Bazen insan kalbinin sessizce birine yöneldiğini fark eder, bazen de uzun zamandır kimseye aynı gözle bakmadığını. Hoşlanmak her zaman büyük cümleler kurmak değildir; bir ismi görünce duraksamak, bir mesajı beklerken gülümsemek de yeter. Kimi bu duyguyu saklar, kimi açıkça yaşar. Peki şu sıralar kalbinizde hoşlandığınız biri var mı?
Hoşlandığınız biri var mı, yoksa kalbiniz şu ara tamamen kapalı mı?
Kimseye karşı bir hissim yok. Tamamen kapalı da değil de yani, ben yapmıyorum.
Kendi durumumu düzelteceğimin garantisi yok. Özel sektör bu yarın, küçülme der işten çıkarır garantisi yok, asgari ücretle sevgili yapıp, iş gir iş çık 1-2 sene umut yeşerttikten sonra hala asgari ücret alıyorsam, belli bir yaştan sonra da zaten yaş gelmiş 22 kimse meslek öğretmiyor.
Gelecte ikimizin canı yanacağına, ben gelecekteki hatunumunda acısını şimdiedn çekiyorum. O da çekmesin. Olmasa daha iyi de, olacak gibi olup olmaması kötü be usta
Şu an kalbim dolu dolu, sevgilim var 🥰 Ama yine de hoşlanmak dediğin şey tam anlattığın gibi, ismini görünce gülümsemek, yazmasını beklerken içten içe heyecanlanmak zaten 💫 Senin yazdıklarından sanki birine minik minik kayıyorsun gibi kokular alıyorum 😏 Kalbin gerçekten kapalı mı, yoksa “arkadan sessiz yürüyen biri” mi var, dürüst ol şimdi? 😌💬
En İyi Cevaplar