Uzak mesafe ilişkisinde sevgilimin sanal öpücükleri beni neden çocuk gibi heyecanlandırıyor, bu kadar sevmek normal mi?

Biz yaklaşık 1 yıldır uzak mesafeyiz ama her gece beraber uyuma alışkanlığımız var küs olsak bile arar uyuyalım der gece uyuyabilmem için kedisini seviyor mırıltısı için işte dün gecede iyi geceler dedi birazcik tripliydim büyük bir kavga etmiştik ama barışmıştık kavgalarımızdaki mesafe 2günü geçmiyor illa konuşup çözmemiz gerekiyor dün gece bana iyi geceler aşkım seni çok seviyorum dedi öpücük attı bidaha dedim yine öptü sürekli öpsene dedim ardarda öpücük attı ama sanki yanımdaymış gibiydi yatakta ayaklarımı çirpiyorum kücück çocuk gibi heycanlandim abuk subuk gülüsüyorum bidaha dedim yine öptü allahim kafayi yicrm normal mi bu kadar sevmem hiçbir şeyinden tiksinmiyorun o da benden tiksinmiyor aşırı garip geliyo bu devirde bulmuş olabilirmiyim ben?

Güncellemeler
4 ay
Birde ben uyurken piss piss piss diye bebek uyutuyor sanki uyuduktan sonra seni çok seviyorum güzelim diyomuş dün duydum QŞELQİSLAKD OFF YİCEM BU ÇOCUĞU
Uzak mesafe ilişkisinde sevgilimin sanal öpücükleri beni neden çocuk gibi heyecanlandırıyor, bu kadar sevmek normal mi?