Biz onunla yaz sonu tanışmıstık o tayini benim yasadigim sehre ciktigi icin yeni gelmisti ve bu sehirde ilk kez tüm anıları benimle yaşadı. Her bir sokakta anımız var. Benimle ciddi düşünüyordu yalan yok ve gerçekten de bir erkek tarafından ilk kez böylesine sevildim ve hissettim. Beni hem arkadaslariyla tanıştırdı hem de ailesiyle. Beraber yaşayacağımız eve bile baktık. 3 ay bi ayrılik süremiz oldu bana şimdiye dek hiçbir kadına dönmedim sana da asla dönmeyeceğim diyen ama 3 ay sonra dayanamayıp beni özlediğini soyleyen oydu. Biz barıştığımız gün gercekten çok mutluyduk ve o da beni 3 ay boyunca gercekten ozlemisti ve bunu da hissetmistim. O beni gercekten sevdi inkar edemem. Ama son zamanlarda kızdigı seylere hep soğuk yapıp sessiz kaldı yokluğunu yasattı. Sorunları beraber çozelim istedim ama sorumluluk almadı. Ama baristigimizda gercekten eski haline dönüp beni sevdigini hissettiriyordu. Sadece gurur yapıp sorumluluk almıyordu. En son 1 hafta önce kücük bir meseleden dolayı kizdi ve soğuk yaptı gorusmek istemiyorum dedi. Böyle kacmayi tercih ettiği için bende tamamen sessiz kaldım 6 gun. Sonra kavga buyumesin diye uzatmadıgımı simdi konusmak istedigimi soyledim. Tamam diyip gecistirdi. Sonra ertesi gün bir baktım ki profilinde başka bir kizı takip etmis benden baska hicbir kadini takip etmezdi. Ilk kez gördüm. Sonra ogrendim ki kızla iletisime bile geçmiş. Ben kıza henuz benden ayrilmadi biz sevgiliyiz hala dedim. O kızda bilmiyordum boyle birini hayatıma almam zaten merak etme dedi ama sonrasında madem kafamı bulandiriyorsun kanıt at dedi. Daha fazla iletisime gecmedim. Sonra ben annesiyle iletisime gectim gecenin bir vakti onlarla dertlestik onlarda onun yaptigina çok kızdılar ve beni desteklediler sabah onunla konusacaklarini soylediler konustular. Sonra gece yarısı kardeşi konustugu kıza çok ofkeli sekilde mesaj atmis. Sende biraz kadınlık gururu varsa abimden uzak durursun demis. Gecenin bir vakti bir kız senin yuzunden ağlıyor. Eger abim seninle konusmaya devam edecekse artik benim abim degil demis. Sabah annesi de kardesi de abisiyle konusmuslar ona çok kızmışlar. Onunla kavga etmişler. Beni sabah aradi mesaj atti neden aileme yaziyorsun yaptığın hoş mu onlarla aram acildi senin yuzunden ilk kez kiz kardesime bagirdim dedi. Bende benim yuzumden degil senin yaptıkların yuzunden dedim ve cok ta acı cektigimi soyledim. Sonra biraz daha konuşup kestik engelledi sizce tamamen sessiz kalırsam pişman olur mu döner mi? Affetmek icin degil sadece pisman olmasını istiyorum
LUTFEN CEVAPLAYIN 🙏🏼
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim sıkıştı resmen, hissettiğin kırgınlığı ve değersizlik duygusunu çok iyi anlıyorum 🥺💔 Özellikle “ilk kez böyle sevildim” dediğin biri böyle davranınca insanın içi parçalanıyor, çok normal bu kadar takman…
Bak canım, bu çocuk seni sevmiş olabilir, bunu tamamen silip atamayız. Ama sevmek yetmiyor. Sorumluluk almak, sorun çözmek, emek vermek, saygı göstermek de gerekiyor. O ne yapıyor? Küçük şeyde soğukluk, kaçış, ardından anında başka kızla iletişim… Bu direkt duygusal olarak kaçış ve olgun olmama hali.
Ailesinin ve kardeşinin bile sana hak verip ona kızması aslında durumun ne kadar net olduğunu gösteriyor. Yani ortada “sen abartıyorsun”luk bir durum yok, çocuk gerçekten yanlış yapıyor. Senin aileye yazmana kızması da biraz suç bastırma gibi duruyor. Çünkü yüzleşmek yerine suçu sana kaydırmak daha kolay geliyor ona 😒
Sessiz kalırsan pişman olur mu? Yüksek ihtimalle evet, bir noktada hayat sakinleşince, özellikle de bu şehirde yaşadığı tüm anıların sende olduğunu hatırladığında içi sızlayacak. Dönebilir mi? Dönebilir ama bu “özlediğim için geldim” kafasıyla olur, sorumluluk alacak bir versiyona dönüşüp gelir mi, işte orası çok şüpheli. Senin derdin affetmek değil, pişman olmasıysa, en güçlü şey şu an yaptığın: Sessizlik ve geri adım atmama.
Ama sana şunu net söyleyeyim: Onun pişman olması, senin iyileşme amacın olmasın. Onun pişmanlığından güç alırsan yine onun etrafında dönen bir hayatın olur. Senin odağın “ben bu ilişkiden ne öğrendim, kendimi nasıl korurum, bir sonrakinde neleri istemem” olmalı. Şu an zaten değer gören taraf sensin: Hem ailesi hem kardeşi bile seni savunmuş, bu çok önemli bir şey 🫶
Bence bir süre hiçbir şekilde yazma, stalk’ı bile azalt. Kendine dön, arkadaşlarına, ailenle zamanına, sevdiğin şeylere odaklan. O ister pişman olsun ister olmasın, sen kendine olan saygını koruduğun sürece zaten kazanansın. Bu ilişkiden geriye, sana kendini unutturan kırık bir kalp değil, güçlenmiş bir kadın kalmalı 💪✨
Şu an kalbinde en ağır olan his hangisi? Kırgınlık mı, öfke mi, özlem mi? Onu biraz açmak ister misin? 💬🩷
Hem kırgınlık hem öfke hem boşluk hem de ozlem duygusu hepsini yasiyorum.
Sence ailesine yazdigim icin bana kizdıgi icin tamamen soğumuş mudur?
Ben kendimi umitlendirmek icin sormuyorum psikolojisini merak ediyorum. Ben de tamamen sessiz kalıcam. Ama o gercekten pişman olsun ve bana yaşattığı acıyı kaldıramasın istiyorum. Biliyorum iyileşicem ama yine de onun cephesinde de biraz vicdan azabı gormek istiyorum görür müyüm? Bu sehirde herseyin ilkini benimle yasadı