Kizlar , sanirim en yakin arkadasimdan hoslaniyorum ama bilmiyorum lutfen yardim?

Sorumu gizli sormak istiyorum cunku hep bu konu hakkinda sert elestiriler yaptim. Oldu mu olmadi mi onuda bilmiyorum. Neyse uzatmadan konuya girelim. Benim cok yakin bir kiz arkadasim var birde erkek. Biz 3 lu olarak cok mutluyduk. İkisinide ayni duzeyde severim. Fakat baska bir arkadas grubum daha var universiteden. Ben ne zaman bu kiz arkadasimla ayni ortama girsem bu kiz senden hoslaniyo diyorlar. Ya yok sacmalamayin diyorum. Hatt bir gece disari ciktik benim arkadasimdan hoslandi. Ama sevgilisi vardi. Sonra bu hoslandigi arkadasim yanima geldi abi bu kiz senden hoslaniyo dedi cusss dedim. bir koz hoslansa boyle bisi yapar mi. Neyse ben biriyle ciktim kiza ayar oldu cunku ilk defa onun kadar guzel bir kizla cikmistim. O gecenin sonun baska bir arkadasim yanlis yolda oldugumu onunla beraber olmam gerektigini soyledi hatta birbirinize itiraf edemiyosunuz sende onu seviyorsun falan dedi. Bu kizla hangi arkadas ortamina girdiysem herkes benden hoslandigini soyledi. Onu cok seviyorum cunku benim sap arkadaslarimin yapamadigi seyleri bile yapti cok kotu gunler gecirirken 1 dk bile destegini eksik etmedi. Dunyanin en harika insani o bana gore. 3 4 aydir da bir sevgilisi var iyi bir cocuk ama herkes yeterince sevmedigino onu uzebilecegini soyluyo ama ben hic bir yamugunu gormedim gorsem elimden kimse alamaz. Neyse bu kizin beni sevdigibi o kadar dillendirdiler ki gecen cok mutsuzdu yanina gittim onu gorunce icimi bir mutluluk kapladi dunyalari yikarim bu kiz icin dedim ve orda ne diyorum l*n ben dedim kendine gel olum dedim igrenc hissediyorum kendimi biranda oldu ama ask oku yer gibi... Ben kendimi asla onun yanina yakistirmadim inanilmaz guzel bir kiz hani miss turkey e katilsa ilk 3 garanti. Benim sevgililerimde guzeldi onuda es gecmeyim ama bu duygularim ortaya cikinca kendimi cok cirkin hissetmeye basladim. Esegin aklima karpuz kabugu sokak derler ya 100 kere dediler yok birbirinizi seviyosunuz bilmem ne şu an hoslaniyorum gibi. Akil verin bisi soyleyin !!
Kizlar , sanirim en yakin arkadasimdan hoslaniyorum ama bilmiyorum lutfen yardim?