6 senelik uzak mesafe ilişkisiydi. Almanyada yaşayan ben, o da türkiyede. 6 ay da beni ikna etti bana uzak mesafe çok saçma geliyordu ama çok sevdim ve kısa sürede evleniriz yanıma gelirsin dedi ama okulum uzadı ve annem kanser olduğunu öğrendik. 3 sene max derken 6 sene oldu. Neyse bu yaz okul bitti, annem de daha iyi halde. Söyledim bak evlenmek istiyorsak acele edelim yoksa iş güç bulunca yine zor olucak ve senelerimizi alıcak. Evlenme teklifi gelir sandım -gelmedi. Dedim neyse 2026 yaz artık hepsi arka arka olur. Aralık başında kavga ettik. Konuşmadık ikimizde 1 hafta falan. Dayanamadım özledim ve o gün nasıl oldu bilmiyorum 6 sene önceki şifresi aklima geldi. Önce face den denedim bağlanamadım. Sonra x de denedim olmadı. İnstagramda ama hemen bağlandım kod falan istemeden. Çeşitli kadınlarla cinsel amaçlı görüşüyormuş. Yani esc değil ama dul, çocuklu, bazıları evli, bazılar annesi yaşında, biri torunlu... yani bildiğin her türlü kadın. Neyse devam okudum chatleri. Uyuştur. cu var hatta buluşmamızda yanımda kullandı. Almanyada o legal olduğundan neyse dedim ve işin ciddiyetinin farkına varmadım. O an normal davranmaya çalıştım. Sonra mesajlarda torb@cı veya çevresindeki tuhaf insanlar oldugunu öğrenince daha da şok oldum. O gün ne ağladım ne bir şey dedim. Şok içindeydim sanki başka insan benim sevgilim değil. Yani benim gözümde en masum insandı bu o olamaz dedim kaç kere kontrol ettim. Neyse kum@r da oynadığını öğrendim. Meğersem maddi durumum iyi değil dedi diye kac kere yardım ettiysem param kum@ra gitmiş sanırsam. Kadınların birine yardım etmek istedim acıdım ve yazdım kendi hesabımdan. Kadın screen yapıp sevgilime yolladı ve ben silemeden o okudu ve bana yazdı. Tehditler etti ve engelledi beni. Ertesi akşam kusura bakma sinirlendim tehditlerimi ciddi alma iyi geceler yazmıs. O gün bugündür bir daha yazmadı. 3 gün bu olaydan sonra ben kriz geçirdim. Nasıl yaptın nasıl bizi mahvettin diye uzun mesaj attım. Hiç dönmedi. Bende bir daha yazmadım. Ona olan her yol her ihtimal kapandı. Hiç çabalamadı bilene tekrar gönlümü almak icin veya kandırmak için. Hatta ertesi gün torunlu olan kadına seni özledim ne zmana görcem seni yazmış. Olmayacak biliyorum ama hala seviyorum ve dua ediyorum doğru yolu bulması için. Neden karşıma çıktı anlamıyorum. O kadar dua ediyordum kandillerde falan ve allahtan hep onu istedim. Neden böyle oldu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
4 ayDiğer soruda artık yorum yazamıyorum bildirime tıklayınca açılmıyor haberin olsun yazamadım sana
0145 Yorumla
Soran4 ayYaaa ciddi misin beni nasıl yine buldun ki 🥲
- 4 ay
Denk geldi şans
Soran4 ayO zaman ilk defa iyi ki gece krizim tutmuş yine diyim 😅 bende artık sıkıldın sandım sürekli aynı yerde dolanıp duruyorum diye. Helal olsun ama hep yazabilirsin burdayım dedin yine buldun bi sekilde. Sözünde duranlardanmışsın teşekkür ederim iyi ki varsın
- 4 ay
Bende teşekkür ederim sende iyi ki varsın. Yorum yazamayınca sorunu beğenip profili açmıştım belki görüp yazarsın diye ama sanırım dikkat etmedin. Ama karşılaşacağımız varmış demek ki.
