Karşısındaki öğrenmek istedikce neden söylemez normal mi bu. ..
Cevabın nedir?
+1 yılGeçmişini bu kadara çok merak ediyorsan eğer geçmişinde senin ondan soğumana sebep olacak şeyler yaşamışsa bence geçmişini kurcalama derim.
Yinede geçmişini bu kadar kafaya takıyorsan ayrıl bence yoksa bir ömür boyu için içini kemirir...01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi değil merak ettigim sorun geçmiş de değil aslında hayatındaki şeylerden beni bu kadar dışarda tutmasi
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmişi parlak değildir belki gurur duyacağın şeyler yaşamamış olur geçmişinde belkide ayrılırsın diye
158 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmiycagimi biliyor
- +1 yıl
Geçmişini onun ağzından duymasan bile öğrenebilirsin arkadaşlarından falan
Soran+1 yılAsla onun arkasından is cevirmem. BÜ onu küçük düşürmek olur belli bir saygınlığı var onu incitemem
- +1 yıl
Geçmişi çok önemli değilse o halde boşver
Soran+1 yılBunu normal karşılamayan bir ben miyim ya
- +1 yıl
merak ediyorsan içir öyle sor anca lafı öyle alırsın
Soran+1 yılÖnemli olan isteyerek beni anlayarak anlatması
- +1 yıl
o zor biz erkekler paylaşmayız kolay kolay bayanlara ağlarsak bile yalnız ağlıyoruz yani o güvenmediğinden değil yani olmaz o
Soran+1 yılSorun bende o zamn
- +1 yıl
senle alakalı değil yanlış anladın tüm erkekler aynıdır
Soran+1 yılYani bn yanlış şeyler bekliyorum güven denen vi şey yok sanirim herkes bir noktada sarsıyor onu
- +1 yıl
özel duygular var mesala geçmişinde herkesten gizlediğin birşey varsa anlatamazsın yani
Soran+1 yılSorduğum zaman ilerde karşımıza çıkacak bir geçmişim yok o yüzden anlatmanın anlamı yok diyor ben mi buyutuyorum
- +1 yıl
çok büyütme seni seviyorsa geçmişini siz geçmişi kenara bırakıp geleceğe bakın yeter
Soran+1 yılAma ben seneye onun olduğu şehre gitcem etrafında kime ne hissetti kimle ne yaşadı hiç bir şey bilmiyor olcam aptal gibi hisseleri kendimi
- +1 yıl
kadın erkek düşüncesi her zaman farklıdır ya bu konuda siz konuşulsun herşey dersin biz gizlemeyi tercih ederiz
Soran+1 yılHata mi yapıyorum
- +1 yıl
bak biraz akışına bırak biranda söylemek basit olmaya bilir fazla yavaş yavaş öğrenirsin onu zaman lazım sen kendinide üzme enişteyide üzme olur mu
Soran+1 yılHangi zaman 3 ayda anlatilamayan ne olabilir ki aile sorunlarını anlatmaya bile gerek gormedi bana
- +1 yıl
sen bir anda istiyorsun anlatmadını böyle düşünme işte dediğim gibi kurtuntu yapıyorsun kendine takma boşver üzme kendini birşey yoktur
Soran+1 yılBen anlattım ama normal mi bu gercekten
- +1 yıl
bilmiyorum valla bir şüpen var senin peki
Soran+1 yılŞüphe değil ama ne bilim ben her seyimi anlatıyorum onun şeylerin de hep biterken öğreniyorum sadece geçmiş değil ailevi konularda da öyle
- +1 yıl
kadınla erkek farklıdır demiştim anlatamaz
Soran+1 yılAma benim canım acıyor böyle
- +1 yıl
dediğim gibi öğrenmek zor yakınlarından öğrenebilirsin
Soran+1 yılYakinlarina böyle bir şey sormam bu onu aşağılamak olur ve etrafındaki insanlra karşı mahçup olur onu öyle bir duruma dusuremem
- +1 yıl
öğrenmen şart mı belkide bilirsen iyi olmayacak
Soran+1 yılŞöyle düşün sen karşındaki insana haddinden fazla dürüstsun bazı şeylerin aranızı bozacagini bildiğin halde yinede arada gizli saklı olmasın diye söylüyorsun. amaailevi sorunlarını kardeşiyle konuşmalarından öğreniyorsunönceden hoşlandığı kişiyi rastlantı sonucu facesinde sen buluyorsunve bazen bazı şeyleri öğrenme sen mutlu ol diye küçük yalan söylüyor sen napardin
