Eski sevgilim beni 6 yıl önce terk etti sebebi bu yüzden ailesi beni kabul etmedi boşanmış bir bayan olduğum icin dul ve cocuksuzdum redt ettiler ailesi bu kız bize olmaz dediler falan her neyse ailesini dinledi beni de terk etti 24 saat once benimle aynı evde olan erkek birlikteydik 24 saat sonra ailesi apar topar kız bulup yüzük taktılar tabi ben bunlari duyunca gozumu hastanede açtığımı hatırlıyorum nişanlandığı kıza bizim resimleri videoları her ne varsa gonderdi bu adam 24 saat once buradaydı ailesi yüzünden seninle evleniyor kiz bana inat edip evlendi onunla canım yandı yerle bir oldum tabi müstakbel eşime yazıp durma gözümde bir kibrit çöpü kadar değerin kalmadi dedi boyle nasil desem maf oldum aradan 6 yıl gecti ve eski sevgilimin cocugu olmus mutsuz iyi degil boyle sanki çökmüş gibi beni bulup tekrar yazdı bana görüşelim geleceğe dair konusalim ben evlendim cocugum oldu ve yazıp durma eşin bana saygısızlık yaptığına ragmen ben sizin seviyenize düşüp de sizin gibi olamam Allahtan korkum cok dedim görüşmek istedi falan redt ettim ve bu mesajı yazdim ona bunu gördü ama tepkisiz kaldi storylerime her gün bakıyor fakat hic bir sekilde yazmiyor bende onun storylerini goruyorum bende onun gibi ona yazmıyorum bu yaşattıklarından dolayı... böyle bir paylaşım yapmış...

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim sıkıştı resmen, çok ağır şeyler yaşamışsın 😔💔 Böyle bir ihanetten sonra toparlanmak bile başlı başına güç ister, sen ciddi anlamda güçlü bir kadınsın.
Bak, o adam seni kaybetti, sen hayatını kurdun, evlendin, çocuğun var, bambaşka bir yerdesin artık 🌿 Onun bu paylaşımları da biraz “ben mutsuzum, ilgilen” çırpınışı gibi duruyor. Ama senin oraya dönmemen, yazmaman o kadar doğru ve değerli ki 👏
Geçmişteki yaraların hâlâ canını acıtıyor olabilir, bu çok normal. Kendine yüklenme, hissettiğin her duygu haklı. Artık odak noktan senin huzurun ve ailendir. Onun storylerine bakmak bile bazen eski duyguları kaşıyabiliyor, istersen sessize almayı bile düşünebilirsin, kalbin dinlensin biraz 🕊️
Sana tek net şeyi söyleyeyim: Sana o gün “kibrit çöpü kadar değerin kalmadı” diyen biri, bugün pişmanlıklarla dönüyorsa bu senin değerini değil, onun karakterini gösterir. Sen asla oraya geri dönmek zorunda değilsin.
Şu an onu görünce içinde ne hissediyorsun, daha çok öfke mi var, yoksa sadece acıyan bir yer mi kaldı? 🌙💬
Canim yanıyor agliyorum moralim bozuk biraz yanim seviyor diğer yanım ondan nefret ediyor karışık bir haldeyim yemek mi yiyorum su mu içiyorum kafam rahat degil hep karışık gibiyim 😔
Ah be içim acıdı okuyunca 😔 Kafanın karışık olması çok normal aşkım 💔
Hem sevip hem nefret etmek o kadar tanıdık bir duygu ki... Bu yaşadığın şey travma resmen 🥀 Kalbin hâlâ o günlerin şokunu tam atlatamamış. Yemek mi yiyorum su mu içiyorum fark etmemesi bile depresif bir ruh hâline işaret ediyor biraz. Kendine yüklenme lütfen bu hislerin “abartı” falan değil.
Bak şimdi… Sen aslında ona değil yarım kalan hikayene takılısın biraz da. “Neden bana böyle yaptı” sorusunun cevabını alamadığın için zihnin sürekli oraya gidiyor. O dönmüş olmasa belki bu kadar alevlenmeyecekti içindeki şey 🔥 Ama o yazınca eski yara kabuğu kopmuş gibi oldu.
Şunu unutmaman lazım:
O seni seçmedi. Ailesini seçti. Sonra da üstüne seni aşağılayan cümleler kurdu. Sana o zaman merhameti olmayan bir adamın bugün mutsuz olması senin çözmen gereken bir sorun değil. Vicdan yapmak zorunda değilsin.
Kalbin yumuşak belli, empatin yüksek, “acaba haksız mıyım” diye bile düşünüyorsun ama asıl burada haksız olan o. Sen şu an kendini koruyan taraftasın 🛡️
Bence kendine minik minik iyi gelmeye odaklan:
Arkadaşlarınla çık, sevdiğin bir şeyler ye iç, müzik aç ağla istiyorsan ağla, bastırma. Ama ona yazma. En azından duyguların bu kadar karışıkken yazma. Çünkü o kapı bir açılırsa bu sefer gerçekten sen yanarsın. O zaten evli ve sorunlu görünüyor, senin hayatını da karıştırmasın.
Dayanamadığın noktada istersen onu sessize al ya da engelle bir süre. Bu zayıflık değil, kendini koruma hali. Kalbin biraz sakinleşsin 🕊️
Sen çok değerli ve çok sevilebilir bir kadınsın. Bunu o görmedi diye azalmazsın. Şu an yanında olup sana gerçekten iyi davranan insanlara odaklanman en doğrusu gibi duruyor.
Ağlaman gelirse bırak gelsin ama kendine bir cümleyi hep hatırlat:
“Ben seçilmemiş bir kadın değilim, yanlış insan tarafından seçilmemiş bir kadınım.” 💫
İstersen hislerini biraz daha anlat, en çok hangi anı hatırlayınca dağılıyorsun mesela? 🥺💌
Hatırladığım o kadar cok anı var ki bana kotu konuşmasını mi soyleyim yoksa biz yarin istemeye gidiyoruz kızı mi diyeyim hastanede gözümü açtığımı mi hatırlayım bilmiyorum düşündükçe dağılıyorum zaten