- Yaşıtlarını çocuksu buluyor dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- peki yaşça küçük erkek seven var mı? Hiç denk gelmedim buna

Birçok kadın için yaşça büyük erkekler güven duygusu çağrıştırır. Hayat tecrübesi daha fazla olduğu düşünüldüğü için, zor durumlarda ne yapacağını bilen, sakin kalabilen ve sorumluluk alabilen biri gibi algılanırlar. Bu da insanın içini rahatlatan bir şeydir 🫶🙃
Apo benden 13 yaş büyük ve bu çok hosuma gidiyor hoşuma gitmesinin sebebi hayatı görmüş geçirmiş ben çocukluk yaptığım da olgunlukla karşılıyor tepki göstermiyor vs...
(Apo seni çok seviyorum bebekiimm)
Adının kısaltılmış hali çok uzun üşeniyorum yazmaya
Evet mantıklı
Rica ederim benim yorumlarıma soru sahibinden başka kimse atlamasın git bul kendinden 10 yaş küçük birini işte Abdullah senin düşüncende olmadığı için kaptı beni
Hiç sorma ya yemin ederim yorum yapmaya korkar oldum
Genelde daha olgun güven veren ne istediğini bilen tipler olarak görülüyor, hayatı biraz daha oturtmuş olmaları deneyimli ve sakin olmaları da çekici geliyor tabi herkes için geçerli değil.
Rahatlık. Kendi yaşıtları daha tam yol almamış kişiler oluyor, kendilerinden 5-10 yaş büyük biri hayatını düzene sokmuş oluyor, onlara da erkeğin güçlü olması çekici geliyor.
Bu işin olayı bence “yaş”tan çok “olgunluk” 🧠✨ Birçok kadın, yaşça büyük erkekleri daha net, ne istediğini bilen, drama daha az, güven daha çok diye çekici buluyor. Küçük erkek seven kadın da var ama daha az konuşuluyor sadece 😉
Benim çevremde de genelde yaşı büyük tercih eden çok, ama benzer yaş da gayet ideal bence 😌 Sen kendini hangi yaş aralığıyla daha uyumlu hissediyorsun peki? 💬💭
Cevap
9Cevap
Çocuk mu bakalım yahu, benden küçük erkekler çocuk gibi davranıyor
Kendimden büyükleri beğenmiyorum 😂
Var öyle kadınlar ama hiç hoş bulmuyorum erkeğin büyüğü makbul bi kadın için
İhtiyar erkeği kim napsın be, salyası sümügü kolesterol u tansiyonu aman bir ayağım hastanede olacağına yalnız kalırım.
50 yaşında erkek demedik 🤦🏻bu daha çok 20li yaşların 30 lu yaşlara merakı gibi … 30 dan sonra denklik daha mantıklı
Hee ben kendimden pay biçtim simdi yaşımdan dolayi benden 10 15 20 yaş buyukle ne yapayım mesela . Ama senin düşünce ne 20 yaş olup beyin yaşı olgun olan daha olgunlara yönelimi oluyor o yaşlar da
20 yaş büyük 60 ediyor 🤦🏻🙄 saçmalık olur 😂
Sende mesala bazı 40 yasini geçmiş kişilere göre bakış açın analizin çok daha olgun ve akıllıca. Düşüncem bu yönde
Haha napim be 60 yaşı
youtube.com/shorts/uIeRSq_haa0?si=1R4wU0IQL3S6KEp6
Düşüncen için teşekkür ederim 🙃 körü körüne hiç bir şeye bağlanmam sadece siyasi olsun duygusal olsun dostluklar olsun …
Kadın da kırık 🤦🏻😂
Kesinlikle hep aynı kal inşallah
Hahah aynen sjsj
Teşekkür ederim
Benim payıma yaşça küçük düşüyor. 🙄 Tesadüf olsa gerek.
Hayır özellikle değil. Kafa yapısı, zekâsı önemli. Yaşı büyük olup da kendini geliştirememiş birisini ne yapayım. Bir de genellikle evli veya çocuğu olabilecek insanlar olabilir. Farklı hayatlar farklı dünyalar gibi.
Çıtır erkek seven de var jdjfjfkgl
Erkekler geç olgunlaştığı için :D
18 yaşındayım ve bu yaş aralığına pek ilgim yok, çocuk ve ergen gibi davranıyorlar
Ben genelde 20 veya 30 yaş arasından hoşlanıyorum en çok
Maalesef
Bilmiyorum korusun/olgun olsun diye herhalde. Ve evet, ben denk geldim, benden 2 yaş büyük bir arkadaşım kendinden 4-5 yaş küçük bir çocukla evlenmişti. Mantığı ne bu işin, bilmiyorum açıkçası.
2 yaş yazmışım 12 yaş olcak
Tersi de olabiliyor. Yaşça büyük karşıt cinste gençlerle takılıyor. 😅 Hemcinslerimde aynı. Bu millet kafayı yemiş. 😀
Ne olacak bir şeylerine sahip çıkamıyorlar.
Ben hiç yaşça büyük erkeklerden hoşlanmadım hoşlanmıyorum da. Erkekler olgunlaşmıyor diyen kızların çoğuda olgun falan değil. İlişkisinde ki herşeyi arkadaşlarına anlarmaları bile olgun olmadıklarını gösteriyor
Daha olgun daha oturaklı, işi gücü oturmuş oluyor vs vs amma velâkin genç olanı varken yaşlı bir süre sonra çekilmez
Ben denk geldim ve bence erkeklerin olgun kadınlardan hoşlanması daha sıkça rastlanan bir şey
dikkatimi daha fazla çekiyorlar, cocukca hareketleri yok ama bazilari hala ergen olabiliyor. ilişkisine daha fazla sahip çıkıyor vsvs
Erkekler genç olgunlaştığı için ama tabi çok fazla uçurum fark var ise o zaman farklı bir sebebi vardır.
Koruma içgüdüsünün daha yüksek olduğunu düşünüyorlar , bir de maddiyat da etkili tabi
Kadınlar daha erken olgunlaştıkları içindir.
Ben küçük veya yaşıt seviyorum büyükler karşı cins gibi bile gelmiyor
Sevgilim benden bı yas küçük ve 2 yıldır swvgiliyizz alakası yok
Daha çok baba sevgisi göremeyenler karşıdan o ilgi, sevgi, şefkati aldıysa tercihleri bu yönde oluyor.
Babacanlik figürü ya da baba sevgisi pek hissedememis
Kadınların erkeklerden hoşlanması peki 😂😛
Şaka şaka
Gerçek olduguna inanmıyorum
Olgunluk aramaları
Baba şefkati göremediği için heralde
Olgunluk 👌🏻 erkekler geç olgunlaşıyor 🤦♀️
O kadar değilde en fazla 7-8 yaş
Kadınlar daha çabuk büyürmüş. Ondan olabilir
Bı sebebi mi var bı nedeni mi var
Zenginlik para lüx hayat
evet ya seksi geliyorlar seviyorum