Benimde ilk sevgilimdi ama ben onun 3. Sevgilisi falandım yinede bişey olmaz diyip evlenene kadar ilerlemek istedim sonra zamanla sevgilin gibi sürekli trip atan taraf oldum, kızın her yaptığına alınır üzülürdüm ve onun gönül almasını beklerdim kız da gönlümü alırdı sonra zamanla buna alışıp daha fazla trip atan kişi oldum ufak sebeplere bile çünkü ben trip attıkça kız hep altan aldı beni bu durumdan şikayetçi olduğunu göstermedi eğer gösterseydi daha dikkat eder onunda trip atmasına fırsat verirdim. Biliyorum bu konuda hatalıydım ama çok seviyordum ama olmadı bitti ilişki. Demek o ki erkek fazla trip atmamalı arada atabilir ama naz yapmak kadına yakışır onu bu konuda uyar o böyle yaptıkça sen bezeceksin ve seni bezerse de zamanla ona karşı duyguların, hislerin yorulup soğuyacaksındır ve eğer aranızdaki sevgi temiz ve güzelse bunun olmaması için yani ayrılmamanız için bu konuda çocuğu uyar ki sonucu ayrılık olmasın.
24 Yorumla
Soran4 ayBi kere o hatayı çoktan yaptım özür dilemesem hiç konusmuycaz haklısın keşke bazen alttan alsaydım
- 4 ay
Haklıysan özür dileme bak eğer o zaman sana kendisi yazar eğer yazmazsa da sende yazma ve sus gerçekten seviyorsa sana yine yazar çünkü bu durumu anca böyle düzeltirsin eğer haklı olsan da özür dilemeye devam edersen onun trip atmasına müsade edersen her şey daha kötü olur zamanla
En İyi Cevaplar
4 ayÖzellikle sizin için hayati önem taşıyan sınav haftanızda hem bencillik yapıp sizin değerlerinize önem vermeyen hem de asla bir erkeğe yakışmayan şekilde triplerle iletişim kurmaktan kaçınan bir erkek yüzünden ne bugününüzü ne de yarınınızı karanlığa gömmeyin. Çok kıskanç olması çok sevdiği anlamına gelmediği gibi kendi korkaklığına bahane arayarak sizi manipüle etmeye çalışıyor. Buna müsaade etmeyin, o sizi terk etmeden siz gereken adımı atın.
24 Yorumla
Soran4 ayAyrılcam
- 4 ay
Çok net, çok profesyonel :)
Soran4 ayşu an 1 haftadır benle konuşmuyo bende ilk ben yazarsam iruspucocugu olayım dedim ve yazmiyo böyle kaldım ayrilcaz
- 4 ay
İlişkiniz zaten bitmiş, sadece kelimeye dökmeniz bekleniyor.
Bu trip değil, karşı tarafı kısıtlamak. Böyle durumda başa çıkmaya çalışılmaz, ayrılınır. Güvenin olmadığı, karşı tarafın özgürlüğünün kısıtlandığı, saygının bittiği ilişkiler anında sonlandırılmalıdır. Bir insana bir kere müsamaha gösterirsen, aynı sorunu tekrar yaşarsın.
70 Yorumla
4 ayİlk başta öyle yapıyorlar sonra rahat rahat trip atabilmek için peşinden koşması bile ilişki içinde haklı çıkmak adına planlanmış hareket. Tripli erkek hiç çekilmiyor ondan uzaklaş. Onların doğasında bu yok, eğer kadın beyni varsa zamanla başka kadınsı özelliklerde görürsün
31 Yorumla
Soran4 ayHersey dediğin gibi çıktı naz da yapıyo bazen sabır ya
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın durum baya yorucu geliyor 😔 Hele sınav haftasında her akşam özür dilemek zorunda kalman hiç sağlıklı değil canım. Kıskançlık bir yere kadar normal ama bu yaptığı resmen duygusal yıpratma gibi 🧠💔
Onunla sakin bir zamanda konuşup sınırlarını net söylemen lazım. “Ben seni seviyorum ama her şeye trip atman beni çok geriyor” diye açıkça ifade et. Sürekli sen özür diliyorsan, o da bu davranışı değiştirmiyorsa ilişki tek taraflı emek olmasın. Sence o senin için aynı çabayı gösteriyor mu gerçekten? 🧐💬00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Eğer başka bir erkekle ko uşaktan kastın İlgi, sevgi tür şeyler ise konuşmaması zaten normal değil mi?