Soran4 ayFark ettim aslında profilin önceden gizliydi ama dediğim gibi sıkılmışsındır diye düşündüm. Eski sevgilim sürekli çok bos yapıyorsun mesajlarını okumuyorum bilene diyordu bana. Kimseyi rahatsız etmek istemem. Sende 26 olduğunu görünce ama şaşırdım açıkcası. Seni yaşca daha büyük sandım baya olgun ve yaşanmışlığın tecrübesi var diye. Yaşını hiç sormamışım mı ya kendimi baya kötü hissettim. Kendimle alakalı her şeyi anlattım ama senin hakkında hiç bir şey bilmiyorum
- 4 ay
Boş adama her şeyin boş gelmesi normal değil mi zaten ne anlar o? 26 değilim bu arada yanlış seçmişim onu
Soran4 ayYengeç burcu olduğunu tahmin ettiğim gibi yaşını da tahmin edebilirim ama bu sefer daha uzun sürebilir 😂 biliyorsun tahmin konusunda cok iyiyimdir 😅
- 4 ay
Evet bilmez miyim 12 burçtan 9da tutturdun yaşta heralde 20 falan sayarsın 😂 30 sayılırım
Soran4 ayİyiki söyledin direkt yoksa yine baya zaman alıcaktı bulana kadar 😂
- 4 ay
Bu defa uğraştırmayayım yormayayım dedim 😂
Soran4 ayÇok düşüncelisin teşekkür ederim 😂 ya eğer özel değilse senin hayatında niye kimse yok? Aklı başında, merhametli, empati kurabilen ve çok naziksin. Doğru kişi mi çıkmadı yoksa sende de mi kırık kalp. Eğer anlatmak istemezsen de direkt soruyu unut ve kusura bakma lütfen
- 4 ay
Kalp kırıklığı da oldu zamanında elbet ama geçmişte kaldı, doğru kişi çıkmadı diyelim.
Soran4 ayO zaman senin standartların yüksektir. Gercekten çok iyi birisin. Tanımadığın birine bilene bu kadar destek olup değer verip dinliyorsan anlayışlı davranıyorsan, bir ilişkide hayal edemiyorum bilene
- 4 ay
Hayır aslında öyle standartlık bir durum yokta son ilişkimde aldatıldım yani ne yapayım devam mı edecektim birde o saatten sonra
Soran4 aySende mi ya geçmiş olsun çok üzüldüm 😕 ne zaman oldu ki ve toparlanabildin mi. Ya anlamıyorum ya düzgün bi sekilde ayrılıp sonra tanışsınlar. Hayatında biri varken insan neden yeni biriyle tanışma fırsatı verir ki. Hani partnerine saygısızlığı bi kenara bıraktım allah korkusu olmalı bunun ahı nasil cıkacak, kendi yuvamı bozdum yuva bozanın yuvası olmaz nasıl o kişiyle mutlu olabilirim ki düşünmeli. Gerçekten aldatma bu hayatta en nefret ettiğim sey
- 4 ay
1 yıl oldu ama toparlanmama gerek bile olmadı ki aldatan birinin arkasından üzülmem değmez. Birde her insan yaptıklarının sonuçları olacağını veya aynılarını yaşayabileceğini düşünmüyor ama belki yaşarlarsa akıllarına gelir bilmiyorum. Ne hali varsa görsün.
