Arkadaşlar ciddi bi ilişkim var
Adını koymak istiyorum
Hali hazırda bi işim var ama büyütmem gerekiyor
Sizce nişanlanmam için erken mi
Adını koymak istiyorum
Hali hazırda bi işim var ama büyütmem gerekiyor
Sizce nişanlanmam için erken mi
Eğer doğru kişiyi bulduysan o zaman en iyi karar evlenmektir kesinlikle buradaki abazaları da dinleme derim çoğunun kendisine faydası yok konuşmalarından bile belli
Aslında şu şekilde tam işlerim oturmadan bu yola girmek istemiyorum
Ama sevdiğim kızın aileside baskılıyor
1.5 2 yıldır konuşuyorsunuz ortada bişey yok seni oyalıyormu vs
Ne iş yapıyorsun
Değil harama yönelmek yerine evlen sevdiğin kadınla ol nişanlan tanı onu. Şimdi erken derler 30 yaşına kadar evde kalmış turşular. Dm den pembe gördüğü her hesaba hayvan gibi saldıracak kadar azmışlar evde kalmış turşular. Evlen sen zamanı
O kadar haklısın ki kendileri 30 yaşına gelmiş ama daha kendilerine hakim olamıyorlar yani önüne gelen her karı kıza yazıyorlar hatta saldırıyorlar ama gelmişler niyeti iyi olan bir gence evlenme diyorlar hasetlikten başka bir şey değil bu
@günes121212 aynen midem bulanıyor erkeklerden bunlar yüzünden
Bu yüzden 30 yaş üstü erkeklerden uzak durmak gerekiyor ya düzgün bir adam zaten o yaşa kadar bekar kalmaz normalde bunu asla unutma canım
@günes121212 ben bekar değilim bu site yüzünden erkeklerden midem bulandı
Evli misin
Ya buradaki erkekler böyle kötü ve iğrenç diye her erkeği aynı kefeye koyamayız hatta koymamalıyız nice iyi ve efendi adamlar da var sonuçta
@günes121212 banane naparlarsa yapsınlar Allah a emanet
Sadece gerçekleri söyledim kanka
23 yaş kesinlikle otomatik erken değil, tamamen kafa yapına ve ilişkiye bağlı 😌✨ Uzun süredir tanışıyorsanız, hayattan aynı şeyleri istiyorsanız ve maddi-manevi temeliniz fena değilse nişan bence mantıklı olabilir. Nişan zaten direkt ev değil, aradaki hazırlık süreci gibi düşün ☺️ Sen daha çok neyi sorguluyorsun, para mı, psikolojik olarak hazır oluşun mu, ilişkiye güvenin mi? 💭
Para
Ayy para diyene sarılma isteği geliyor 😅💸 Haklısın aşk güzel ama fatura kesiyor.
Cevap
2Cevap
erkendir
Güzel karar
Neden
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?