İlişkide olup dışarıya ‘boşta’ sinyali vermek sizce aldatmaya davetiye mi¿

İlişkide olup dışarıya ‘boşta’ sinyali vermek sizce aldatmaya davetiye mi¿

Geçenlerde ben de bunun için “Sözlü biri niye birlikte profil fotoğrafı paylaşmaz?”demiştim. Keza bu kişi profilindeki kalbi de kaldırmış. Sözlü olduğu kız da kaldırmış. İkisinin profilinde de sadece kendi fotoğrafı var. Hiçbir belirti yok biri olduğuna dair dışarıdan bakınca. Yani ben alışık da değilim bu duruma. Sadece annemin ders verdiği ehliyet kursunda birinde gördüm harici olarak böyle bir durumu. O da sözlü değil, sevgilsine evlilik teklifi etmiş ama onun profili herkese açık. Kızla hikaye falan atıyor ve profili açık olduğu için en azından dışarıdan biri bunu fark edebiliyor. O sözlü olanın profili de kapalı. Kim, nasıl bilsin şimdi dışarıdan bakınca? Harici olarak tüm tanıdığım kişiler birlikte profil fotoğrafı koyuyor söz, nişan falan yapınca. Harici profilinde de fotoğraf paylaşıyor ama sitedeki kişiler normal karşılamıştı. Nazara bağlayan olmuştu. Sanki dünya bunların etrafında dönüyor. 🤣🤣🤣🤣
Yahu ne alaka? Nazar falan sokakta çevrelerinde insanlar görmüyor mu?
O da ayrı bir soru işareti tabii 😂😅
İlişkisini hemen herkese duyurmak istemeyebilir insanlar bir noktaya kadar, çünkü dillendirmeyi bende sevmem, fakat boşta sinyalini direkt olarak vermesi aldatmaktır. Çünkü sevgilin var sadece duyurmak istemiyorsun tek başına değilsin davranışlarına dikkat etmek zorundasın elbette birileri yazacak, samimi davranacak sevgilisi olan insanlara da yazıp samimi davranıyorlar günümüz şartlarında insanlar Bir şeylerin bokunu çıkarttılar iyice işte o yüzden herkes kendisinden sorumlu
İlişkiye başlar başlamaz yedi cihan duymalı. Net, nokta, ünlem.
Saygı duyarım, ama kesinlikle katılmıyorum. İlk etapta ne kadar az kişi duyarsa o kadar iyi. Ayrıca olur veya olmaz hemen herkeesin duymasına gerek yok. Ben zaten hayatıma birisini aldıktan hemen sonra herkese duyurursan karşımdaki kişiye karşı görgüsüzlük yapmış gibi olmaktan korkarım, görmemişin sevgilisi olmuş gibi... onun haricinde de belki anlaşamayacağız emin olmadan insanlarla paylaşmaya gerek yok, bu da kimle denediyse olmuyor zaten gibi şeyler söyletmeye gerek yok.
Olursa da, olmasa da bu sadece onu ve beni bağlar. Bebek mi bu? Tutunana kadar bekliyoruz djfj :D
He, ama ilişkiyi saklamanın kimseye faydası yoktur, hayatında biri yok sanıp yürüyen yürüyene. O sebepten, abartıyorum 1 gün bile sevgili olsak elli alem duymalı.
Olup olmaması seni bağlar zaten beni bağlamaz ben fikrimi söyledim ayrıca sevgilisi olana da yürüyorlar;)
Ah pardon bilmiyorduk, diyemezler en azından 😅 o zaman yolmak farz. Seni niye bağlasın zaten genel konuşuyoruz, konu sen değilsin; elalem.
Amaaaan ben böyle şeylerin üstünde çok durup İnsanlarla polemiğe pek fazla girmem bu tarz durumlarda her zaman şunu söylüyorum çünkü; kim nasıl mutlu olacaksa o şekilde yapsın, herkesin ilişki anlayışı farklı olur sonuçta. Sadece ben kendi adıma şunu söyliyim bebek değil belki ama ben tutunmasını beklerim.
Oo iliskim varken sosyal medya olsun disarda reeldeki hayatimda olsan hiçbir kadınla muhatap olmam zorla konuscaksam kisa bitirici cumleler konusurum toklasmak vs hicbiri olmaz
İliskim yokken ama ber sey mübah 🤣
Seref... sizlktir sorunun net cevabi
Güncelllllll
Ahah nolduu yakalayamadın mı
Elbet yakalarım
Aldatmaktır tabi ki de direk, bir insanın sevgilisi ya da eşi varsa dışarıya boşta sinyali vermemeli eğer veriyorsa zaten ''benim sevgilim yok gel bana yürü'' mesajı vermiş olur. direk karaktersizliktir öyle birine de güven olmaz zaten.
