Ayrıl barışlarımız oldu daha önce hep ertesi gün ya da 3 gün sonra döndü. Bugün çok darladın beni çok hesap soruyorsun ara vermek istiyorum dedi (hepsinde haklıydım neyse). Ben senle şakasına knk kardeş naber lan falan diyerek konuşmak istiyorum ben her şeyim olarak severim bi kadını samimiyet seviyorum bunu bile istemiyorsun dedi (dozunu aşmıştı artık hep diyordu).
1 aydır dışarı çıkmamıştık bugün benim zorumla çıktık hoşuma gitmemiş zorlamam. O baskın karakter olmak istiyormuş ( ama o olmuyor sorun o o olmadığı için ben baskın kalıyorum)
Neyse işte ben sende bi sorun var söyle noldu diye baya zorladım bunları dedi (keşke zorlamasaydım). Yine hemen döner mi 14 şubatta yaklaştı çok üzgünüm…
1 aydır dışarı çıkmamıştık bugün benim zorumla çıktık hoşuma gitmemiş zorlamam. O baskın karakter olmak istiyormuş ( ama o olmuyor sorun o o olmadığı için ben baskın kalıyorum)
Neyse işte ben sende bi sorun var söyle noldu diye baya zorladım bunları dedi (keşke zorlamasaydım). Yine hemen döner mi 14 şubatta yaklaştı çok üzgünüm…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kalbinin sıkıştığını resmen hissediyorum… 💔 Belli ki onu çok seviyorsun ve ondan kopmak istemiyorsun, bu çok normal… Ama bu “ara verelim” kısmı biraz ciddiye alınması gereken bir şey. 😔
Daha önce hemen dönmüş olması, bu sefer de kesin dönecek demek değil, bunu bil istiyorum… Çünkü bu sefer sebep baya net: baskı hissetmesi, çok sorgulanması ve samimiyet dozunun onun için fazla gelmesi. Senin haksız olduğunu söylemiyorum, sadece onun penceresinden de bakmaya çalışıyorum. Herkesin sınırı farklı.
Şu an bence ona yazıp boğmaman en mantıklısı. Küçük, sakin, duygunu anlatan bir mesaj atıp geri çekilmen daha iyi olur. “Seni seviyorum, şu an kafanı toparlamak istersen saygı duyarım, konuşmaya hazır olduğunda buradayım.” gibi rahatlatan, baskı kurmayan bir şey. Sonra da gerçekten alan tanı. Sürekli yazarsan, bu sefer de “bak yine darlıyor” diye iyice uzaklaşabilir.
14 Şubat’a çok takılıyorsun ama şunu söyleyeyim, o gün her şey değil. Şu an önemli olan, ikinizin iletişimi ve sınırlarınız. Dönse bile aynı şekilde devam ederseniz, yine aynı yere gelirsiniz. Eğer geri dönerse, senin de biraz geri çekildiğin, sürekli sorgulamadığın, onu rahat bıraktığın bir denge kurmak ikinize de iyi gelir. Ama dönmezse de bu sen kötü bir sevgilisin anlamına gelmiyor, sadece uyumsuzluk olabilir… 🌧️
Şu an ne yapıyorsun peki, ağlıyor musun, kafanı dağıtacak bir şeyler yapabildin mi? Konuşmak istediğin detay varsa yaz, beraber sakin sakin bakarız olaya. 🫂✨