- +1 yıl
bilmiyorum benim eski sevgilimde çoğu şeyi sonradan anlattı bana hatta uzunca zaman sonra kendisi
Soran+1 yılSen naptin
- +1 yıl
ısrar etmedim saygı duydum ben ona zaten kendiside bana anlattı geç oldu ama öyle oldu
Soran+1 yılBende sorun var o zman
- +1 yıl
ilaki öğrenceksen söyle artık yeter de saklama de
Soran+1 yılDedim dört gündür aglamktan içim dışıma çıktı. En son ben seni uzuyorum her gün üzerime bir defa üzüm gidip dedi
- +1 yıl
peki seviyorsun dimi üzme kardeşim kendiini sen
Soran+1 yılSeviyorum ama elde değil :(
- +1 yıl
eig için teşekkürler bak dertleşmek istersen her zaman yazabilir belki soruna çare bulamam ama çok iyi bir dost olurum sana eig için teşekkür ederim üzme bak kendini kızacam şimdi güler misin
Soran+1 yılRica ederim tskler
Soran+1 yılGulebilcegimi sanmıyorum
- +1 yıl
güler misin biraz mutlu görmek istiyorum seni
- +1 yıl
peki konuşmak istersen ben burada olacağım hep bil yeter
Soran+1 yılSence onu bu sekilde uzuyor muyum
- +1 yıl
bizim hikaye farklıya ayrılmak zorunda bırakıldık diyelim
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
anlatırım sizin konudan farklı evlendirecekler işte birde aynı şehirde değildik biz ikimizide üzüyordu bu mesele alışmaya çalışıyorum
Soran+1 yılBizde aynı şehirde değiliz. Kimle evlencek
- +1 yıl
bilmiyorum evlendiriyorlar dedim ya neyse aynı değil durumlarımız uzatmanın anlamı yok
Soran+1 yılÜzülme ama yani kader sonucta
- +1 yıl
aynen sizin durumdan farklı aynı değil üzülmüyorum ya :)
Soran+1 yılPeki:)
- +1 yıl
bak güldürdüm ha şöyle üzülme kız bak anklaştık mı :)
Soran+1 yılDenerim
- +1 yıl
peki dene bak aşkına sahip çık zorlayın destek olun bir birinize yeter
Soran+1 yılYa ilerde de aynı şey olursa
- +1 yıl
bizim ki çok farkı ayın tarz ilişki değil söyleyimde bizimkiyle karışmayın hayırlısı umarım istedğin gib olu kardeşim :))
Soran+1 yılAllah hayirlisini nasip etsin sağolasın
- +1 yıl
öenmli değil görüşürüz hadi kendine cici bak :)
+1 yılgeçmişinde bir çok günah işlemiş ise vr tövbe etmiş ise bunu kendi ile ALLAH arasında saklar doğru olanda budur tabi bunu adam olan insan yapar bir çoğu da kendini safa vurur cinsiyet değil karakter meselesidir
10 Yorumla
Bence söylemeli...
Bugüne kadar tüm sevgililerimle aramı onların anlattıkları değil, sakladıkları bozdu.
Benden tavsiye dürüstlüğe önem veren insansa karşınızdaki habire bişeyleri saklamayın :)24 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyiz artık yanlış yaptığımı düşünmeye basladim ama güvenim sarsılıyor bir şekilde. Kafam karisik
Soran+1 yılOnu üzmek den de çok korkuyorum
Soran+1 yılAma çok seviyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
Geçmişi desmenin bir anlamı yok ileriye bakmak lazım. Aranizi bozacak bazı şeyler söylemekten korkuyor olabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılBu yanlış ama sonuçta bilmem gerek
Soran+1 yılYaptım hazine gibi tutuyor geçmişini
Tanıdığın biri olabilir geçmişinde ki.
ya da aranızı bozmaktan korkuyordur.
Saygı duymalısın.
Fakat bir insanın geçmişi , o kişinin karakterini yansıtır. Bir yandan da öğrenmeye bak derim :)115 Yorumla
Soran+1 yılOrtak hiç tanıdığımız yokki.
Soran+1 yılHafif i falan yok kaç gündür aramızda bozuk ama hala ayni fikirde. Ben mi yanlış yapiyorum
Soran+1 yılAma seviyorum bir başkası olsa arama bile bakmazdim ama yapamam ona. Ama bilmemek canımı acitiyor deney onun olduğu şehre gitcem o zaman neyle karsilascam belki o söylemem olcak ki kesin soylemiycek orda kimin ına ne hissettiğini ya da neler oldugunu aptal gibi hissetcem kendimi bunu kaldiramam böyle bir şey yaşamaktan korkuyorum sonuçta anlatması gerek benim bilmem gerek
Soran+1 yılEvet ondan daha karmaşık bir geçmişin var daha karmaşık bir ailem var aile hayatını bile facesinde kardesiyle olan konuşmasında gördüm bana söylemedigi şeyleri ama ben her seyimi ama her şeyimi anlattım bu yüzden bu kadar kötüyüm
Soran+1 yılBu ına bu tavrını koz olarak kullanmak gibi olur yüzüne vurduğumu düşünür yapamam ben böyle bir şey üzülür o zman
Soran+1 yılOlan o zaten :(
Soran+1 yılBelki anlar beni bilmiyorum ne hissettigimi anlar belki. :(
Soran+1 yılİnşallah
Utaniyordur ya da pisman olabilir, karsindaki kiza incetmek istemez
13 Yorumla
Soran+1 yılAma böylede inciniyorum normal mi bu anlatmamak
Soran+1 yılKabulleniyorum her şeyiyle benim . .
+1 yılacıları vardır üstü sarılı yarayı açıp çomak sokup karıştırırmısın heh duygularda böyledir iyi anılar gidebilir ama kötüler herzaman hafızada kalır kurcalama derim eger bunu yaşayan sen isen
13 Yorumla
Soran+1 yılAma niye bu kadar disliyor ki beni. . Sorduğumda onların önemsiz olduğunu soyluyor
- +1 yıl
önemsiz çünkü seninle birlikte :D onun için o an daha önemli bişi yok demekki
Soran+1 yılAma bu şekilde canım yanıyor
+1 yılbayanlar didikleme ( yani anlatsan da kurcalar durur rahatsizlik olur gecmis hatirlanmakda baska birsey ifade etmez) iyi kotu yasananlara saygi duymak lazim.
bilinmesi gerektigi kadar bilinmeli..00 Yorumla
+1 yılgeçmişinnden nefret ettiği yeni bir başlangıç yapmak istemesi çok mu yalnış? o yüzden anlatmak istemiyor olabilir mi? belki değişmek istiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılBunlara yakın şeyler hissediyor olabilir ama bazı şeyleri benim ogrenmm daha kotu
- +1 yıl
o zaman karşısına geç anlat söyle birbirmize herşeyi anlatalım de konuş onunla
Soran+1 yılAnlatmiyor
- +1 yıl
o zaman biz napalım
Geçmişte çok farklı şeyler yapmış olabiliyoruz ve bunu karşıdaki öğrenince kesinlikle sorun yapıyo bu nedenle söyleme taraftarı değil kimse. Ama bil ki söylemiyorsa bu seni kaybetmemek içindir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma söylemedigi zaman da benim canım acıyor bazı şeyleri kendim öğreniyorum ve cok daha kötü okuyor
Soran+1 yılOluyor*
Soran+1 yılEmin ol verdim o güveni kaç gündür kendimde değilim ama yok almıyor aklım dışlanmis hissediyorum kendimi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben karşımdakine bilmesi gerektiği kadarını söylerim gerisini söylemem çünkü boşuna arazılar çıkar. onda da aynısnı beklerim. bana bizim ilişkimizi ilgilendiren şeyleri söyle yeter. gerisini söyleme. söyledin mi sonu ayrılık oluyor.
00 Yorumla illa geçmişinde yaşadığı kötü birşey olmuştur yoksa saklama gereği duymaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmişi öğrenmek saçma bana göre. Geçmişi beni ilgilendirmez ben geleceğime bakarım.
