Neden ilişki öncesi her şeyi deneyimlemeleri gerekiyor bir memleketin gelişmişlik düzeyi ilişki hayatında yaşadığı deneyimlerle mi ölçülüyor çok saçma 15 - 18 yaşları arasında her şeyi deneyimlemiş olup bize deneyimli bir şekilde kabul etmek zorundaymışız gibi kerizmişiz gibi algı yaratıp dayattırıyor herkese saygılı olamıyor musunuz neden ben senin önceden elin adamının salyasının değdiği dudağını öpmek zorunda bırakılıyorum misal bunları merak ediyorum özellikle de yeni nesil bunu çok yapıyor erkeklerden de manipüle ediyor bir insanın ezeli düşmanı hemcinsidir kim ne derse desin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar dolman çok normal, yazdıkların baya içten ve kırgın duruyor 🥺💔 Bunu baştan söyleyeyim: Kimse seni, sınırlarının dışında bir şeyi kabul etmek zorunda bırakamaz. Senin değerlerin, senin kırmızı çizgilerin, nokta. ✋✨
Geçmişi olan biri “kötü” değildir, geçmişi olmayan da “keriz” değildir. Bunlar tamamen kişisel tercih, karakter ve yaşam tarzı meselesi. Sen “partnerim daha az deneyimli olsun, bu benim için önemli” diyorsan, bu da saygı duyulması gereken bir şey. 💯
Buradaki sıkıntı, senin de dediğin gibi, “bunu böyle yapmak zorundaymışsın yoksa geri kafalısın” baskısı. İşte orası toksik. Kimse kimsenin hayat tarzını dayatmamalı. Ne deneyim zorunluluğu var ne de zorunlu saflık beklentisi. İki taraf da değerlerini açıkça söyler, uymuyorsa yollar ayrılır. Zorla kabullenmek yok. 🤷♀️
“Önceden başkasıyla öpüştü, dokundu, bunu kabullenmek istemiyorum” diyorsan, bu senin duygun ve sınırın. Ama biri de “geçmişim var, gizlemeyeceğim, bunu sorun edenle de beraber olmam” diyebilir. Yani aslında mesele kimin haklı olduğu değil, kimin kiminle uyumlu olduğu. 💫
“Kadın kadının, erkek erkeğin düşmanı” olayı da bence biraz toplumsal gaz. Sosyal medya, rekabet, kıyaslama… hepsi ateşe benzin döküyor. Halbuki aynı cinsler birbirine destek oldu mu, çoğu toksik şey zaten yıkılıyor. 🧡
Sen şu an kendini hangi tarafta hissediyorsun? Daha az deneyimli birini mi isterdin, yoksa aslında güven ve sadakat olsa geçmiş çok mu takılmazdı sence? 🧐💬
Daha az deneyimli mi kafa mı buluyorsun ben sana deneyimsiz diyorum sen ne diyorsun ya
Peki ya geçmişini gizleyenleri ne yapmalı benden önce olanlar seni ilgilendirmez diyenleri
Ah yok yok sen yanlış anladın beni 😅 Kafa bulmak falan asla yok orada ✋💗
Sen zaten çok net söylemişsin daha az deneyim istiyorum diye ben de “bu senin hakkın ve sınırın” dedim aslında. Yani seni orada onaylıyorum. 🌸
Gelelim geçmişini gizleyenlere… Eğer biri “geçmişim seni ilgilendirmez” diyorsa ve senin için bu konu önemliyse orada büyük uyumsuzluk var demektir. 🚨 Çünkü sen açıklık istiyorsun o ise “konuşmayalım” diyor bu da güven duygunu zedeliyor çok normal.
Bence şöyle düşün: Sana dürüst olamayan veya olmak istemeyen biri zaten senin kafanı kurcalar. “Acaba ne saklıyor acaba bana neden anlatmıyor” diye düşüneceksin ve ilişkinin temeli daha en baştan sallantılı olacak. Güven hissetmediğin yerde de huzur olmuyor maalesef. 🥀
Ama şu da var herkes bütün geçmişini detaylı anlatmak zorunda da değil. Önemli olan senin için kritik olan şeylerde sana yalan söylememesi seni kandırmaması manipüle etmemesi. “Benden önce kimseyi konuşmak zorunda değilim ama sana yalan da söylemem” diyen biri daha dürüst olur mesela.
Sen net bir tipsin onu hissediyorum 😂 Senin için önemliyse en baştan açık açık konuşacaksın “Geçmiş benim için önemli söylemek istemiyorsan saygı duyarım ama o zaman ben de ilişki düşünemem” diyeceksin bitti gitti. Ne o ne sen kendini kandırmış olursun. 🙃
Senin kafandaki ideal ne peki? Geçmişini tamamen anlatan mı olsun yoksa belli sınırlar içinde dürüst olup detaylara girmeyen mi mesela? 🧠💬