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. Hayat her şeyi dört dörtlük sunduğu zaman , insanlar birlikte çaba gösterecek bir şey bulamıyor evlenince , birbirlerine sarmaya başlıyorlar bir süre sonra. Ben artık ondan olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aygenclerin artik birbirine tahamulu yok hemen her seye parlayip kavga ediyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayTahammülsüzlük ve tarafların tek olmayı reddetmesi.. üzücü durumlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayboşalma olarak okuyan bi ben değilmişsim şksdlfj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı.
5 ayAçıklamada koptum 😂😂😂
26 Yorumla- 5 ay
Askımsuu açıklamada birşeyy yok ki güncellemeyi mi okudun acaba
- 5 ay
O dediğin işte 😅😂
- 5 ay
Soruyu daha anlamadan haydar dümen diyorlar xjdks
- 5 ay
Başlanmanın önüne “erken” yazınca, millettin algısı başka yere kaydı 🤣🤣
- 5 ay
Bir dahakine geç boşanma dicem sgshs
- 5 ay
Bahahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
5 ay-Boşanmanın artık bir trajedi sayılmaması.
-İnsanların çocuklarını değil kendilerini düşündüğü bencil karakterleri.00 Yorumla Gerçekten fotoğraftaki manken gibi kız sen misin Kürt kızı?
02 Yorumla- 5 ay
Evet benim Ömer bir problem mi var
Gizli Üye(25-29)5 ayAbazaları teşvik için soru mu bu geç boşanma diye bir şey var sankide birde erken boşanmayı soruyor
23 Yorumla- 5 ay
Ne anlatıyorsun sen
Cevap sahibi5 ayErken boşanma ne ya saçma sapan abazalar gelsin diye soru açıp ne anlatıyorsun diyor geç boşanmayıda sorsaydın ajsjs
- 5 ay
Bir dahakine sorarım
Gizli Üye(25-29)5 aySeverek evlenmeme arttı çünkü mantık tercihi yapıp mesela sende evlendin severek evlenmemişsen mesela profildeki halin tipini beğendiğin bir dikkatini çekse hoşuna gider olay burada başlıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayEğer severek evlenmediysen mesela bu eninde sonunda olur uyumlu yapılmayan her evliliğin kaderi bu
Erkekler kadın gibi olmus ondan erkek dedigin alıcak sert sett acımadan vurucak eze eze
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
5 aySaygı sevgi kalmadı ve sosyal medyanın etkisi çok fazla.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşk meşk ayağına mantığı bırakıp gerçeği olduğu gibi görememek ve görmek istememek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kimsenin kimseye Sabri'nin olmamasi kötü günlerin bir gün geçeceğini bilememeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAllah'ım boşalma olarak okudum ilk başta ya 😅🤣 ama boşanmaların nedeni genelde ahlaki çöküş ve kanıda verilen haddinden fazla haklar ve ekonomik özgürlük
00 YorumlaKarşılıklı beklentilerin abartılı olması genellikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBunun birçok nedeni olabilir ancak başlıca nedenleri
İdrar yolu enfeksiyonu
Beynin maddi manevi başka şeyler ile meşgul olması
Uzun süreli sevismemek gibi
03 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYanlış okumuşum utandım ya
- 5 ay
😂
Cevap sahibi5 ay@Matmazel58 görünürlüğü kapattım utancumdan
Gizli Üye(18-24)5 ayne bileyim haydar dümen hocamız bilirdi.
12 Yorumla- 5 ay
Soruyu dikkatli oku
Cevap sahibi5 ayşaka yaptım. insanların birbirine tahammülü kalmamış. özellikle ekonomik özgürlüğü olan , tahsilli , zengin çocuklarının.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayAldatmalar, ilgisizlik falan.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aybirbirlerini iyi tanımıyorlar sabır yok her şey toz pembe geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tahammülsüzlük
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEkonomik sebepler ve erkeklerin aldatması yahut ilgisizliği yüzünden
00 Yorumla
Erken boşanmaların asıl sebebi evlilik değil, insanların kendini ve beklentilerini yeterince tanımadan evlenmesi. Sorunlar evlilikte çıkmıyor, evlilikte görünür oluyor.00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar