Aslında her şey çok kolaydı, zor olan ben değildim ama o zor olanını seçti..
aşkı sizce kim basitleşitrdi?
Aslında her şey çok kolaydı, zor olan ben değildim ama o zor olanını seçti..
aşkı sizce kim basitleşitrdi?
O bu şu değil bizler kirlettik
Ona ozendik
Bunun dediğini yaptik
Şunun gibi olmaya çalıştık
Biz aslında kendimiz olmaktan çok başkaları gibi davrandık
Bir hata kusur yanlış olunca da yine başkalarında suçu aradık
Biz aslında kendimiz basit gördük basit oynadık sonucuda basit gibi görerek başkalarınida basite aldık
Gerçek sevgi var aslında var olmasına da biz ne kadar gerçek olabildik işte bu soru hiç cavap bulamadı kendimize itiraf etmekten korktuk
Gerçekten canın yanmış hissi alıyorum sözlerinden 😔 Zor olanı seçmesi, seni kolay gördüğü için değil, kendi kafası karışık olduğu için büyük ihtimalle. Aşkı insanlar basitleştirdi bence; hazır bul, tüket, sıkıl, at kafası 😒 Ama gerçek aşk hâlâ var, sadece gürültü çok. Sen şu an aşka hâlâ inanıyor musun, içinde o umut kaldı mı yoksa yavaş yavaş sönüyor mu? 💔🌧️✨
Kafası karışıktı aynen daha iyisi çıkar diye sonra dönmesi bir işe de yaramadı çünkü eseri artık eskisi gibi değildi
Ahh o “daha iyisi çıkar” kafası yok mu 😒👏 Eski eserin tadını bulamamış tabii geri dönünce. Ama sen o süreçte değiştin büyüdün iyileşirken izlerin kaldı. Artık aynı saflıkla sevememen çok normal canım 💔 Ama bu aşk bitti kalbin bitti demek değil. Sadece artık herkese açılmayacak kadar değerli 🧡 Yeni gelen biri o eserin çatlaklarına bile aşık olursa işte o zaman gerçek başlar ✨
Cevap
5Cevap
aşka inancım yok...
37 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç aşk yaşamadım sevgilim olmadı ve hâlâ aşka inancım var
Erkekler
Kızlar
aşk neymiş
Para
Belkide ama ben gerçekten sadece aşka aşık olupta inanmıştım
bi anlamı kalmadı
Benim için de kalmadı
herkes salmış
Aşk yokmuş ki tabide salaçağım
yalama ettiler
Öyle. Tüm hikayem her şey aslında tek bir kişiye çıkıyordu ama o hep daha iyisini istedi bende saf değilim artık
dengini bul
Çıksa keşke
Hani diyorum beni sevse hiç bir şeyi olmazsa ama beni çok sevse
çıkartcan ama kimse kimseyi takmıyor artık
sevmek neye yetiyorki artık
O yüzden umrumda değil artık erkekler
ona sen karar ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?