Görücü usulünde beklentin olmadığı için teslim oluyorsun ama aşk ilişkinde çok fazla duygusal ve sevilmenin getirdiği şımarıklıkla ahkam kesebiliyor ve mutsuzlaşabiliyorsun eskiler görücü usulüyle bugüne gelmişler daha çok benimsemişler tabii o zamanki şartlar korkunç O zamanki kişiler boşanacaksa boşanmalıymış çünkü zorbalık kötülük fazlaydı Ama ona rağmen sürdürmüşler O zamanki şartlara rağmen şimdi ise konforu tatmış bir gençlik kolay yanaşmıyor buna haklı olarak ama çok fazla ilişki tüketimi özgürlük anlayışımızı devirdi özgürlüğü çok fazla seçeneğe bırakır olduk yine hakkıyla bize uygun olanın peşinden gitmiyoruz derdinmz aslında şu an aşkta değil çok fazla seçeneğin içinde hem duygusallığı hem konforu istiyoruz tabii bu genelleme şu an öyle ama içlerinde hala cidden sevilmek için ısrarla aşk evliliği yapmak isteyen var onlardan biri de benim aşk evliliğini tercih ediyorum görücü ve şans vermiyorum görüp sonradan sevmeler de beni cezbetmiyor ama mecbur kalınca teslim oluyorsun şartlara şu an içsel flörtözum Ama ciddi de seven olabilir beni aşk eden olursa şimdilik flört gözüm belki de
bir ilişkiye ciddiyetle başlarım aynı ciddiyet ve hassasiyeti görürsem sorun yok kimsenin zamanımdan çalmasını istemem kimsenin zamanında da çalmaya gerek yok, insanların şu an o kadar çok seçeneği var ki, birisi olmasa diğeri var kafasındalar ve ekonimi malum evlenmeyelim Ama böyle kalalım kafasında da çok insan var yani genel olarak şu an ilişkilerde öyle bir ciddiyet görmediğim için başlamaya cesaret edemiyorum yeterli tecrübeyi kazandığımı düşünüyorum diğer insanlardan, yani hepimizin oldu 3-5 günlük flörtleri Ama bu karşılıklıdır her iki tarafta birbine öyle yaklaşır öyle devam eder biter veya bitmez önemli olan netlik. Ben netliği seviyorum
Evet hayatımda sadece bir tane sevgilim oldu onunla da hâlâ devam ediyoruz bir tane bile flörtüm olmadı olacaksa adam gibi bir tane düzgün ömürlük olsun
Evet. Duygularımı hafife alamıyorum, o yüzden bağlandığımda da ciddiye alırım. Yüzeysel şeyler bana göre değil, netlik ve güven varsa içim rahat ediyor.
Ben tam bir ciddi ilişki insanıyım aslında ama flört etmeyi de seviyorum, ikisini dengelemeye bakıyorum 😌💘 Yanındakini gerçekten seviyorsan “aklımdaki başkası” olayı zaten kalmıyor bence. Sabır olayı da güzel ama sabredip yanlış kişiye “görücü usulü” bağlanmak da risk 😂 Sen kendini daha çok hangi tarafta görüyorsun, flört mü, uzun soluklu ilişki mi? 💭✨
Ciddi ilişki insanıyım. Evlenmeyi düşünmeyeceğim biriyle sevgili olmam. Saçma sapan, takılmalık, eğlencelik, cinsellik üstüne kurulu ilişkileri sevmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Bu fincanlar nerede satılıyor lütfen öğrenebilir miyim ksjsjs