Flörtüm muhtemelen ırkçı biri 1 aydır her gün konuşuyoruz her şey okey ben İzmir'de yaşıyorum burada doğdum büyüdüm. bugün aslen nereli olduğumu sordu ben de ailemin aslen mardinli arap kökenli olduğunu söyledim ki memleketimi severim ama insanların bu önyargılı tavırlarından bıktım, çocuk mesajıma 5 saattir cevap vermemis sıfır saka hahajaj kendisi sanki Pariste doğmuş o da sakaryalı yani bu insanlar kendini ne sanıyor da yargılama hakkı buluyor hiç anlamış değilim yaptığı bence çok ayıp siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
7 ayBen kimsenin memleketini sormam bile
Arkadaşlarımın memleketini aylar sonra öğrenmişimdir.
İnsan doğduğu yeri ve aileyi seçemez
Bu yüzden yargı yapmak doğru değil
İnsanın karakteri için seversin
Nereli olduğunun ne önemi var ki
Saygılı vicdanlı bir insan olması önemli
Bu tür insanlardan yarar gelmez
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birini tanıdığımda ilk nereli olduğunu falan sorarım yani bunu merak ederim. Çalıştığım ortmda Norveçli, Hindistanlı, Mısırlı her çeşit insan var. Mesela hatta nereli olduğunu bilmeden ikram ettiği yemeği de yemem
09 Yorumla
Soran7 aySonuç olarak ne düşünüyorsunuz
Soran7 ayHahahajja aynı şeyi ben de düşünüyordum uzun süre sakaryada yaşadım sakarya insanından nefret etmeme rağmen önyargılı değilim
Soran7 ayEvet insanını biliyorum gerçekten çok sıkıntılı
Soran7 ayHahhaha olabilir ya
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Bu hissettiğin şey çok haklı bir öfke ve kırgınlık karışımı, bunu net alıyorum senden 😔 5 saattir cevap vermemesi + tam memleketini söylediğin ana denk gelmesi baya manidar. Eğer gerçekten bu yüzden soğuduysa, sorun sende değil onda.
İnsan memleketiyle, kökeniyle gurur duyar, duymalı da. Gizli gizli ırkçılık yapan tiplerle yol yürünmez, erken elemiş olursun onları 😊 Sence yazsa ne yazardı, içinden ne geçiyor şu an? 💭00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 7 ayyargılamam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Ayıptan öte çok yakışıksız çirkin bir hareket. Kalitesiz insanların yapacağı şeyler
16 Yorumla
Soran7 ayKesinlikle katılıyorum
Soran7 ayBence de güzelliği orada
Soran7 ayÇok doğru
7 ayElektrik faturani ödüyor musun ona göre cevaplayacagim.
043 Yorumla
Soran7 aySenin yaşın kadar ödüyorumdur hahahaja
- 7 ay
Dekont at bakalım bu yaşına kadar ödediysen görelim
Soran7 ayAtıcam bi yerlerine monte ederken de sen at ama tamam mı hahajajak
- 7 ay
Ahhha at at görelim elektrik faturanı ödüyor musun 😂 Valla size monte eden etmiş Arap 😂
Soran7 aySana da edelim monteyi köpek 😁😁
- 7 ay
Köpek mi 😂rahmetli Cemal Paşa Arap asmayı çok severdi. Kanınız da bir problem var. Genetiğiniz de ihanet var. Rahat batar ülkemden de defol bakem Suriye’ye Hadi Yallah
Soran7 ayYok senin gibi köpekleri göndercez oraya seni beklerler jsjsks
- 7 ay
Ahahha dağdan gelip bağcıyı kovmak 😂Vallaha güldüm. Kafkas türküyüm senin gibi Araplara yer yok. Şimdi ikile Ortadoğu’ya Yallah
Soran7 ayYok ölene kadar burdayım sen hadi ordan git kurban olun bize allahın ırkçı köpekleri
- 7 ay
😂 kurban mı size 😂
Soran7 ayHayalsiz + beyinsiz hahhahaja
- 7 ay
Hayalimi algılayabilecek ne sende beyin var nede toprağın Aq Arab’ı 😂
Soran7 ayHayali: bir beyni olması hajsjs
Soran7 ayAy iyi güldüm hahajak
- 7 ay
Hayalimiz büyük turanı kurmak. Senin gibi vatansız Araplar anlayamaz. Lan kendi şehrini bile bırakıp medeniyete geliyorsunuz 😂😂
Soran7 ayKızlar soruyor sitesinden hadi ordan git amsalak burada düşüremezsin jsjsks
Soran7 ayAbaza mk
- 7 ay
😂😂Biri şu eziği Mezopotamya’ya göndersin
Soran7 ayAynen seni fırlatalım belki adam olur gelirsin hahajak
Soran7 ayCahil köpek
- 7 ay
Beni fırlat da seni ülkene medeniyet götürelim. Aq Arab’ı
Soran7 ayMedeniyet seninle gelcekse hiç gelmesin mk hahajajdjs
- 7 ay
Senin ataların kendi şehrini bırakıp İzmir’e kaçmış ne anlatıyorsun sen Arap 😂😂
- 7 ay
Kankalık dan azletmiştim en son. Hatırlarsan ayrıca bu Arap’a kıl oldum
- 7 ay
Nerden Türk oluyor Arap o 😂Araya girme bak
- 7 ay
@Yokisimjl

Mardin hendek de de kürtler vardi araplar vardi pkkya verilen destekleri unutup kabul mu edecegiz? - 7 ay
@Yokisimjl Acaba halk destegi olmasa bu adamlar hendekleri nasil kaziyor hepiniz görmezden geldiginiz icin teröristsiniz.
Soran7 ayCanım daha fazla muhatap olma asıl ırkçının önde gideni bu kişi çünkü kafa yapısı belli sabaha kadar da konuşşan değiştiremezsin bunun gibileri. Ben saldım🙃
Soran7 ayHala pkk diyor her doğulu pkklı değil senden çok Atatürkçüyüz add üyesiyim sen kimsin de pkk lı dersin cahil cühela ya
Soran7 ayBeyinleri nasıl yıkanmışsa düşünmeden konuşurlar
- 7 ay
upload.wikimedia.org/.../...2_Welcome_to_Derry.jpg
Add üyesiymis ahahahah güldürdün.
Atatürk ilkelerini bile sayamayacak kisisin. Onun ilkeleri üzerinden güzel prim kasarsin.
Soran7 aySen kimsin de sana prim kasayım lan jdkdldldl
Soran7 ayErgen
- 7 ay
upload.wikimedia.org/.../...2_Welcome_to_Derry.jpg
Ahahah baska bir sey de diyemiyor. Sen hele su elektrik faturani dekontlarini at sonra ilkeler atatürkün hayatinda bilmediginí de ögretirim
Soran7 ayİnşallah kürt bi kıza aşık olursun amin hajajaksks
Soran7 ayO zaman görürsün ne kadar boş yaptığını
- Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı.
7 ayYani sen de şimdi zamanında deden baban artık kimse Mardini beğenmemiş İzmir'e gitmiş çok da çocuğa bir şey deme yani
01 Yorumla
Soran7 ayYoo beğenmemek değil iş konusunda büyük şehire yönelir herkes eskiden beri olan bir şey
Eminim çok güzel birisin. O kaybetmiş. boş ver
11 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederim 🫶
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yargılarım kürt , arap , ve ortadoğu kökenli istemem.
041 Yorumla
Soran7 ayAynen ben de iç anadolulu cahil ya da Karadenizli yobaz istemem zaten.
Soran7 aysen kimsin de bana ülkene git diyorsun benim ülkem burası zaten türküm kökenim arap sen de balkanlara ya da kökenin neresiyse oraya hadi ordan git o zaman ne bu ülkede senin gibi asalaklardan çok emeğim vardır benim
- 7 ay
Kökeni arap olan Türk mü olur la? Ne saçmalıyorsun sen la Allah'ın devşirmesi? Kökenim Orta Asya benim. Keza halen orada Türk devletlerim ile varlığımı sürdürmekteyim zaten cahil :)) Kaldı ki asıl kimsin la benim atalarım binlerce yıl önce kan dökerek almış bu toprakları bana git diyorsun hayırdır. Sen gidersin buradan ben değil benim toprağım burası. Çokta umurumda defol git ülkende yap emeğini asalak.
Soran7 ayKudurmaya devam ett allahın beyinsizi, bu kafayla fazla bile yaşamışsın yazık acıyorum atam senim gibi canım mı emanet etmiş ülkeyi allahtan bizim gibi insanlar var da sizin gibi ırkçı köpeklere kalmıyor bu ülke 😁😁😆😆
Soran7 ayYo yerimden kımıldamıyorum sen hadi ordan gidebilirsin hahahaha
- 7 ay
Sen kudurmaya devam et Allah'ın ülkesiz aç köpeği seni ahahahaha Noldu lan ülkende konuşamıyorsun kırbaçlıyorlar da buraya gelince havlamaya başlıyorsunuz? Çok mu yüz verdik size? Adam mı oldunuz lan iki günde. Ortadoğu'da da konuşsana kırbaçlasınlar seversiniz alışıksınızdır siz. Allah'ın medeniyetsiz ayıları ahahaha
Soran7 ayMedeniyetsiz ayının önde gideni sensin ülkücü köpek, kurban olun bize doktor da biziz öğretmen de biz olmasak herkes senin gibi cahil sürüsü kalırdı kurban ol bize hajajaka
Soran7 ayGörgüsüz ayı
Soran7 ayhadi ordan len ordan havlamaya devam et ikilee
Soran7 ayBen chp gençlik kolları üyesiyim senin gibi andaval değilim çok şükür hadi şimdi hadi ordan git
Soran7 ayIrkçı önyargılı bir köpek olduğun sürece burnun boktan çıkmaz bu da benim son sözüm hadi byy
Soran7 ayAynen kara cahil hajaks
Soran7 aySen kimsin yedirip içiriyosun lan hıyar
Soran7 ayKendisini bi bok sanıyor hele tipe hsksksl
Soran7 ayZafer partisi olduğun 40 öetre öteden anlaşılıyordu zaten canım söylemeb gerek yok bu dar ve olmayan beyin anca ordan çıkar hahajaka
Soran7 ayHa zafer ha akp aynı bokun laciverdisiniz mk hajdkd
- 7 ay
Aç karnını doyuruyorum lan vergilerimle kardeşim senin ırkın anasını bacısını karısını düşmana s*ktirirken kaçıp beni ülkeme sığınırken ben ekmek verdim dam verdim aş verdim. Allahın açı ne anlatıyorsun sen? Ortadoğulu kaç milyon arap besliyorum başımın gözümün hayrına he heey :d
Soran7 ayHadi şimdi hadi ordan git profilimden senin gibi vasat andavalları görmek istemiyorum
Soran7 ayHiç bir sik vermedin ne duyduysan onu söyleme azcık beynini kullan mk
Soran7 ayBiraz kullan lan kafanı andaval olma kaç yaşında adamsın hajsks
Soran7 aySen kendini nimetten sanma mk sana bakan kızın da son çaresi sensindir yazık acıyorum hiçbir kız sana kalmasın bu kafayla ömür geçmez yazık yıkamışlar olmayan beynini üzdü valla hahajs
Soran7 ayİstediğim yerde yaparım iş benim meslek benim sana da girsin hajsjs
- 7 ay
Ulan sana bakmadık diye anma ağladın ya? Ee sende haklısın tabi bizim gibi yaşı yaşına boyu boyuna akranın adamlar varken. Tercih edilmeyince ülkendeki 70 yaşındaki bir dedenin 4. kuması olup ayaklarını yıkayacaksın. Haklısın yargılamıyorum ağlamakta haklısın elbette ahdsahjsdhj
Soran7 ayAynen sen de o adamların işçiliğini ameleliğini yaparsın anca sana bıraktım onları benim işim amelelik değil çünkü hahajka
Soran7 aySenin gibi köpeklerden olmaktansa soyumu korurum hadi ordan git ikile
Soran7 ayHadi hadi ordan git amsalak
- 7 ay
Amsalak olaydım buradaki diğerleri gibi seni s*ktir etmez aa canım niye öyle yapıyorlar falan derdim iki yüzüme gül diye beynini s*ktim. Kendi ırkımdan seni 100 katlıcak milyonlarca seçeneğim var sen kimin umurundasın? S*ktirgit ülkendeki 70 yaşındakı bir dedenin altına yat hadi sen hadee.
Soran7 ayJsjskdkdkdksksklsdkdk 50 yıl önce izlediğin töre dizisini kapat ve beynini kullan zaman değişti beynibi aç iki kitap oku mk cahili nasıl bir kafasızlık mk üzülüyorum acıyorum jdkdks
- 7 ay
Aynen kral 50 yıl önceki töre dizisi. Arada bir cesareti toplada ortadoğudaki kökenlerini ziyaret et bakim 2026 yılında nasıl yaşıyorlar? Hangi Şeriat kanunları neler geçerli Ortadoğu'da. Bir öğren bakalım. ya da dur ya sokaktan ırkından birini tokatlayarak sorayım. Askerlik dönemim aylarca yaptığım gibi. ahahahahaha
bence de haksız ben kurd istemiyorum ba bayy demeliydi
01 Yorumla
Soran7 ayAynen ben de yobazları istemem demeliydim hajaja
7 ayIrkçı değilim ama şimdiye kadar tanıdığım Mardinli Araplar iyi insanlar değildi.
03 Yorumla
Soran7 ayYa bence tamamen kişiye bağlı her istanbullunun, izmirlinin iyi olmadığı gibi mardinde aynı insanın kendine bişey katabilmesi önemli.
- 7 ay
Tabii ki de. Ona bakarsan işte memlekette doğru düzgün insan yok, herkes çakallık peşinde.
Soran7 ayMaalesef gerçekler
7 ayBelki işi çıkmıştır ondan cevap yazamamıştır sen de hızlı yargılama cevabını bekle bakalım 😅
01 Yorumla
Soran7 ayBilmiyorum normalde hemrn yazar bi garip geldi
7 ayYargılamam. İngiliz kraliyet ailesine mensup gibi bu tarz bir tavır takınanlara da ayrı gıcık oluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayişte bu yüzden dümdük baştan soracaksın sınır çekeceğin soruları
00 Yorumla
7 ayYargılamam ama aileler var onu unutma. Sakaryalı birinin kürt gelin alması kolay değil.
01 Yorumla
Soran7 ayarap kökenliyim kürt değilim ama olsam da bişi değişmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBöylesine yapacağın şey belli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir kaç şehir var onların dışında umursamam
00 Yorumla
7 ayBen seviyorsam bakmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanları yargilayamam benim haddime değil
00 YorumlaAdam memleketten çıkmaz anasının mndan çıkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayKarakter daha önemli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayUzaklaş ondan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 ayHayır asla
01 Yorumla
Soran7 ayOlması gereken
7 ayCahilliktir
00 Yorumla
7 ayOlabilir, tekrar yazma
00 Yorumla
7 ayYargılamam
00 YorumlaSdın meryemmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
7 ayHayır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İzmir'in neresi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
7 ayyargılamam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHangi semttesin
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?