Benimle olmak için değil
dışarıda ne yapalım 12 saat
Ben mi çok iyi niyetliyim acaba
İyi insana denk geldim diyelimm..
Sevgilimle 2 aydır birlikteyiz sanaldan tanıştık uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve hiç buluşamadık henüz. İlk buluşmada sen nasıl dersen onu yapıcaz dedi ama kiralayacağı eve de davet etti.
Sizde güvenmeli miyim yoksa biraz mesafeli mi olmalıyım?
Cinsellik ve yakınlaşmak için gidiyorsan git, ama yok sadece buluşma kafasındayım diyorsan, alnına ben g. zekalıyım yaz, gez bütün şehirleri, kimse yemez bu saf ayaklarını, ilk buluşmaya eve giden kızların saf slak rolüne girmesi kadar komik bir şey yok..
İleri illaki gideriz ama verecek kadar gidemem
Sen zaten eve davete gidişinle ileriye gitmiş bulunuyorsun.. Ve o an her şey istediğin gibi gitmeyebilir. İstemediğin şeyleri de karşı taraf zor kullanabilir. Karşıyı yeterince tanımıyorsun. Orada başına taciz ya da ilerisi gelmemesi adına iyice tanımadan gitme..
İlk buluşmada direkt eve davet kısmı biraz kırmızı bayrak gibi duruyor bence 🚩 Özellikle sanaldan tanıştıysan ve ilk kez göreceksen, önce kalabalık, güvenli bir yerde buluşmak çok daha sağlıklı olur 💯 Uzak mesafe bile olsa sınırlarını koruman çok önemli. Ben olsam “Gitme” şıkkını seçerdim. Sen yüreğinde ne hissediyorsun, için tam rahat mı gerçekten? 💭
Buluşunca dışarıda o kadar rahat sarılıp öpemeyeceğim
Ev daha rahat olurdu benim için ama korkuyorum
Hem yakınlık istiyorsun hem korkuyorsun ikisi birden çok normal 😔💔
Dışarıda buluşup sonra güvenirsen eve geçmek daha güvenli olur canım 💕
Yani yakınlıktan kastım sarılmak öpüşmek abla
Cevap
14Cevap
Satılık köprü var temiz isterseniz. Her açıdan başına bela almak istiyor arkadaşımız
Ya ama dışarıda doğru düzgün sarılamayız bileee jddkkd
Adam boşuna ev ayvrlamıyor. Yolunu yapmış bir kere. Sonra da ağlarsınız düzgün erkek kalmadı hepsi şey peşinde diye
Ya 12 saat beraber takılıcaz gece bu şehirde kalmak zorunda
İllaki ev kiralayacak
Tabiki doğru değil hemde ilk buluşma sence doğru mu bu e tabi simdi ben cahil ben yobaz sonra çıkar dersin ki onu yasadik bunu yaşadık bu oldu şu oldu ayrildik
Gidersen ikinci sorun bunlardan biri olacak
" Acaba hamile miyim"
" Sevgilim arkadan zorladi ben istemedim ayrilmali miyim"
Ulan biz dışarda buluşmadan emin olmayalım diyoruz millet 2 ayda eve geçiyor senin canın kıymetli değil herhalde git başına neler gelir görürüz Tv de
Parçalarımı çöplerden toplarlar artık😄
hemen evine gitmemelisin bence kalabalık yerlerde olmanız daha iyi olur başlarda iki aydır tanıyosun bide sanal bi süre geçtikten sonra istersen evine de gidersin tabii ama ilk buluşma evde olmamalı iki ay birini tanımak için çok kısa bir süre
Ev olmaz halka acık yer olması daha iyi ortalık çok kötü görmüyormusun
Aga sen çok iyi niyetlisin eğer o eve gidersen seni cinsel anlamda çok kullanır hiç bulaşma o ise yapmak istiyorsan da sen bilirsin ilk bulusmada eve gitmek ne güzelmis aw
Ne kadardır tanıştığın önemli yani ben sanaldan tanıştığım kızları ilk kalabalık yerlere davet ediyorum birkaç kere dışarıda görüşülmesi lazım
epstein dosyalarını okuduktan sonra erkek olarak ben bile gitmem ilk görüşmede eve :D :D :D
sakin evine gitme bende sanaldan sevgili yapip bulustum parta taciz edildim sakin
@Aliglsyy cocuk parki apart degil
@Aliglsyy yanlis yazmisim
Ciddi misin 🥲🥲
Yanıma biber gazı filan alsam jdkd
knka al
Nerde satılıyor ki acaba ya
sparis et
Orada kesin yapar seni risk fazla
Vazgeçin böyle saçmalıklardan akıllı ol
gizliuyeicinadalet
O niye. d
Cinsellik konuştunuz mu
Evet
O zaman eve gitme. Kesin seks olur.
Eve gitmeyi Red ettiğin içinde sana olan ilgisi, davranışı değişirse zaten yanlış kişidir
Sen cok safsın 😂😂
Maalesef herkesi kendim gibi iyi niyetli sanıyorum bazen 😄
Ne oldu geldi mi misafir
Haftaya perşembe cuma
Perşembe gezicez cuma evine gidicem
İyi sevismeler 🤣🤣
Teşekkürler jdkdkdkd
Ikna oldun yani sevişmeyle
Sevişmeye okeyim djjdkd
* olmasın da jdjdkd
Yaşlar kaç sizin
19 a 27