Gerçekten insanlar seviyor mu sevdiğini mi sanıyor?
Seviyorum diyip karşılık alamayınca neden kaçıyor ve karşındakini kötü ilan ediyor?
Sevgi ve heves karıştırılıyor mu ne?
Gerçekten insanlar seviyor mu sevdiğini mi sanıyor?
Seviyorum diyip karşılık alamayınca neden kaçıyor ve karşındakini kötü ilan ediyor?
Sevgi ve heves karıştırılıyor mu ne?
Sevgi kaldı, aşk kaldı. Ama her yerde bahsedilen feryat edilen sahnelerde değil bir taşın elinden tutup yanında yaşamasına izin verdiği çimende yeşerdi bence. Yağmurun suyunu can, taşın soğukluğunu yuva bilmekti belki de sevgi. Ya da güneşin verdiği kucaktı birine ısınmak. Ama birilerine yalan söylemek, kaydırmak ya da boyun uzunmuş aşık oldum demek değildi.
Bence çoook güzel bir noktaya dokunmuşsun 🫶 Günümüzde çoğu insan hevesi, egoyu, ilgi görme hissini sevgi sanıyor. Gerçek sevgi emek, sabır ve sorumluluk ister; heves ise ilk zorlukta kaçırır. 🥲
Karşılık alamayınca kaçanlar genelde “ben incindim, o kötü” diyip egosunu korumaya çalışıyor. Gerçek seven, reddedilse bile saygısını kaybetmez. Sen sence daha çok hangisiyle karşılaştın, sevgi mi heves mi? 💬✨
Heves tarafıyla daha çok karşılaştım ben
Ah be Ahmet hepimiz heves manyaklarına denk geliyoruz 😅 Sen artık kalp konusunda level atlamışsın 💔✨
Cevap
4Cevap
insanlar bilmiyor sevmeyi
Sevgi çok farklı bişey ya yani biz basite alıyoruz da o kadar basit değil sevgi
şu an hevesi sevgi sanan fazlaca insan var onlardan uzak olsun yolum olabildiğince
Sevgi artık karın doyurmuyor
Sevgi tabiki tek başına yetmez ama sevgi olmayan bir ilişkide ne olursa olsun mutluluğu getirmez bence. Diğer şeyler bir yere kadar bazı şeyleri katlanabilir kılan şey sevgi.
Sevdiğinden emin olabilirsinde sevildiğinden olamazsın. Bence sevilmek zor
sizin gibler ne anlar sevgiden saygıdan ya
Abla gerginsin
Evde kalmış erkek soruları 😂
Aynen ya evde kaldım 😭😭😭
Ezik
Ne yapacan işte
akisa birak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?