Eşimin bu tavırları normal mi?

Eşimin iş yerinde bir tane kadın var Kadın eşimin üstü ama ben güvenmiyorum Neyse biz bu kadın yüzünden biraz sorun yaşadık eşimle Aslında baktığında mantıklı bir şey yoktu sadece Ben o kadından iyi bir enerji almıyorum ve eşimle konuşmasını da istemiyorum Ondan sonra Neyse bu kadın hamile hastaneye gittiğimizde eşim bak Seni Kimle tanıştıracağım dedi Dedim sen nereden biliyordun onun burada olduğunu dedi Az önce gördüm kadının da eş yanındaydı o sıra kadınla konuştuk biraz Neyse ben şüphelendim Bir de ben bu kadınla muhatap olmasını istemiyordum ama mesela eşim sorduğu soruya cevap veriyordu ve zorundayım Üstüm diyordu Ondan sonrasında Ben artık iyice sorun çıkartmaya başlayınca Eşim iş arkadaşına demiş ki benim hanım böyle sorun çıkartıyor bir soru sorduğunda sen cevap ver o da iş arkadaşının izinliydi ve bunlar WhatsApp üzerinden birbirlerine evrak atıyorlar sürekli Ben de diyorum ki niye Özellikle bu kadınla konuşuyorsun e Üstüm diyor başka bir sohbet yok ondan sonra Neyse dün geldi dedim konuştun mu hiç evet dedi konuştum ama hani cevap vermedim sadece evrak istedi Onu attım cevap bile vermedim Neyse kadın bir soru sormuş ama hani konuşmadığında nasıl soruyor Onu da anlayabilmiş değilim Neyse akşam geldi Ben bu soruyu sorunca yüz şekli zaten değişti hemen savunmaya geçiyor sonrasında dedi ki ben dedi bana bir soru sorulduğunda özgür bir cevap verebilmek istiyorum sonrasında Biz çok kötü kavga ettik dedim yani Sen o kadınla konuşabilmek istiyorsun Demek ki konuşmak değil ama ben böyle fare gibi gizli köşelerde bana bir şey sormasın diye kaçmak istemiyorum dedi Ondan sonrasında tartıştık Ben Ağladım Başka bir şey de yaşıyorum ailemden uzağım çatısına Evi terk ettim Ondan sonrasında beni aldı otogara götürdü bıraktı Sonrasında da geldi geri aldı Ben tabii gelmiyorum asla zorluyor beni Hani rezil olmayalım diye yürümek zorunda kalıyorum sonrasında gece o kadar bağırıyor ve o kadar bana sinirleniyor ki ben boynuma bıçak dayadım Normalde her gece Bana sarılıp yatar 3-4 gündür bilgisayar oyununa kafa taktı yatağa geldim ben yatıyorum o da tamam deyip sarılıp yatmıyor ve sabaha kadar kaç kere uyanıyorum bana doğru dönük ama bana Sarılmıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ben bu adam için Mesleğimi bıraktım hayatımı değiştirdim Başka bir şehre geldim Şu an ne yapacağımı bilmiyorum ve bu sabah Normalde küs de olsak Beni öper ve Hadi kalk Beni Yolcu Et der bu sabah hiçbir şey yapmadı kalktı gitti bir kadın için kendi yuvasını yıkıyor ve o kadın da evli hamile en çok zorunu yediremiyorum kendime ve bana şey demeyin Hani işte baştan konuşsaydım bunları şöyle böyle Eşim benim sinirlerimi bilerek evlendi benimle Ben başından beri tüm sınırımı çizdim onu Ona rağmen evlenmek istedi ve benden çok istedi

Eşimin bu tavırları normal mi?