Olmaz cano
Aynen cano
Bence kesinlikle masum değil, bildiğin gri bölgede dolaşmak 😅 İlişkin varsa ama dışarıya “boştayım” vibe’ı veriyorsan, hem partnerine saygısızlık hem de kendine net olmamak gibi geliyor bana 🥲 Susturulmuş ama kopamamış “kavuşamayan” modları da toksik zaten. Ya varsın ya yoksun, arası çok yıpratıyor 💔 Sen böyle yapan birini görünce ne hissediyorsun, itici mi yoksa “drama” çekici mi geliyor? 😏
İtici öğğk
Ayy aynı fikirdeyiz itiiici 👎🏼 Drama değil direkt kırmızı bayraklar geçidi 🚩🥲
Cevap
67Cevap
İlişkide gerçekten kalamayan insan hareketi bedeni orada ama ruhu yok çok var bunlardan canım devrimde
Ruhsuzdur belki djd
Çoğu öyle zaten biliyoruz
İlişkide değil tam olarak kıyısında 🤣
Senin yorumlar beni öldürecek djfjs
Haklısın ksjd
Burada çoğu kişi onu yapıyor Wp’de bitanem , aşkım derler burada “ sevgilim yok “ niye? çünkü diğer yedekler kaçmasın
Yazık günah değil mi 😂
Kime gjggjjfgj
Kim kime nasıl sjdj
Hiç bir şey anlamadım neyi hallettik skdndnsns
Ben hiç anlamadım sjdjs
@Sosyetic_SheqiiL sana yazdım görmeyince biraya bana bak dedim
@fesfs he anladım şimdi skdjs
Bugün otobüste bir adamla2 3 defa göz göze geldim bir ara elini cebinden çıkardı bir baktım parmağında yüzük var lan öyleyse niye Umut verir gibi bakıyorsun bide kızlara bakıyordu ne ayıp
Nasıl bakıyordu o önemli djdj
Yicek gibi bakıyordu 😮💨
Tühhh sjdj
Böyle birisi varsa arkanıza bakmadan kaçın nereden biliyorsunuz diye sormayın plsss 🙄
Sormayız 🚬😬
*yorumunu neden sildin )))
Ne yorumu
eyvallah kral karışıklık oldu halledildi)
Hiç masum değil hatta hoş değil, doğru değil, akıl işi değil seven kalbin yapacağı iş hiç hiç değil sgfhgf
Katıldım hepsine
Genel olarak kadınların zengin koca adayı sezip yaptıkları bir davranış biçimi artık hangisi ağlarına düşerse...
Erkeklerden öğrendik
Kesin aldatmaya girer çapkınlar işte mavi boncuk dağıtıyorlar herkese dhsj
Bitmedi gitti fkf
Aldatmaya davetiye değil. Kişilik bozukluğu, ahlaksızlık, vs vs
Hasta onlar hasta
Yazuk 🥹
Tabiki öyle. Evli olup bekar vibe’ı verenlerde var
Onlar ayrı bir bokumsu
Bunun adı çapkınlıktır ve bana göre zaten aldatmadır 😃
Çapkın mısın djd
Hiiic alakam yok 😃
Öyle saçma şey mi olurmuş. Yapan gahbedir :D
Oluyor valla :D
Ayrılmayan da akılsızdır gurursuzdur. D
İnsanları gömdün ya
Sağ kroşem iyidir :D
Bunlar yüzünden işte kimseye güvenemiyorum kadını da erkeği de aynı olmuş
Her yere yazacak her yere :D
Kalemimi kıralım yazamasın 😂
Kalemini hay ben bu klavyenin 🥴
Hayır senin kalem kırılacak mecbur dkfj
Omasss öyle 😅
Getir kalemi hayde
İlk adımı bence aldatmanın. Arayan / aranan elbet bulur
+1
Ayıp bir şey bu. Birincisi ilişki yaşadığına saygısızlık. İkincisi boşta sinyali verdiğine saygısızlık. Üçüncü kendine saygısızlık. Combo yaparlar adama 😃
Net jdfj
Bence onların sinyalleri karışmış.
Çalma kapıyı, çalarlar kapını, demişler.
Bir yerde kısa devre olur, sonra her şey yanar, kül olur.
Aldatmaktır. İnsan sevdiğini aşikar eder ki onunla daha güzel olduğunu hissettiği için. Aksi durum yedekte tutmaktır. Değersiz görmektir.
Sadakat sadece fiziksel olarak aldatmamak değildir; sadakat, partnerin olmadığı masalarda da onun onurunu ve ilişkinin varlığını korumaktır.
