Hoşlandığım kız naz mı yapıyor?

uzun süredir hoşlandığım kızla geçen hafta buluştuk,konuştuk.naz mı yapıyor bilemedim ama bi dediği bi dediğini tutmuyordu.misal hoşlandığı biri olup olmadını sordumda evet,hayır,belki, bilmiyorum gibi cevaplar verdi.konuşma sırasında ankarayı falan pek sevmdiğini o yüzden üniversiteyi dışarıda okudunu falan dedi.birbirimizi tanıyalım dedim teklifime hayır dedi.ama dedim gibi naz mı yapıyodu bilemedim.bayramda ankaraya döncekmiş,o zaman buluşuruz dedi.arada sms atarım dedi.ayrıldık.bu hafta sms attı naber diye.ben de onu sordum.ve bana söz verdiğim için sms attını söyledi.yoksa atmicakmısın diye sorunca ewet ben her zaman sözümde dururum dedi.bu yaptının bana işkence olup olmadını,empati kurmasını söylediğimde d empatiyi d sempatiyi d sevmem ben diye saçmaladı.ankarada herhangi bi üniversiteye geçmeyi düşündünü söyledi.sebebini sordumda bilmiyorum dedi.daha sonra havadan sudan konuştuk.ve birden mesaj atmayı kesti.şimdi bu kız napmaya çalışıyor ve ben ne yapıyım.bir de konuşurken benimle dalga geçtini düşündüm.
Hoşlandığım kız naz mı yapıyor?