ilgili de baya onu kaybetmek istemiyorum erken olduğunu düşünüyorum sadece
4 Gündür tanıştığım çocuk ciddi düşünüyor?
ilgili de baya onu kaybetmek istemiyorum erken olduğunu düşünüyorum sadece
Eli yüzü de düzgün hani yarın abisine söyleyecek bizi aileler tanışsın diyor
Ne yapmalıyım Bende seviyorum onu ama erken degilmi sizce de 4 gün ya
neyin acelesi bu normal bi tanışma arkadaş üzerine olur anlaşırsın anlaşmazsın ondan sonra sevgililik girer araya bakarsın ciddiye alıyorsunuz nişan daha iyi giderse evlilik bakın her şeyin acelesi ayağınızı çukura girmesini sağlar onunda niyeti ciddi olsun ne ise yaşayalım bilelim öğrenelim modun da :))
konuşun ne var bun ama iyi tanıyın birbirinizi ki düşünceleriniz e çok ta kapılmayın eğer beni dinlersen tabi.
Dört gün gerçekten turbo hız ilişkiler seviyesi ama imkansız da değil 😅 Sen onu seviyor olabilirsin ama aşkın yanında mantığın da olsun istiyorum. Aile tanışması baya ciddi bir adım sonuçta 🫠 İçine tam siniyor mu, acele ettirildiğini hissediyor musun, bunları düşün. İstersen “biraz daha birbirimizi tanıyalım, sonra aileleri dahil edelim” diyebilirsin 💬 Sen şu an içinde ne hissediyorsun, daha zaman mı lazım? 💕
Cevap
9Cevap
2. günden çocuk askere gitsem beni bekler misin cart curt diye konuşmaya başladı. Çok hızlı ilerleyip sonra ghostluyorlar
çok erken, bu kadar aceleye getirdiğine göre bir kusuru mu var diye sorguluyor insan. sen rahat hissetmiyorsan konuşmayı bitirebilirsin
İyi biri hoşuma gidiyor konuşması benimle ilgilenmesi her dk yazıyor arıyor ilgili de
o zaman orta yolu bulmalısınız. aileler işin içine girince hemen olsun istiyorlar. baban öğrense bile söz nişan olsun isteyecek biraz daha tanımaya çalış
Daha doğru düzgün tanımamışken neyin ciddi düşünmesi? Çok acele değil mi
Evlenmek istiyor seneye düğün yapalım 4 ay soinra nişan olsun diyor
Bilmiyorum abisine söyleyecek yarın ışte Evlenmek başı bağlansın istiyormuş
sende oyle düşün
altı ay
tanışma
sğresini net tut
Biraz daha zaman geçsin diyim o zaman 6 ay geçsin bi olmazsa
şu an dan itibaren altı ay
dediğimiz zaman
her şey netleşir
Teşekkür ederim bilgi icin😉🙏🙏