Hainlik gibi bişey bu.. Hiç samimi değil. Resmen sağa da giderim sola da ama kendini aşağılamak bence..
İlişkide olduğunu söyleyerek ama yine de boştayım diyen de çok
Onlarla muhatap olanda kabahat
İyi de evli erkekle olmak isteyen kadın da çok..
Escørtlardan bahsetmiyoruz abisi. Normal karakterli insanlar bizi ırgalar, gerisi tencere kapak misali.
Çok insan gördüm bunu seven. Neden benim suçum gibi davrandın :))
Öyle davranmadım 🥹
Tamam o zaman barıştık asdfgh
Hayır ben küstüm
Sen neden küstün şimdi?
Suçlandım 🥹
Senin gönlünü nasıl alacağız? Şu isminin başında U var o ne? Kızlar Soruyor Unescosu mu? Bunun amblemi buymuş mu?
O demekkine şey demek; ubermoderatör. 😕
Moderatör tanrısı mısın sen yani?
VAOOOOV
Ay tövbe haşa :D bekciyim dkkfls
Hayır moderatör tanrısıysan teknik olarak ben şu an dua mı ediyor oluyorum?
Bekçi* dkd
Neden düzelttin? Çarpıldın, değil mi? Kafir
Takıntı gibi düşün djd
Yok o bende de var. Bu yüzden iletişim kestiğim insan oldu maalesef.. Benim gramerim çok mu iyi bilmem ama başkası bozuk yazınca takılırım
Saklayanlar kadar şeytanca.
Erken kalkmanınverdiği huzursuzluk var yorgunluk işte
Sadakat herkesde bulunan bir şey değil.
O yüzden fazla kurcalamamak lazım.
Hiç masum değil ve bunu masum gören kişide normal değil..
Bu mahsumiyet değil ihanet. Bu yüzden ihanetin nedeni değil bedeli olur.
Hayır değildir. El altından arayış belirtisi
Masumiyet aramam bu konuda her anlamda sinsice
Bence davetiye istemem yan cebime koy demek saha ne olsun ki
Boşta sinyali veren kimse hiçbir zaman ilişkide olmamıştır.
Bence böyle bir şey olamaz oluyorsa ilişki yok demektir...
Of bu tam güzel kardeşim ya cidden 😀 nedense boyle aladwtmw şeylerini duydugum da güzel kardeşim kelimesi geliyor sadece aklima evrt aldatma bu bildiğin allelen hemde
Masum bir hareket değil..
tabi canım çok masum minnoş hareketler
İroni mi :D
Şeytannnnn Şeytannnnn kdkdjd
İblis daha küfür gibi djdjd
Kavşak erkeklerin yaptıgı şey degıl mı bu
Eveeeet 🤪 artık kavşak karılar da yapmaya başlamış maalesef dkdk
Yapsınlar hak ediyor hepsi, oyleleri yakısır bunlara
Sorun şu ki; birbirlerine denk gelmiyorlar djfj
Aynen ben bunda bir art niyet göremedim
Ben de göremedim aslında 😕
Tabiki evet. Büyük ihtimalle ilişkisinden tatmin olmuyordur ve kısmetini de kapatmak istemiyordur. Daha iyisini bulunca satacaktır sevgilisini
Bu potansiyel aldatma olmuyomu zaten niyet bozuk
Ya değilse 😒
Belki araları bozukmuş djfj
Nazardan korkmuşlar sjdj
Açgözlüdür uf umutsuz vaka 🤐
Geberisicedir dkfk
Erkek adam çapkın olur zaten
Adam kelimesini alalım cümleden.
Espri yaptım İnatçı Laz kızı
İyi al like djfj
Güzeeeeeel
Degil tabiki. Ben bosum, hataimda kimse yok musaitim demek iste
Direk aldatma böyle ilişkilerden uzak durun.
Tabikşde evet ayrılır ayrılmaz hiöbiseu olmamıs mesajı verıp devam edıcek ve gelsin yeni manitalar
Masum değil yedek kulübesine alım yapıyor.
Benim için direk ihanettir bu orada o ilişki biter
Neresi masum olsun onun
Masum şeyler arıyoruz bu durumda djdj
Çok alçak bir davranış
ovv tam red flag
Evet davetiye, güvensizlik oluşturan hareketler.
Arayışta olmaya devam edecek demek bu
Hayır masum değil
Karaktersizliktir
Kullanılma durumu var sanki
Masum değil tam şeytani bir şey.
Kibarcası İHANET bunun adı.
hiç masum bir davranış değil..
Karaktersizliktir ve aldatmaktır
Hayır ben kazanovayım her zaman demek kdkd
Masum az kalır. Masumiyet müzesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?