Duruma ve niyete bağlı. Sevgiyle, özlemle isteniyorsa bu bir hak tartışması değil, doğal bir yakınlık oluyor. Karşı taraf kendini iyi hissederek gönderiyorsa bunda tuhaf bir şey yok. Ama ısrar varsa, kontrol etme ya da kanıtlama ihtiyacına dönüşüyorsa o zaman anlamı değişiyor. Fotoğraf istemek başlı başına saçmalık değil; saçma olan, bunu bir zorunluluk hâline getirmek. İlişkide her şey gibi bunun da ölçüsü ve karşılıklı rızası önemli.
Sevgilimden isteyeceğim de kimden isteyeceğim? Zaten atmıyorsa kendini göstermek istemiyorsa beni sevmediğini düşünürüm haliyle güven de vermez ve o iş pek yürümez. İnsan sevdiğinin fotoğraflarına bakmayı elbette ister zaten istemeyende sorun vardır.
Saçma geliyor, birinin benden herhangi sebepten resim istemesi ona bakışımi değiştirir , ben uygun zamanda kendim isteyerek atmak isterim hic beklemedigi bir anda olur atacağım resim de uygunsuz bir içerik olmaz
Flörtte foto istemek bana ters ya daha ortada doğru düzgün bağ yokken foto at demek biraz zorlama duruyor ama ilişki ilerlemiş güven oturmuş samimiyet oluşmuşsa o zaman foto da atılır istenir de gayet normal
Sevgilisin sonuçta, “foto at da göriyim” bence gayet tatlı bir istek 😄 Ama burada kritik nokta şu: Sen kendini rahat hissediyor musun? İçinden geliyorsa at, gelmiyorsa da “şu an modum yok, sonra atayım” demek çok normal 😊 Zorlamaya dönerse saçmalık, gönülden olursa hak gibi. Sen rahatsız oluyor musun böyle isteklerden? 🙃
Tamamen kisisel bir sey fotoğraf atıp atmamak ama "sevgiliysem fotoğraf istemeye hakkım var" gibi bir sey saçmalık. Fotoğraf atmak kimsenin zorunluluğu değil.