Kız yanında diğer arkadaşlarından bir farkı olduğunu hissetmemisse sana da sevgili gözüyle bakamaz yani. Ne bileyim kızın yanında daha çok hal ve hareketlerine dikkat etmek lazım. Örneğin ağzın doluyken konuşmamak gibi. Biz kardeşimle yemek yerken bile lokmayı yutmadan konuşmuyoruz yani kardeşim o 😂 bilmiyorum belki de böyle şeyler kimin yanında olursan ol öyle yapılan şeylerdir. Ama biraz da ne bileyim ben bu kızın iyiliği için şu an ne yapabilirim demek lazım sevgilisi olmak istiyorsa yani. Diğer türlü hiç umursamadıgi bir insan olduğu mesajını vermiş oluyor. E kız da o erkeği arkadaşı olarak görüyor en fazla.. siz ne düşünüyorsunuz?
Ben biriyle buluştum bana tuvaletinin geldiğini falan söyledi, napayım annesi olup elinden tutup tuvalete mi götüreyim? Araba sende yani bana belli etmeden bir benzin istasyonunda durabilirsin. 😂 Gerçek bir centilmen erkek asla yapmazdı öyle hele de ilk görüşmede. Var öyle hayatımda biri aslında, arkadaş olduk ya friendzone. 😂 Öyle bir ihtiyacını bile çok uygun şekilde söyler. Seni bekletiyorum özür dilerim diyor. Umarım aramız gelişir onunla 🙏 bu da küçük bir anı 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer