35 yaşında erkeğim, 25 yaşındaki iş arkadaşıma açılsam yaş farkı sorun olur mu?

Hoşlandığım birisi var, daha flört aşamasında bile değiliz. Yaşça o 25 yaşında ben 35 yaşındayım. Aynı yerde çalışıyoruz, Sosyal konuşkan iletişimi iyi birisi. Biraz ilgimi belli etmeye çalışcam. son zamanlarda bişey hissetmeye başladım. oda normal davranıyor aslında kötü bir vibe almadım. Hafifden yürüyecem. Bir yandan da. Yürüme yaş farkını sorun edebilir diyor. Hiç niyetini belli etme diyor bir yanım. Arkadaşça konuş takıl zamana bırak diyor. Napmaliyim. Yaş farkı sorun olur mu? İkimizde bekariz ayrıca ben güvenlik oda içeride işçi. Kapida denk geliyoruz kısa sohbet en fazla. Merhaba nasılsın falan. Uzun sohbete geçemedik henüz

Niyetini söylemeden belli et. Yaş farkıni sorun edecekse baştan belli eder
Sorun etseydi abi falan derdi niyeti anlaşılırdi. Bak davranışına nasıl ona göre
Başka bişey yoruma yazcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
5 ay
Bir diğer sorum. İşyerinde tanışıp evlenen var mı? İşyerinde ilişki kuranlar nasıl ilerledi? Diğer insanlara söylemeden gizli mi takılmak gerekir yoksa söylesem güven için iyi mi? Siz nasıl yaptınız diğerleri biliyor muydu ilişkinizi?
Güncellemeler
5 ay
Detayları bilmediğiniz için benim kendi kendime gelin güvey olduğunu kadının bana abi dememesinden bişey çıkardığını zannetmeyin. Muhabbetimiz iyi beni görünce güler yüzlü tamam bu herkese olabilir belki ama bana inşallah burada temelli kalırsın demesi. Sohbet etmesi. Ben ilgimi belli edince kendini geri çekmemesi. Arkadaşıyla konuşurken bana Bakması. Sürekli göz teması bende acaba uyandırdı. Tabiki zamanla her şey anlaşılır. Ben duygularını belli eden biriyim hoşlandığımi hemen anlarlar.
35 yaşında erkeğim, 25 yaşındaki iş arkadaşıma açılsam yaş farkı sorun olur mu?