Kızdan ayrılalı 20 gün oldu başta her şey çok güzeldi wp de biraz darladım diye görüldü yaptı engel yedik arabayla gezdirdim gönlünü almak için saçma sapan şeylerden dolayı bitirdi kendi biraz acele ettim diye oldu yani
her şey çok güzel giderken birden su koyvermesi beni daha çok bağladı ona
Onu düşüncem diye gidip motorla kaza yaptım aklıma gelmeyen başıma geldi bir kaç kez peşinde koştum başka hattan yazdım ordan da engelledi arkadaşı k. f. r etti wpden sen karışma dedim falan
Baya zorladım ben farkındayım en son yine iş yerine gittim konuşmadım sırf görebilmek için görmeyince bile kötü oluyorum arkamdan baktı yine bir yüz metre uzaklaştım orada bekledim bu bakıp bakıp durdu arkasına bazen anladım bakıyor işte anlam çıkarmaya çalışıyorum. yine n'olacak bu işin sonu diye
Seni müdüre söylerim diye arkadaşa söylemiş söyledim demiş ses soluk yok aradan baya gün geçti ben bunu duyunca duruldum biraz korktum da ama bugün yine gidince o da bakınca dedim hala umut var galiba bilmiyorum kafam çok karışık
Daha önce de bakmıştı ben gidip konuştum kavga çıkarmıştım ama neden bakıyorsun diye o da önümden geldin de ondan dedi ilk çamura yattı arkamdan da dönünce baktın dedim ama sinirle söyledim sana ne bakayım dedi yalan dümen attı falan
İçinde biraz Sevgi kalmış olabilir bana karsi diye düşünmekten kafayı yedim Mecnun dağları delemedi delirdi
Başka bir kız buldum tam veremedim kendimi o da gitti yok ben onsuz olmuyor zor
Benle konuşmasının diyor konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum görmeden de için çok kötü oluyor o bana kötü bir şey bile dese mutlu oluyorum o an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer