Bana çektirmediği acı kalmayan kalbimi kıran kişiye düzelt yoksa aynısını yaşarsın beddua ederim vs. dedim Ne yapmalıyım?

Kimse anlamıyor beni gerçekten canımı çok yaktı çok seviyordum kırdı döktü kalbimi mide ağrıları soktu mideme ağlamaktan yüzüm kurudu hala ağlayıp duruyorum belki beddua etmem yanlıştı ama çok haketti dayanamıyorum aynısını yaşamadan anlamayacak beni aylardır hayatımı kararttı bu çıkmazdan çıkamıyorum herkesten yardım istiyorum toparlan kendine odaklan diyor ya kolay mı kolay olsa aylardır bu halde mi olurum? vazgeçemedim ondan düzeltsin istedim onada söyledim binlerce kez her seferinde sg dedi engelledi son yazdığımdan sonra senin için kılımı bile kıpırdatmam yazsan bile cevaplamıcam sg dedi her yerden engelledi ne yapıcam bilmiyorum tek hatam istemeyeni bukadar zorlamak ama benim senelerim yandı önemli senemdeyim hemde toparlanmam gerekirken toparlanamıyorum Allah bile anlamıyor beni yazdıkça dahada battım gözünde artık onu sevmeye devam etsem utanmam gerekir bitmiyor içindeki öfke Allah kahretsinn
Bana çektirmediği acı kalmayan kalbimi kıran kişiye düzelt yoksa aynısını yaşarsın beddua ederim vs. dedim Ne yapmalıyım?