Bunu dışında ilgi değilse de erkeklerle konuşmanı istemiyor.13 Yorumla
Soran4 ayNormal arkadaşça konuşuyorum hiç konuşma diyo sence bu normal mii
Soran4 ayYa zaten o çocuğun sevgilisi var ayrilar galiba tam bile bilmiyorum yakın arkadaş değiliz sınıf arkadaşım ara sıra konuşuruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç gelemem direkt surların 😅
00 Yorumla
4 ayAçıkçası 20-25 yaşındaki bir erkekle 17 yaşındaki bir çocuk arasında pek fark yoktur. Aynı yaşlardaki kız ise çok daha olgundur. Bu hem beyin yapısından hem de kültürel ögelerde kaynaklanır. Dolayısıyla sizin muhatabınızla anlaşmanız çok zor. Çünkü sizinle empati kurması imkânsız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBu kişi travmatik bağ kuruyor senle. Bir çok tecrübeye dayanarak sana bu şekilde davranması haksızlık.
Genelde toksik ve bunaltıcı oluyorlar yavaş yavaş hayatını kontrol etmeye müdahaleci olmaya başlıyorlar.
Kıyafetten tut makyaja arkadaş çevrene ve ailene bile..
Düzelmezse uğraşma çok yıpratır.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayBurada özür dileyeceğin bir şey yok ve insanlar kendi değerinin ne olduğunu düşünüyorsa arkadaşlarıyla partnerini de ona göre seçiyor. Tecrübemi paylaşayım, çeyrek yüzyıl yaşamışken fark ettim ki partnerlerimi düzeltmek benim görevim değil ama kaliteli partner seçmek öyle. Layığının bu olduğunu düşünüyorsun ki onunlasın.
02 Yorumla
Soran4 ayYa hayır ikimizde birbirimizin ilk sevgiliyiz ilk ve son evliliğe kadar gideriz diyoruz bide 1 senedir falan sevgiliyiz ama zaten ayrıldık gibi bişey oldu 1 haftadır benle konuşmuyo
- 4 ay
Deneyimsizlik yani, anladım.
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bu anlatılanlar biraz kontrol ve duygusal baskı gibi geliyor bana. Kıskançlık sevgi diye sunulunca insan kendini sürekli suçlu hissediyor. Sürekli özür dileyen taraf olmak sağlıklı değil, sınır koymazsan daha da yorulursun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
4 ayÖzür dilediysen affetmesi gerekir, karı gibi 2-3 gün trip atmak nedir ya.
21 Yorumla
Soran4 ayYa eskiden bı hatayı 3. Kez yaptığımda uzun sürüyordu şimdi hata yaptığımı biem fark etmeden gene ne için trip atıyo diye düşünüyorum
4 ayİlk başta güven vermek için elinden geleni yap ama baktın düzelmiyor ama şunu söyleyeyim olmuyorsa kendi içinde güvensizlik vardır
02 Yorumla
Soran4 ayAsıl tam olay sadece bu değil benim sorum neden teipleri bu kadar uzun sürüyo 2-3 gün boyunca her akşam arıyıp özür diliyorm
- 4 ay
İşte onu hep yapma bu sefer sen yaparsan sanki sürekli hata sendeymiş gibi olur
Umursamaz davran kendi trip atar kendi doner hiç bişey olmamiş gibi
13 Yorumla
Soran4 ayYapmadığımı mı sanıyorsun şu an öyle 1 haftadır benle konuşmuyo bende ilk ben yazarsam iruspucocugu olayım dedim ve yazmiyo böyle kaldım ayrilcaz
Üzgünüm ama kesinlikle olmaz sen taviz verdikçe isteyeceği şeyler artacaktır birde gerçekten seven adam çabasını nasıl anlatsam böyle vurgulamaz kesinlikle ayrıl böyle beni kısıtlayan bir sevgilim vardı herşeyden geri kalıyordum bazı şeyler de haklı olabilir ama mslffff ömür geçmez hele sınav haftanda onla mi uğraşıyon salla
10 Yorumla
4 ayToksik iliski canim en kisa zamanda problemlerinizi konusarak çözebilmeniz icin dilekte bulunuyorum. Halbuki canini sıkan bir şey olduğunda sana açık bir şekilde derdini anlatabilse trip atmasına gerek kalmayacak.
14 Yorumla
Soran4 ayIlişkinin başında öyleydi söylerdi şimdi ise artık kendin anlaman lazım sinir olduğumu biliyosun diyip susuyor konusmuyo
- 4 ay
Müneccim olmadigini var sayarak konusuyorum canim. Soylenmeyen bir seyi bilme gibi bir sorumlulugun yok. Ha uyarir hoslanmadigini belirtir ve buna ragmen yanlis yaparsin orasini bilemem ama biri bana rahatsiz oldugunu soylemiyorsa ben birinde fark etsem digerinde etmem hani dogal olarak.
Soran4 ayKonu abartmasi bana sınıftan bı erkek soru sorunca napiyım sana cevap veremem sevgilim mi kızıyo diycem bende cok kıskancım ama bı kız soru sorduğunda hemen darlamiyorum ama teşekkürler 💖
- 4 ay
Umarim her sey istedigin gibi olur canim💗
4 aybu kıskançlık sevgi değil kontrol sürekli özür dilemen seni küçültür sınır koymazsan hep suçlu olursun problem sende değil onun olgunluğunda
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Prenses kendisi galiba böyle erkek mi olur be, bence ayrılman senin için daha iyi olur böyle birisi ile ömür geçirilmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Açıkçası bu kadar trip atan konuları uzatan bir insan kadın erkek fark etmeksizin çekilmez. Başa çıkamazsın, yakında seni bıktırır.
10 Yorumla
4 ayErkeğin tribini sevmem kısıtlanmayı sevmem ama insan bir yerdede dikkat etmeli mesela karşı cinsle bir insan neden göz teması kurar beğendiği kişilere bakmaktır bu normalde bir insan dikkat etmez kişilerle çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
4 ayBu yüzden 5 yaş büyük olmalı partner diyicemde onlarda pek farksız 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşırı kıskanç erkekle ilişki yürümez başka yoruma gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKardeşim bence uğraşma derim sana. Erkek adam trip atmaz, ben eşime yıllarca koştum beni sürekli koşturdu. 1 kere bile kıskanmadım çünkü beni sevdiğini biliyorum. 25 Yıldır evliyiz ve bence en büyük sebebi ikimizinde birbirini sevmesi. Kıskanma bazılarında olabilir ama trip asla bir erkeğe yakışmayan bir şey.
10 YorumlaOlgunluk seviyesine ulasmasi icin zaman gerekiyor, kıskançlık değil bu çocukluk...
11 Yorumla- 4 ay
En güzel şey kafa rahatlığıdır kafan rahat değilse ayrıl
10 YorumlaKızların %90 böyle ciğeri 5 para etmez onları kullanıcak insanları çıkar dersin sana savaş açar savunur bi şekilde seni manipüle etmeye çalışır günümüz kızlarının hepsi ilgi bağımlısı 2 saniye yokluğa gelemiyor maalesef bu yüzden ilişki yapmamak lazım ilişki yapmak için kendini yormamak lazım her türlü üzülen taraf sen oluyorsun maalesef
00 Yorumla
4 aySenin kendine saygın yok mu eğer yanlış bir şey yapmıyorsan neden özür diliyorsun sen böyle yaparak aslında ona köle oluyorsun
08 Yorumla
Soran4 aybirbirimizi seviyoruz ama o benim peşimden ilk başta 2 ay boyunca koştu şimdi ise bana bu ilişkiye emek verdiğim kadar sen asla vermiyosun diyo
- 4 ay
Seni sevmesi ya da seni böyle sevmesi senin için sevgisizlikten daha kötü bu adam seni sana böyle davranarak seni aslında iyice törpülüyor senin benliğini kaybetmenin sağlıyorum bunun sonucunda sen bir hiç olacaksın sadece onun kölesi olacaksın ondan sonra onun Seni sevmediğini anlayacaksın ama iş işten geçecek
Soran4 ayNeyse teşekkür ederim ama dediğim gibi sevmeseydim 2 ay boyunca asla peşimden kosmazdi ve ne biliyim ztn sadece bu olayı anlattim
- 4 ay
Yani şu cümleyi kurabiliyorsun ya helal olsun 😃 Avcılar'da avın peşinde koşar da avın değerinden değil kendi zevkinden.. iki peşinden koşması seni sevdiği manasına gelmiyor bence de şu an seni sevmiyoruz sadece bir et parçasısın yazık çok yazık
Soran4 ayUfffff bilmiyorum kafam karışmıs durumda
- 4 ay
Sen şurada takılı kalıyorsun iki ay peşimden koştu bu ne demek yani 2 ay peşinen koşuyor olmadı sana bunları yapıyor olması gerektirmiyor senin peşinden seni mutlu etmek için koşmadı kendini mutlu etmek için seni elde edip kendini mutlu etmek için peşinden koştu. Şu an ilişki için bir şeyler yapman gerektiğini o sana dikkat ediyor ve senin o beynin bunu almıyor yazık
Soran4 ayOlayı tam bilmiyorsun gerçekten haklı olduğu kısımlar var ama haklı olmasina rağmen neden bu kadar uzun süre trip atıyo diyorum sorun uzun süren trip
- 3 ay
İyisini yaptın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ay20 yaşlarında erkek ve kızın her türlü talebi olur ve maalesef çekmesi zordur :) Hatta bu tripler genelde anne babaya da atılır :)
00 Yorumla
4 ayTrip atan erkek mi olur ya 🤣🤣 başka huyları da var mı
01 Yorumla
Soran4 ayAbartma haklı olduğu durumlar var tabi orada küçük tripler atması sorun değil benim için tek sorunum trip süreleri uzun sürmesi
Gizli Üye(18-24)4 ayDostum sevgilin var sevgilin ne işin erkekle konuşuyorsun tamam trip atması doğru değil ama bazı yerlerde haklı sende konuşma sevgilin var la senin nasıl yediriyorsun kendine
01 Yorumla
Soran4 ayYa sınıf arkadaşımlar ve normal sınıfça bi yere oturduğumuzda mecbur konuşuyorum o hiç konuşmuyum istiyo bu doğru değil
4 ayKimsenin naziyla uğraşmaya değmez erkek trip mi atar ya kırılırsa konuşur kadının da çok trip atması taraftarı değilim insanı soğutur belli bir süreden sonra yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu kafayı ben de yaşamak istiyorum dert yok tasa yok dünya umurda değil 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
4 ayErkek gibi erkekse tribi de çekilir ya ama madamların tribi yoruyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayÇıkılmaz asla cevap cerme
23 Yorumla
Soran4 ayÖyle yapıp ayrılcam
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne yapsın dövsün mü 😅 ayrıl o zaman. Uğraşma hiç derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
4 ayBu yaşıma geldim kız arkadaşım kıskandırmaya çalışınca halen daha istemsizce Soğuk yaparım.
00 Yorumla Erkek tribi çekilmez balım sen trip atacaksın o çekecek ahahahaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayErgen bir yapisi var maalesef sabir
15 Yorumla- 4 ay
Sen biraz ilgi bekliyosun bence
Soran4 ayNeeee asil o çok ilgi bekliyo her akşam konuşmak yorgun olsam bile konuşmamız lazım yoksa gene trip
- 4 ay
Seni kaybederse uzulur
Soran4 ayBu sefer gönlünü almıyorum aradan 1 hafta geçti tık yok gururu el vermiyor beklesin daha çok
- 4 ay
Bilmiyorum ama sende farkli bir kiz imaji var
Gizli Üye(36-45)4 ayEegenlikte olur öyle. ben hiç geçirmedim, direk 40 yaş kafası doğdum. benazir butto nun enteresan hikayesi.
Ulu tanrı seni tez gurtara.
00 Yorumla
4 ayBöyle bir mağara adamına nasıl katlaniyorsun anlam veremiyorum.
10 YorumlaBaşa çıkmadan ayrılırım TRİP ATAN ERKEĞİ ANNESİ SEVSİN
10 YorumlaErkek tribi çok illet uzak durmak lazım kendimden biliyorum.🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay27 yaşındayım ve bunlar çok saçma geliyor demekki her şey zamanında güzelmiş bee😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySana çözümünü söyliyim :
35+ olunca çözülür sorun yiğenim
00 Yorumla
4 ayÖyle insanı hayatıma almam. Trip genel olarak hiç kimse de çekilmiyor. İlişkiyi zedeler ve o ilişki yürümez. Bir konuş bence hala devam ediyorsa bitirirsin sana kalmış.
00 Yorumla
4 ayTrip atan erkek nedir arkadaş sen erkek adamsın sorun varsa insan gibi konuşur düzeltirsin baktın kafana uymuyor ayrılırsın ne bu nazlı kız mıy mıy
00 Yorumla
4 ayÇıkılmaz, trip atan erkeğe hayır❌
13 Yorumla- 4 ay
@antiquark Tüm yollar sizin
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeginde tribii amannnnn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayne güzel dünya oda kendine 3 kız arkadaş bulsun okey atsin kabul edermisin geceleri sohpet etsin sonra desin benim arkadaşim
03 Yorumla
Soran4 ayYa onun bahsettiği o erkek arkadaşlarla öyle şeyler yapmıyorum sadece sınıf arkadaşımlar bazen sınıfça bahçeye oturduğumuzda konusuyoruz napiyım mal gibi dinleyip hiç konusmuyummu?
Soran4 ayAyrıca aralarındaki tek kız değilim
Cevap sahibi4 ayevt adam kıskaniyor madem bu tip bir insanla olmak istemiyorsun ayril bende o tip bir insanim ben nasil bir kadinla kızla iletişim kurmuyorsam arkadaşlik yapmiyorsam karşimdakide ole olmali
4 ayNapcan böylesini ayrıl gitsin
11 Yorumla
Soran4 ayikimizde birbirimizin ilk sevgiliyiz ve ilk ve son evliliğe kadar diyoruz ama son 3 aydır hep böyle kötü ilerliyo ayrılmak benim için zor geliyo
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 ayDemek ki sana güvenmiyor 🤔
010 Yorumla
Soran4 ayHayır güvenle alakası yok bu konuda eminim o hiç konuşmami istemiyo birisi merhaba dese bile cevap verme diyo
- 4 ay
Bir erkeğe baktığında olay çıkarıyor mu 🤔
Soran4 aySınıftakibierkek o gün yanımdan geçince sınıfta hocanın taktığı bı lakabı söyledi neymiş o erkeklerle çok samimi olmaktan lakap bıle takmışlar falan 3 gün boyunca böyle trip atti
- 4 ay
Peki bunda senin suçun var mı
Soran4 ayHayır soru soran bi insana ki o insan sınıf arkadaşım göz mü deviriyim daha önce konuşma asla konuşmadım artık ama soru sorunca cevapliyim bı zahmet
- 4 ay
O zaman peki sence bu durum normal mi sağlıklı mı
Soran4 ayNormal değil boş yapiyo hadi trip atıyo niye 2 gün sürüyo
- 4 ay
Bu durumda güvenle alakası olmadığına emin misin peki?
