biftek masaya koyduk ama yanına başka ne konulur. peynir olur mu salata gider mi. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Kırmızı şarabın yanına nasıl bir masa hazırlanır?
Kırmızı şarabın yanına nasıl bir masa hazırlanır?
kırmızı sarabın yanında mantarlı bifteği çok severim,peynir tabagı yazmıslar ama ben olsam bitter ve beyaz çikolata tabagı hazırlardım ben sarabı en cok çikolatayla seviyorum. tabii benim gibi çikolata delisi değilseniz yemekte gitmeyebilir:)
Biftek yeter ya peyniri rahat bırakın. O rakıyla güzel.
Kırmızı şarabın yanına mutlaka güzel bir "peynir tabağı" olmalı. Peynir tabağının içinde de mümkün olduğunca çeşit olsa harika olur.
Salata da olursa harika olur.
şarap sigara yeter.
Cevap
15Cevap
Şarabın türüne göre değişir. Biftekle uygun bir şarabınız varsa, önden bir peynir tabağı ve tütsülenmiş et dilimleri ile başlangıç yapabilirsiniz.
onu okudum ama sadece ana menüden bahsedilmiş. sadece biftek cevabı çıkıyor ordan
Sıcak Şarap olarak başlı başına yansız tüketilebilir.
ben bi elmayla 3 şişe şarap içiyom belemedim ne isteyeceğimi şimdi:)) sen peynir koy birazda ya fazla meze koyma zaten midede alkole yer kalmıyo :)
peynir iyidir
yemek yanındaysa et iyi gider - et yemeği değil et...
tam buğday ekmeği yeterli . biftek varken başka bir şeye gerek yok bence ..
şarap aşktır sek içilir:) kan yapar cildi güzelleştirir,insani güç verir cesaret verir,ağrilara iyi gelir
saçta pişmiş az yağlı kuzu eti,slow müzik,hafif çoban salata,beyaz bir masa örtüsü
Domates sosuyla hazırnamış biftekten bir parça ve bence yanında salata ile Ohhh...
valla örgü peyniri, marul salatası olmasın havuç ve turp olabilir patates püresi
Ne peyniri yav rakı mı içiyorsunuz =/
aynen
şarabı koyacak masayı bulduk o kaldııı...:))
Zenginlik başa bela arkadaş ...
ezme acılı yanına soslu mantar iyi gider
Bol miktarda peynir kafidir...
Peynir tabagı ve tam buğday ekmeği kafidir.
Tabiki kırmızı et :)
İstakoz. :(
Kırmızı et peynir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar