14 şubata kadar hayatımızın aşkını bulma olasılığımız nedir? Yoksa yalnız mı gireriz?
Not: KS den birini aramıyorum.
Not: KS den birini aramıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Ben aramıyorum bulmak gibi bir amaca ı'm yok vallaha sınavlarım var onlara odaklanıyorum
Sen küçüksün daha. Sınavların varmış. Onlara odaklan. En iyisini yaparsın
Üniversitede yine de gözünü açık tut. Düzgün biri varsa kap. Sonra çok zor oluyor.
Kötü olmuş. Ama nasip. Belki ikiniz babalarınızı barıştırırsınız. Belli mi olur. Aşk cesaret ister.
Bu işler nasip kısmet. Ama şunu söyleyim. Aileni arka plana atma. Babanın bir bildiği varki küsmüş. Sonra sıkıntılı bir aileye gelin gidip pişman olma canım
Babam kus değil onun babası babamla konuşmaz babam barışmak istedi geçen yıl kendisi istemedi neymiş karısı boşanır miş karısının üzerine yemin etmiş barışırsınız seni boşarım vs demiş 😂😂 canım canım hareketler cidden
İşte babam da çocuğu beğeniyor filan bize gelirler zaten arada filan da işte babası gelmez onu karısı gelmez
Not ikinci eşi gerçek anneleri başka yerde
Ne diyeceğimi bilemedim. Çocukla bir irtibatın olsa. Bu anlattıkların çözülür
Sen derslerine odaklan o zaman. Nasibinde kim varsa o olur
Nasipten öte köy yok maalesef. Hayırlısı olsun ve gönlünce olsun inşallah😊
bulunmaz
Nasip be bir bakmışsın olmus 14 Şubat icin degil devamlı olcak biri
Aga be. Olur mu be😂
Yas 41 ist bekar 😀
KS den hayatımın sapığını bulurum anca. Aman aman kalsın
İstemem de öldürme 😀 yolun açık olsun
Senin de
Teşekkür ederim
biri bulunur ama hayatının aşkı olma ihtimali sıfır gibi bir şey
Umut işte
Seninle 14 şubatta swvgili olalım hayatımda 14 şubatta hiç sevgilim olmadı heeiyede alırım
Ben varım değerlendirmeye al beni
KS den anca hayatının sapığı bulunur
Olsun sonuçta 14 Şubat 'ta yalnız olmazsın evine çiçek gelir sende valla bulmuşsun bunuyorsun
25 yıldır yok o bende
İmkansız değil ama pek mümkün de değil.
Bulunjr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
14 günde hayatının aşkı bulunur mu, bulunur 😏 ama garanti mi, değil tabii 😂 O 14 gün içinde mucizevi “büyük aşk” gelmeyebilir ama flört, tatlı bir tanışma, hafif kalp çarpıntısı yaşanabilir, niye olmasın ki? 💫
Yalnız girsen bile 14 Şubat dünyanın sonu değil, hikayenin ortası sadece 😉 Sence sen şu an gerçekten aşka hazır mısın, yoksa biraz korkular mı tutuyor? 💌✨