Soran4 ayYaevet ztn herkezle konuşmam samimi olmam pek , onlarlada doğal olarak 2 yıllık sınıf arkadaşlarim konuşmam gayet normal. istemedi bende meafeli oldum artik
- 4 ay
Bak 39 yaşındayım yeteri kadar ilişki içinde bulundum.
Üniveristedeyken bir arkadaşım sevgilisiyle kantinde yemek yerken ya da otururken özellikle duvara karşı otururlardı. Başkasına bakmasınlar diye o zaman onlara bunların sağlıklı olmadığını ve bir kaç analizimi söylemiştim. 3 ay önce mi yani 14-15 yıl sonra gördüm adam bana dediğim her şey de haklı çıktığımı söyledi.
Sahiplenme koruma sevgi gostergesidir ama kıskançlık öyle değil. Kıskançlık ya karşıya güvensizliği ya da kişinin kendi ozguvensizliginin göstergesidir. Biri sana gelir laf atar gider o kişiyle tartışır bu sahiplenme korumadir ama gelir de sana laf ederse giyiminden dolayı böyle oldu ya da bu adam sana niye laf attı kuyruk mu sallıyorsun gibi bu kıskançlıktir. Bu benim hayata bakış açım
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayBalık Burcu mu?
08 Yorumla
Soran4 ayEvett vee nerden bildin 5 Mart doğumlu
- 4 ay
😅😅
- 4 ay
Senin burcun ne?
Soran4 ayBen aslanım
Soran4 ayBen pek burçlardan anlamam aramizdaki burç enerjisi ne ki
- 4 ay
Balik burcu erkeğiyle bir ilişkide olmak zordur. Balık çok bağlanır, çok duygusaldır evet ama sürekli karşı tarafın adım atması gerekir. Mart balıkları öyle oluyor özellikle. Biraz su yönden sorgulamanı tavsiye ederim: bu kişi neden senin hayatında? Bu kişinin sana kattığı şeyler neler? Bu ilişkide mutlu musun, ilişki nereye gidiyor? Ve onunla sence neden karşılaştın? Hayat neden sizi bir araya getirdi?
Soran4 ayEvett cidden bağlıyız baya özellikle o 3 ay yaz tatilinde bile memleketimiz uzak ona rağmen gelip görmem gerekir diyo aslında çok iyi biri keşke hiç kavga etmesek🥲
- 4 ay
Nasip 😊 gönlünden geçtiği gibi olsun
Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Yaşınız başınız kaç ne ilişkisi ne özürü
04 Yorumla
Soran4 ayNe alaka yaşla?
Soran4 ayBende çalışıp üniversite kazandım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayO daha fazlasını yapıyor
04 Yorumla
Soran4 ayNasıl yani anlamadım
- 4 ay
Biriyle konuşmaktan ve göz göze gelmekten daha fazlasını yapıyor veya düşüncesi pis artık bilemem..
Soran4 aySanmıyorum yaa
- 4 ay
Erkek bu bence san
Gizli Üye(18-24)4 ayErkek adam trip atmaz. 😎
10 Yorumla
4 ayErkeği değiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
4 ayÇıkılmaz ciktir edilir ne güzeli mis😅
00 Yorumla
4 ayBaşa çıkılmaz. Yol verilir.
00 Yorumla
4 ayErkeğin de kadının da tribi itici
00 Yorumla
4 ayVala ben babamla zor uğraşıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 ayLovebombing üstüne gaslihting 😂
00 Yorumla
4 ayDayak yememiş erkek çocuk sorunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. Ondan sonra adalet isteme
00 YorumlaHiç umursama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
4 ayBide böyleleri var mk
00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne