Sevgilisi uyuyakalınca trip atan taraf genelde kim¿ Erkeklerin korkulu rüyası 🙄 (bahane olduğunu düşünüyoruzdur.. sjsj)

Sevgilisi uyuyakalınca trip atan taraf genelde kim¿ Erkeklerin korkulu rüyası 🙄 (bahane olduğunu düşünüyoruzdur.. sjsj)

Hayır haklı değildir Çünkü insanlar yorgun olabilir o anda uyuyabilir gece geç saatlere kadar konuşup uykusuz kalmak sevgi belirtesi değildir zaten insanlar gün içinde bir şekilde WhatsApp telegram yazışma programları ile iletişim kurabiliyorlar hatta ses kaydı gönderme şansı bile var bir de oturup da gece sabaha kadar sohbet edip uykusuz kalmak Bence en büyük saçmalık ve onun için karşısındaki insanın bozuk katmak küsmek hata iletişimini kesmek bile o sevgi değil çıkar ilişkisidir.
Haklı değildir bunu yapmak çocukça dır.
Her insan yorgun olup uyuyakalabilir bu insanlık hali hepimiz bunu yapabiliyoruz trip atacağına anlayışlı ve sabırlı olsa daha iyi olur.. sırf bu yüzden yapıyorsa bende ona tekmeyi basarım, ben herkesin tribini çekmek zorunda değilim ya begenirse, beğenmezse kendisi bilir. Sonuçta dünyada kadından bol ne var ki
Bu arada iyi akşamlar sosyetic_SheqiiL hanım..
İyi geceler
Haklıdır da atmasın yaa. İçimiz geçiyo birden elimizde olmadan oluyo işte yorul gel duş du yemekti telefonu elimize alınca yazışırken yazışırken güüüm bi bakmışsın sabah olmuş. Atmayın bence bu yüzden trip. Bence sevimli bi erkek durumu. 😊😇🫶🙌🤣
Tabii tabii merak eden biz
Evimizde uyuyoz neyi merak ediyosunuz?🙂 Arkadaşlarla ocak başında değiliz demi ama?
Neden her duyguları olayları abartılı mesela uyumayı bile abartıyorlar o kadar saat uyumak mı olur ölü mü belli değil nerelere gidiyor da uyanamıyor mesela bence yolu bulamıyorlar rüyada bile.
Yani benimki hep uyiya kalıyo çok yoruluyo hatta whatsapta mesajda kaliyo yani dusunun atiyorum goruldu kaliyo gibi artık eskisi gibi laf etmiyorum oda çok yoruluyo
:D kış uykusuna yatıyorlar mübarek
Uyuyakalana trip atmak bence otomatik haklılık vermiyor ama arka planda “beni umursamadın” duygusu oluyor genelde 😅 Trip atan taraf çoook büyük oranda kızlar ama erkekler de yapıyor, dürüst olalım 😂 Bence çözüm net: Önceden “uyursam alınma, pilim bitiyor” diye haberleşmek. Sen genelde hangi taraftasın, uyuyan mı trip atan mı? 💬💘
Trip atarım ama bana atılması hoşuma kaçmaz djdj
Ahaha klasik “ben yaparım bana yapılmasın”cılar 😂 Sen tam kontrollü tripçisin bence 😎💕
Cevap
53Cevap
Tabiki haklı uyuyakalınmaz uyku gelince yazılır
Evet 🤝
Sevgilim trip atabilir arada sorun etmem sdjsjs erkekler de bir zahmet trip çeksin o kadar sevgili var
Dimi ya aynen djd
Kesinlikle sdsd
İnsanlık hali uyuya kalabilir yani bunda bir şey yok karşıdakinin anlayışlı olması lazım yorulmuştur gün içinde bedeni yorgun düşmüştür uyuyabilir yani ne var ki bunda. Bazı şeyleri çok abartmamak lazım her şeyi de trip atılmaz. En ufak şeylerde bile trip atan insan değer vermiyordur demek sadece egosunu tatmin etmek için seninle birliktedir.
En sinir olduğum durum hele sürekli olursa tartışma sebebi olur. Bence şunu demek zor olmamalı " İyi geceler demeden uykuya kalabilirim, kalırsam özür dilerim aşkım" Bu, bu kadar zor olmamalı imkansız herhalde bunlar için
Evet ya işte bu. Her an uyuyabilirim de biz de aa uyuyakaldı diyelim
Aynen bizleri kafamızda bin bir senorya kuruyoruz söyle şu zıkkımı da kurmayalım jdjdns
Kurarız valla gerekli unsurlar mevcut dkfk
Hicbir kadin benden daha degerli olamaz
Kendi acimdan konusuyorum
Uykum gayet degerlidir gelince uyuyadakalirim
Uyuyakalan sevgiliye de trip atmam
Zaten erkek trip atmaz
🤦🏼♀️ düşüncesizlik bencillik
Benim yaptığım mı?
Evet
Ben degerliyim ama
Herkes değerli
Sen de degerlisin
Ama o degerli değil
Niye o da bir ananın evladı.
