Atmayi dusunmuyorum. Kizlar adim atmali Abaza erkek Soyle boyle diye yorumlar goruyorum hep zaten kendilerine en az 100 kisi yaziyor o halde ben adim atmiyorum beni isteyen adim atar konusuruz
Aksini dusunmuyorum ; Kendimi alcaltamam
Atmayi dusunmuyorum. Kizlar adim atmali Abaza erkek Soyle boyle diye yorumlar goruyorum hep zaten kendilerine en az 100 kisi yaziyor o halde ben adim atmiyorum beni isteyen adim atar konusuruz
Aksini dusunmuyorum ; Kendimi alcaltamam
Aferin en azından bir idealin var, doğru yolda yalnız değilsin. Hiçbir kadın erkeksiz yaşayamaz, senden önce yüzlercesi başvuru yapıp aralarından elde edenler olmuştur.
Kendini asla alçaltmıyorsun, bunu netleştireyim önce 🙂 Ama “adım atmak” = “kendini küçültmek” değil, tam tersi özgüven göstergesi aslında 💬✨
Kızlar da adım atabilir, keşke daha çok atsalar ama herkes birbirinin gelmesini beklerse ortada ilişki kalmıyor 😅 Beğendiğin birine yazmak sence neden gurur kırıcı geliyor, en çok neyi kaybetmekten korkuyorsun? 💭💔
Cevap
3Cevap
git at
Zaten seçen daima kızlardır bakma ilk adımı erkek atar klişesine gözlerine kestirdiği erkeği anında elde ediyorlar
Tamam kendini bulmuş erkek sen yazma biz yazarız ama gizli üye olarak kal emmi😅🤣
Evet oyle olucam sende Abaza Erkek diye agla
atmada zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?