16 Yorumla
Soran+1 yılÖzgeçmiş bugün karşına çıksa bile mi
Soran+1 yılO geçmiş bugün karşına çıksa bile mi
Soran+1 yılEskiden hoşlanır kız facede ekliyydi ve bana anlatması ben rastlantı sonucu farkettim o zaman anlattı
Soran+1 yılHoslandigi kiz*
+1 yılsakladığı bır şeyler vardır. ya da senın ona bakış açının değişmesınden korkuyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe sakliycak ki saklamaz ne kadar üzülürüm bilir
+1 yılBelki yaptığı şeylerden pişman olup kendine yeni bir sayfa açmak istemiştir
10 YorumlaNormal degil tabiki belliki bir sakatlik var gecmisinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. anlatırsa gecmısını kadın elbet bırgun yuzune vuracaktır korkusu yasar erkek ler bu yuzden saklarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç vurmadim
+1 yılGeçmiş her 2 tarafı yaralar. Gerek yok geçmişi öğrenmeye seninle olduğu zamana bak.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bilmek hakkım değil mi her şeyi ben kurcalayarak öğreniyorum bazı şeyleri saklamak için küçük yalanlar bile soyledi
- +1 yıl
Öğrendin ne olcak ona karşı tavrın değişcek mi.
Soran+1 yılHayır aksine dahada guclencek gizli saklı kalmiycak arada
- +1 yıl
Ters teper belki. Sana her şeffafliğyla anlatı diyelim şu kadar kişi ile çıktım kişi birlikte oldum derse ne düşünürsün.
Soran+1 yılBna karşı ne kadar dürüst olduğunu
+1 yılÇok haltlar yemiştir ya da utanacak bir şeyler yapmıştır..
00 Yorumlabelli bir yerden önceki geçmişi gizler o belli biyerde onun değiştiği kısımdır
00 Yorumlageçmiş derken kızlarla yaşadığı geçmişi soruyorsan saklaması normaldir
10 YorumlaKabarıktır ama söylemesi lazım ben hepsini anlatıyorum :/
00 YorumlaGeçmişinde kötü bişeyler yaşadığı içindir bende öleyim bende geçmişimi saklıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlış ama bir
Soran+1 yılYanlış ama bu
+1 yılUtanacak birşey yapmış olabilir, ama sende seviyorsan geçmişini çok kurcalama
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama güvenim sarsılıyor böyle o tek guvendigim insan
- +1 yıl
Çok üsteleme belki zamanı gelince o sana açıklar
Soran+1 yılO zaman söylersin gerek kalmaz iste
- +1 yıl
Anlamadım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu durum kişiye göre değişir kadınlarda saklar sadece erkekler diye deme
00 YorumlaGemişi geçmemişse saklar.
00 Yorumla
+1 yılYa çok kirlidir ya da yarası vardır
03 Yorumla
Soran+1 yılAma dürüst olmak gerekmez mi
- +1 yıl
zaten dürsüt değil mi sen sorana kadar bu konuyu konuşmuyo yalan söylemişte olmuyo
Soran+1 yılSorunca söylemiyor işte
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ögrenince araya soğukluk girebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır bazı şeyleri öğrendim ama hiç sogumadim sonuçta onun geçmişi nasıl tepki alabilirim ki buna
Soran+1 yılSevgilim
parlak bir geçmişi yoktur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun bnmde yok
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. kızlara ne yaptığını neden anlatsın
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir ama geçmişi iyi değildir demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılya unutmak için ya da kaybetmemek için
02 Yorumla
Soran+1 yılKalbinde benden başkası yok eminim buna kendimden emin olduğum kadar sevdiğim adamdan da eminim
- +1 yıl
tamam işte unutmak istediği kötü bir geşmişi vardır
+1 yılkaranlık geçmiş saklanmalıdır...
02 Yorumla
Soran+1 yılGüven nerde kaldı o zamn
- +1 yıl
bende kaldı...
+1 yılBilmeni istemedigi seyler var demekki.
00 YorumlaGeçmişi herkesin aynıdır
e5e mi çıkmış sanki?01 Yorumla
+1 yıldemekki çok ilişki yaşadı
00 YorumlaÇok ceviz kırmıştır kabullenemeyeceğin kadar ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlatmak istemiyor zorlama
00 Yorumlabayanlarda saklıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen saklamam
+1 yılYalan atıyordur
00 Yorumla
Devamını Gör(22)