Diyosun
Uykusu varsa normal değil mi 😂uyumadan önce tellerini bi zahmet kitlesinler benim canım erkek kardeşim kızın çıplak fotosunu poposuna meral kalp pembe popon deydi Allah'tan ben gördüm teli kapattım çok komikti
😅😅
Gençler napalım kızı utandırmamak için yazmadım 😂
Kadınlar uyuya kalırsa erkek Trip atar 😂😂😂 erkek uyuya kalırsa kadın işten geliyor ilgi vermiyor diyip 1 ay Trip atar ksjdkdjdm 😂😂😂😂
Hak eder djd
Değilim aslında :D beni merakta bırakamaz
Öyleee :D benim gibisi düşman başına shdjaj
Mersi. Y kuşağı öyle valla :D
Mesaj bölümü kapalıysa ne anlama geliyor sence bu?
🤝😏
Genelde suçlu oldukları güne denk geliyor ya uykuları, ondan trip doğuyor meydana ister istemez
Ahah doğru tespit
İnsanlık halidir uyuyabilir yani bunda trip atmaya hak bulamam kendimde
Olamaz djd
Olmasında zaten bende uyuyakalıyorum bazen 😅
Tamam ama yorgunum uyuyakalabilirim demek zor değil
Onu derim ya o kadar da değil güzelim ben uyuyakalırsam kusura bakma diye söylerimm😅😅
Heh işte.
😅😅😅
hakli degil nasil uyudu diye trip atiyosunuz yazıktır a xd
Uyuyakalabilirim aşkımmm demek çok mu zor
Ne var yani uyuyakaldıysak insanlık halii 🙄
Yorgunum uyuyakalabilirim demek çok mu zor
O zaman kalkıp şarja takmalı
Böyle yalan söylemeye devam edilirse girer her şey
Kramp girince zaten uyunmaz 🙄
Yaaa bıraaak dkdk
Hayır istiyoruz ki, önemsesin. 😒
Erkek adam trip atmaz... Tepkisini dile getirir, kadın bunu trip olarak algılar...
He tamam
Haklı değildir, uyuyakalmışız işte bilinç kapalı günaha giriyorsunuz. rjdj
Başlatmayın şimdi djf
18-25 yaşlarında haklı.
Daha sonraki yaşlarda değil.
Yoo hep haklı djd
Ben aklı selim değilim djf
Onu da ben fark ettim fkf
Kadınlar bu konuda trip atma hakkına sahiptir ama erkekler değildir 😄
Aynen bebeğim aynen djdjjs
Uyku önemlidir. Uyuyakalan insanın uykuya ihtiyacı vardır.
O zaman yorgunum desin uyusun 🤦🏼♀️
O da doğru ama bırakıp gitmeye korkuyordur zorbaysan 🫢
Delidir yahu.. Ya da belki de az ilgi görmüştür sjsjsjsj
Niyekine seviyordur bence fjfj
İlgiden mahrumduuuur seviyor olsa duramaz.. Az şımartılmıştır sevgili/flört tarafından bence :)
Hayır sebep o değil insan sevdiğini merak eder, pat cevap vermeler kesilirse ben uyuyamam sabaha kadar mesela
Ama insan uyuyakalacakken de bir sinyal verir sanki :) Çok mu meraklısın sen? Korkulur senden 😂
Evet evhamlıyım konu sevdiklerim olunca :D
Evham değildir o.. Çok mu heyecanlı ve fevrisindir?
Öyleyim :D
Arkadaş grubunda grubun yaygaracısı da sensindir o zaman.. (Ama gereksiz yere hani böyle sjsjs)
Evet benim :D problem nedir fjfk
Resmen gözümün önündesin şu an.. Sjsjsjsj
46.000 takipçi nedir bu arada.. O kadar insan mı var burada? :O
Yok yaw sistem atıyor
Bu koğuşun ağası sensin, anladım ben.. Ver elini öpelim Sosyetic Reis
🤦🏼♀️😅
Diğer başlıkta yorum yap dediğimde donuyor uygulama.. Buradan cevap vermek durumundayım; yaşları konusunda “yemin edebilirim ama kanıtlayamam” seviyesindeyim
yok ya uyuyakalmis olabilir yorulmustur ona da trip atmamm, haksizdir malsf
Haber versin zıbarsın djfk ortalığı ayağıya kaldırırım
ahshahshshsh
bazen haber verilmiyo abla ya hep uyku problemi ceken ben bile su aralar ansizin uyuyabiliyorum ve dusunuyorum uyumayi planlamadigim icin haber verebilecegim bi sey olmaz ahshahshs
Kızlar yapabilir erkekler yapamaz :D kaldı ki erkeklerin pek umurunda da değil ha
evet bi cifte standart uygulayalim burada olur ahshahshshsh
😅🤝
Uyuyakaldı diye sevgilime trip atmadım hiç. Ben de çok uyuyakalırım. Ben de çok uyuyakalıyorum bu yüzden trip atsın istemem.
İnsanların bilmem kaç temel yaşama hakları vardır ; duş almak , uyumak , yemek yemek , dışarı çıkıp nefes almak. Bunların içinde uyumak var. uyuyabilir uyudu diye trip atan çocuktur bana göre
konuştuğum kişiler atıyor bazen sevgilim yok. eğer mevzu zaman ayırmaksa ben sabah 5-6 gibi kalkıyorum o da bana o saatte ilgi göstersin o zaman :D göstermezse ben atacam :D
Haklıdır. O orada brni beklerken ben bir şey demeden uyuyakalıp yok oluyorum. Ben takmam. Uyuması güzel. Dinlenmiş olur ama karşıdaki taksa da haklıdır.
Genellikle uyayakalan o ve ben biraz trip atıyordum eskiden ama şimdi hoşuma gidiyoe benimle konuşurken uyuklamasi yanımda huzurlu oluşu mutlu oluşu @İzmirliMuhendisBey
Haklı mıyım sevgilim
Haklısın sevgilimm
mallıktır. insan uyuyan bir canlı kalkıp uykusunu size ayıracak hali yok akli melekeleri yerinde bi insanın yatın zıbarın boş yapmayın.
Haksızdır uyku bu trip olmaz
Olur olur
Olmaassss
Oluyor olacak
kadınlar bunu genelde test için kullanırlar sakin kalıp üstelememek en iyisi hayatın akışına göre devam etmek lazım
Ben bu gece çok uyumadım.
Ayrıca sevgili denen sacmalıgıda artık hiç inanmıyorum.
Uyudum ya da uyudu diye trip atacagım kadının hayatımda işi yok
Her şeye de trip atılmaz ya
Atarız da atarız dkkf
Yoğun bir gün geçirdiğini bile bile sırf uyuyor diye trip atılan bir ilişki yaşamadım çok şükür bence bu tribi atan haksızdır
Erkeğe grip atmak erkeğin tanga giymesi gibi bir durum bence ama karşıdaki insan mesaj beklerken uyumakta bana göre sen görece saygısızlıktır.
Yahu herkes uyuyakalabilir bunu uzatmamak lazım bunun için trip atılır mı
Her gece uyuya kalınıyorsa bir sorun var demektir
Trip atan kızı severim ama çok güzel oluyor ilişkiye heyecan katıyor 🙂
Uyuyakalmak gayet doğal İnsanlık hali olduğu için haklı değildir
Hiçte korkulu rüya değil zaten uyku problemim var. Bu yüzden o uyuya kalır tripte atamaz 😂
Kim olursa olsun atılmaz , kadın hariç.
Var olma nedeni!!!
😆😆😆😆
Sonuna kadar haklıdır en azından önden haber ver bak yorgunum uyuyakalabilirim diye
Dimi evet djfk
Hiçbir trip haklı değildir.
Haklıdır
Bütün triplerimiz haklı yere atılıyordur
Herkese göre 🙄
Haklıyım
Tabiki değil elimde olan biseymi
Evet
Yaniii haklı gibi ahahha
Dimi evet
Trip at , ben arkandayım ahahha
Bazıları da çok konuşuyor be
Kim djd
😅😅
Evet haklı oluruz kadınlar olarak jfbf
100% 😅
Uyudu diye de trip atılmaz ama ya jsmsjdms
Atan oluyor, mesela ben 🙄 atarım ksfj
Bahane olduğuna eminsen tabi atılır msmsns
Tabii merak edecem noldukine niye cevap vermiyor falan aman aman
Yani uyumadan önce uyuya kalabilirim yorgunum dese daha iyi olur msnsns
Dimi aklın yolu bir. 💁🏼♀️
Ben trip atılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum güvensizlikten kaynaklanan bir sorun çünkü ben de uyuyakalamıyorum sevgilimde kalabiliyor sonsuz bir güvenimiz olduğu için ne o ne de ben trip atıyoruz
Haklı değildir insan uyuyakalmış olabilir bu tekrar edilirse altında bişey aranır
Sevgilin site de değildir umarım 😂
Niye
Senin uyutur başkasıyla fingirderler
Sitede de mi olabilir bu sadece 😅
Reelde olsa takibini yaparsın 😂
Bu zamanda insanlar şeytana pabucunu tersten iki kere giydirir 🙄
Sen giydirdin mı hiç 😂
Gerek duymadım gerekirse giydiririm
Zaten giyinikler gibi bir şey oldu dediğin
Varsın öyle olsun
Bize iş düşmesin di mi
Di kff
Saydırdın mı le 😂
Sus ula
Heee kaybol mu diyin
He öyle diyim
Mikrop 😂
Öyle insan çekilmez diye düşünüyorum
Allahtan benim manitanın öyle kötü huyları yok.
ne demek uyudu sen uyursan herkes ölür
Ben, uyumasaymış
Uykum varsa yatarım, trip atabilir
Haksız saçmalık
İnsanlık hali anlayış gösterilsin
Sürekli oluyosa haklıdır bence
uyuyakalabilir bence gayet insani bir durum
İşten keldiyse haklı değildir
Değildir :(
Niçün
Saçma ya
Bazen uyumakta yasak