Soran4 ayO kisiye karşi hislerin veya verdiğin emekler için hiç mi üzülmedin? Bilmiyorum ya ben düpe düz @ptalım galiba hala arkasından üzülüyorum kafaya takıyorum. Biliyor musun her dua edişimde onun da bağımlılıklardan kurtulması için dua ediyorum. Tekrar birlikte olmak için de değil, annesi annemin tedavi döneminde çok dua etti. Bende o oğlunu kaybetmesin diye dua ediyorum. Bir gün gelse pişman olsa ben ona tekrar güvenemeyecem. Kendimi çok iyi biliyorum uzun süre hayatımda olmayan kisileri bir daha da istemiyorum onlarsız da durabiliyormuşum diyorum ve o alışkanlığı istemiyorum. Şimdi daha 1 ay oldu belki 3-4 ay sonra alışıcam. Eğer önceden gelseydi barışmak isterdim o an ki özlemimle ve hayallerimle. Daha yeni yeni anlıyorum algılıyorum bana yaşattığını. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Tuhaf ya kaybetmemek için insan her şeyi affetmek istiyor. Öyle çok iyi de bir sevgili de diyemem senin bana şu son 1 haftada dinlediğin gibi dinleyip uzun uzun cevaplar yazmıyordu mesela veya bana değer verip tekrar bi sorumu bulup tekrar yazman... hiç beni tanımayan biri bu kadar emek veriyor ama 6 senelik sevgilim göstermedi o ilgiyi. Ne zaman yazsam yoğunum, çalısıyorum, boş yapma, canımı sıkma... benim ruh halimi çok iyi biliyordu. Tüm gün hastanede oluyordum annem kemo aldığında ve eve geldiğimizde yatıyordu, ağlıyordu, bir sey yemiyordu ve hastalanıyordu. Odama geçince yatmaya ona anlatıyordum kafama takılıp üzüldüğüm seyleri ve bana uzun mesaj atma okumuyorum yazıyordu okuduğunda da " eee ne yapabilirim şimdi, bana niye anlatıyorsun, moralimi bozmaktan başka bir şey yapmıyorsun" yazıyordu. İlk başta böyle biri olduğunu bilseydim yaklaşmasına hiç izin vermezdim
- 4 ay
Üzüldüm başta ama bazen insanın zihninde taşlar yerine zamanla oturuyor. Beni verdiğim onca emeğe rağmen başkasıyla aldatan biriyle devam edemeyeceğim gerçeği gibi onun hayatımdan çıkmasına üzülmemem gerektiği gerçeğini de kabullendim. Çünkü bu benim kaldırabileceğim affedebileceğim bir şey değil. Benimde o şoku atlatmam bir ay falan sürmüştür ama sonrasında hayatımı hiç etkilemedi aklıma bile gelmiyor biri sormadıkça. Senin durumun daha kötü hem aldatmış hem yalan söylemiş hem emeğine yazık edip tek istediğin ilgi ve sevgiyken seni bundan bile mahrum bırakmış. Ama yaşadıkça öğreniyor insan, dediğin gibi başta bilseydin olmazdın onunla ama bilmiyordun ki ne suçun var senin burada? Hata yapan oydu sen değildin ve bu yüzden bitti zaten. Daha fazla canını sıkma üzme kendini lütfen 🙏
Soran4 ayAldatıldığını nasıl öğrenmistin ki ve uzun süre mi sevgiliydiniz? İçinden onu haklı çıkarmak için bahaneler arıyor muydun? Nasıl tepki verdin hic intikam falan almak istedin mi veya yaptın mı? Bazen şeytan diyor git narkotiğe sikayet et, aldattığı tüm kadınlara yaz, patronuna haber ver (çalıstığı yerde kalıyordu ve pis işlerini de orada yapıyordu), annesine ve kardeşlerine de her şey anlat. İstesem hayatını kaydırırım ama işte yapamıyorum kıyamıyorum ve o stresle de uğraşmak istemem zaten kimseden intikam almadım hiç simdiye kadar genelde hep allaha havale ediyorum
- 4 ay
Yazışmalarını gördüm tesadüfen. 2 senedir sevgiliydik. Başta inkar etti isteyerek yapmadığını çocuğun bunu sıkıştırdığını taciz ettiğini tehdit ettiğini söyledi. Anlat bakalım nasıl oldu dedim saçma sapan şeyler uydurdu. Öyle ortaya çıktı isteyerek yaptığı. İntikam almaya uğraşmadım çünkü gerçekten uğraşmama değmez birkaç yıl sonra yaptıklarının pişmanlığını yaşamak ona fazlasıyla yetecek bir ceza bence.
- 4 ay
Seninkide hak etmişte dediğin gibi onunla birlikte sevdiklerine de zararı dokunabilir ifşa edilmesinin o yüzden boş ver o kendi hayatını kendisi karartıyor zaten bu şekilde
Soran4 ayNasıl gördün konuşmaları. Ya özelse anlatmana gerek yok sadece başkaları nasıl hareket etti falan çok merak ediyorum. Ya bide şunu okudum ne kadar doğru bilemem. Eğer kadın "sadece" erkekle konuştuysa yani aldatması öyleyse erkekler affediyormuş genelde ama tek gecelik cinsellik olarak aldatıysa affetmiyorlarmış. Kadınlarda da tam tersimiş. Eğer yani erkeği başka kadınla tek sefer olarak cinselllik yaşarsa affedebiliyormuş ama böyle aylarca konuşup görüşüyorlarsa ve cinsellik yoksa kadın affedemiyormuş. Doğruluğu var mı? Mesela o iki durum arasında olsam ve birini tercih etmek zorunda kalsam ve başka seçenek yoksa bende tek gecelik aldatmayı daha çok affetme ihtimalim olurdu sanırsam. Gerçeği aldatmayı affetsen de o güven bir daha gelmez. Ben sürekli şüphe icinde olmak istemem en ufak şeyde deli oluurm kendimi yıpratırım heralde
- 4 ay
Kendi WhatsApp konuşmalarından ss atıyordu farkında değil görmemem gereken bir yeri atmış oradan yakaladım
- 4 ay
Ona benzer bir şey bende okumuştum seneler önce. Erkekler sevdikleri kadın için "Başkasına aşık olabilir ama yeter ki birlikte olmasın" diye düşünür ama kadınlar sevdikleri erkek için "Başkasıyla birlikte olabilir ama yeter ki aşık olmasın" diye düşünür. Böyle bir yazıydı galiba hatırladığım kadarıyla
Soran4 ayOff ya aynı şey seneler önce benim de başıma gelmisti ss ile. Bana bi kavgada ss attı bizim sohbetin. orada da benim yazıma cevap vermiş ve kırpmış olmasına rağmen cevap verdiği icin alt tarafta "kuzennn" yazıyordu. Sonra dedim beni nasıl kaydettin. Screen attı tekrar ismimi yazıp. Dedim hayır kuzennn olarak kaydetmişsin. Nerden biliyorsun falan bilmiyorum ama ben iş yerinde (telekomda) iş hattımı kontrol ediyorlar müşteri bilgileri kaydetmiyorum falan diye bahaneler uydurdu. burada da sordum kontrol ediyorlae dediler inandım. Ya gercekten ayrılmayı hiç istemedim. Saçma da olsa inanmayı kendim istedim. Peki daha sonra seninle barışmayı denedi mi ve sen nasıl tepkiler verdin veya son sohbetmiydi aranızda
Evet evet aynen o yazı gibi. Doğru mu ki- 4 ay
Hattı kontrol etmezler aramalar kaydedilebilir o ayrı konu müşteri memnuniyeti için ama iş yeri telefon veriyorsa o telefonun içinde müşteride kayıtlı olabilir ailende olabilir arkadaşın sevgilin de olabilir ona kimse bir şey diyemez.
- 4 ay
Ben sevdiğim kadının başkasına aşık olmasını da istemem başkasıyla birlikte olmasını da istemem geçmişte çok sevdiği severek ayrıldığı ve unutamadığı biri olmasını da istemem. Bende karşımdaki kişiye aynen bu şekilde gideceğim çünkü.
Soran4 ayYa ben hiç söz ettim mi bilmiyorum ama ben almanyada yaşıyorum. Bir çoğu seyi bilmiyorum orada nasıl olduğunu. Ben güvendiğim için fazla da sorgulamıyordum. Mesela getir su da çalışt 14 saat falan çalıştığı günler oluyordu. Sürekli de iş değiştiriyordu falan. Normal sanıyordum her seyi. Uyuş. turucu konusu da mesela. burada ot yasal bana ilk kullanıyorum dediğinde hiç böyle torb@cılarla görüştüğünü, emniyet/hapise kadar gidebilceğini düşünmedim. Sohbetleri okuyunca ne kadar tehlikeli insanlarla görüştüğünü öğrendim. Yani bende bi saflık vardı "seni seviyorken başkasina dokunamam" diyordu ve o sözüne inanarak hiç şüphe etmiyordum. Ben hissetmediğim veya ciddi demediğim bir söz söylemem. Şimdi bana biri gelse bana bu zamanlarda şunu bunu dedin dese hala o sözümün arkasında dururum. Mesela "seni sonsuza kadar hep sevecem" demedim hiç bir zaman , "bana yanlış yapmadığın sürece seni çok sevecem lütfen bende ki değerini hiç kaybettirme" dedim. Dediğin de cok doğru kimsenin kul hakkına girmemek lazım eğer başkasına duygular varsa bu haksızlık olur herkese. şu an mesela çok dua ediyorum karşıma doğru kişi cıksın, huzur bulduğum bi yuvam olsun, çok sevip sevileyim diye ama biliyorum ki daha bu iş tam bitmedi. Ne annesi ne kardeşleri ayrıldığımızı biliyor. Annesi durumlarımı beğeniyor arada ve bir kaç hafta önce annemin halini sordu falan yani hiç bir sey bilmiyor. Ayrıca ayrılık konuşmasıda tam olmadı. Yani susuyoruz o olayı öğrendiğimden beri ama ne aldatmaya ne ayrılma alakalı bir yorum yapmadı. Belki de aylar sonra yazacak bilmiyorum benim bu sefer gerçekten gittiğimi anlayınca. Ayrıca arada geçirdiğim o krizleri de şahit oldun bir kaç kere. Gercekten rabbim iyi insanlar çıkarsın doğru zamanda. Peki o oalydan sonra denemedi mi o seni tekrar "kandırmayı" falan. Yani hiç mi konuşmadınız daha sonra
- 4 ay
Vakti gelince öğrenirler sende biraz sakinleşmeye çalış unutmaya çalış için soğusun. Amin inşallah iyi ve doğru insanlar çıkar karşımıza. Bir iki defa konuştuğumuz oldu ama ilkinde bana olayı tüm gerçekliğiyle anlattı nasıl olup bittiğini. İkincisinde ise özür dilemeye geldi ama hem hiç içten gelmedi hemde gerçekten pişman olsa bile kabul etmezdim artık onu. Aldatılmanın yalanın geri dönüşü yok benim için.
Soran4 ayGercekten anlamıyorum aldatanları. Ayrılıp da git tanış yeni birileriyle ne gerek var kul hakkına girmeye. Bende hep diyordum aldatılma kesinlikle affedilmez diye ama kaç kere kendimi affetmeye çalistığımı fark ettim halbuki özür pişmanlık falsn da yok karşı taraftan. Hak etmiyorlar ya gerçekten. Dün bu yazıyı gördüm :"Karma der ki:
Birinin hayatını
yalanlarla, sahte umutlarla ve vaatlerle mahvettiğinde, bunu bir borç olarak al, faiziyle sana geri döner". İnanıyorum ya bi gün gelecek bambaşka yerlerde mutlu ve huzurlu olucaz. Hayal ettiğimiz seyleri başarmıs olucaz ve iyi ki bitmiş diyecez. Daha sevgiliyken kaç kere ağladım onun yüzünden. Bir daha o duruma düşmeyecem- 4 ay
Bende ilişkimde mutsuzsam aklım başkalarındaysa ayrılırım neden aldatayım ki bence de çok saçma aldatmak. Ayrıca seni daha sevgiliyken o kadar üzüp ağlattıysa senin o zamanlardan gözden geçirmen gerekiyordu ilişkinizi ama her şey olacağına varıyor bir şekilde. Öyle olsa bitecekmiş böyle de olsa bitecekmiş fark eden bir şey yok.
Soran4 ayBende huy var sevdim mi tam seviyorum. Toz kondurtmuyorum ve her hareketine bir sebep bağlıyorum. Ailesinden uzak duruyordu babasıyla kavgalımış gençliğinen beri ve evden falan kovmuş onu sevgililiğimizin 2. Senesinde. Ara ara barıştılar falan ama genelde durum pek düzelmemiş. Her gerginikte kendime "bak onun ailesi yanında değil boş ver, başına bir sey gelse tek sen varsın sakin ol" diyordum ve gönlünü almak icin çok çabaladım ya. Hwmen engelleme huyu vardı bende hiç engellemem kimseyi. Bide hemen de açmiyordu bazen 2-3 hafta yok oluyordu. Baeışmak için nerden yazsqm engeliyordu. Belki de 20-30 instagram hesabım vardı. Face, tiktok ve x hesapları açmıştım instagram bi aea sonra bana ban attı sürekli ve çok yeni hesap açıyorum diye. Ya bildiğin peşinden koşuyordum hep gururumu bi kenara bırakıp. Bide hep intihar etmekle korkutuyordu beni. Kendi canıma kıyarım, tek yaşam sebebim sensin sende gidersen 1 dakika daha durmam, hayattan hiç keyif almıyorum tek seninle kavuşmak için duruyorum... hep kendi yaşamını benimkine bağlıyordu. Ben aslında biraz soğuk biriyim. Kimseyle mıçmıç olmuyorum ve yakın çevreme de çoğu zaman bir adım geri duruyorum. Başta da sürekli ne yapıyorum nerdeyim demiyordum mıç mıç biri değildim. Aslında ben daha flört zamanı dedim bak 6 aydır görüşüyoruz ama ben uzak mesafe istemem, türkiyede yaşamak istemem ailem hep burada diye. Bunu en başta söylememe rağmen o gün baya bi gerildik. Ben sensiz mi devam edecem oyuncağın mıyım dedi. Bende hoşlanmıştım o yüzden zaten uzak durmak istedim. Baktım o bana kırgın, bende onsuz kalmayı istemiyorum o gün ben açıldım. Benim de yaşım küçük, ilk defa bu kadsr ilgi gördüm, halledeceğimizde ve beni sevdiğine inandım falan
- 4 ay
Çok fazla manipüle edilmişsin. Aşk gözünü kör etmiş mi desem bilemedim bazı zamanlar görsen bile kendi kendini ikna etmişsin öyle olmadığına.
Soran4 ayGercekten çok fazla kadın kandırmış. Bakıyorum çoluk çocuklu yaşı başı yerinde kadınları kandırmıs güzel sözlerle. Ya annesi yaşında çocukli kadına evlenme ile kandırmıs. Hani benim yaşım küçüktü diyecem ama o kadınları da kandırabilmiş
- 4 ay
Kadınlar duygusaldır biraz ilgi sevgi görünce düşüyorlar birde evli olup kocasından ilgi görmüyorsa o yaştan sonra daha da iyi geliyor gençliklerini hatırlayınca
Soran4 ayYa anlamıyorum gerçekten. Buyük de konuşmak istemiyorum veya ayıplamiyorumda ama evladı olan bir kadın başka erkekle napıcak yani yaşca kücük ciddi bir sey yaşamayacağı bez belli. Evliler de de sacma geliyor. Kendi kocan var git ona hazırlan güzel gözük. Bakıyorum kocasına soğuk yapıyorlar ama elalemin oğluna güzel gözükmeye calisıyorlar. Kendi kocam olsa her gün onun için özenip süslenirim
- 4 ay
Şimdi öyle düşünüyorsun evlenip çocuk sahibi olduktan sonra sende kocandan eski ilgisini sevgisini göremezsen boşluğa düşmez misin bunun üzerine sana ilgi gösteren karşı cins yaşı kaç olduğu önemsiz olabilir ilgisi hoşuna gidebilir ama tabi kötü bir şey bu. Bende eşim olsa onu hiç ilgisiz sevgisiz bırakmam niye evlendik ki o zaman
Soran4 ayAynen. Ya kocamın gözü benden baskasını görmesin diye elimden ne geliyorsa yaparım. Cocuğum olsa riske almam onları hiç. Zaten ilgiyi sevmem fazla
- 4 ay
Hem kocamın gözü benden başkasını görmesin diyorsun hem ilgiyi sevmem fazla diyorsun anlamadım bunu
Soran4 ayİkisi de ayrı şey bence. Birisi fazla ilgi. Mesela sürekli yazıp dursa ve geri dönmediğimde hemen beni darlasa sevmem. Mesela benimki araba kullanırkene bana yazıyordu ve hiç sevmem. Veya çalışırkene sürekli yazıp durmasın önemliyse veya tek vakti olduğunda. Yani 7/24 üstüme titrese sevmem. Kova burcuyum özgürlüğü severim sürekli dokunup sırnaşmayı sevmem. Gözü benden başkasını görmesinde hani karşı cinsten arkadaşı olmasın. Yani okul iş falan olabilir ama buluşup kahve içme veya iş okul konuları hariç alakalı olmasın. Benim karşı cinsten okulda tek bitane arkadasım vardı ama onunla hiç başbaşa kalmıyordum ablam da aynı bölümde olduğundan hep 3 kişi takılıyorduk ve okul kariyer hariç özel sohbetimiz de olmadı. Ünlü kadınlari da takip etmesin yani yazar veya şarkıcı olabilir mesela ben yalını takip ediyorum pazarları eskiden hep gitar çalıp sarkı söylüyordu. Benim eski sevgilim mesela beren saate "hiç görmeyeceksin ama çocukluğumdan beri aşığım" yazmış. Dedim yuh kafası mı güzeldi veya bu kadar mı düştü anlayamadım. Ya ben kendimi ifade edebiliyor muyum bazen anlatınca tuhaf mı oldu ki diye kendimi sorguluyorum. Bugün biraz da yorgunum kafam pek yerinde değil
- 4 ay
Sorun değil tuhaf bulmuyorum ama açıklayınca kafamda oturdu. O konularda haklısın ilginin de bir dozu olur dışarıdayken işteyken ikinizinde farkı meşguliyetleri olabilir o yüzden sürekli sürekli konuşmak sıkabilir yorabilir zaten. Akşam eve gelindiğinde ilgi sevgi gösterilir birlikte vakit geçirilir dışarıya çıkılır falan iki tarafta sıkılmaz bunalmaz ve dediğin gibi iki tarafta birbirine saygı duyup karşı cinsle gerekli olmadığı sürece muhatap olmazsa gayet sağlıklı bir şekilde yürür ilişki.
Soran4 ayDimii ya valla en büyük hayalim yorgun eve geldiğim günün akşamı beraber sarılıp üstümüze battaniye örtüp, film/dizi izlemek. Ben zaten tv izlemem fazla sadece kollarında uyumayı isterim. Güvende, sıcak ve huzurlu bi şekilde yatıp kalp atışlarını dinlemeyi isterim. Gezmeyi seven biri değilim o an çıkmak zorunda değilsem gitmem evde kalmayı tercih ederim. Aslında hayallerimin bir çoğu cok basit. Maddi şeyler ilgimi çekmez, çiçek sevmem alıcaksa saksılı evde büyüteceğim bi cicek olsun, marka takıntım yok mala kıymet vermek istemem. Sevgilim flört zamanında baş harflerimle şiirler yazıyordu ve kağıda ismimizi yazıyordu falan ya ben eriyip bitiyordum dedim bu doğru insan. Şiir yazan adamdan zarar gelmez ama en büyük zarar ondan geldi
- 4 ay
Güzel hayaller ve büyük bir beklenti içerisinde de değilsin birçok erkek senin gibi bir eş ister bu konuda şanslısın aslında ama piyasada doğru düzgün erkek yok işte sorun o
Soran4 ayEski sevgilim de "her erkek, istisnasız her erkek senin güvenirliğinde bir eş ister" diye. Madem bu kadar "iyi biriyim" neden o benim kıymetimi bilmedi, kendi bunu söylemesine rağmen? Bakıyorum parası, evi, arabası olmayan adamla evlenmem diyen kızlar hepsi mutlu evlilik yaşıyor. Ben eski sevgilimle tanıştığımda bi 6 ay falan işsizdi. Toparlandırmak hadi yaparsın zekisin, güçlüsün falan diye sürekli motive edip sabah 4-5 de uyandım saat farkından dolayı, uyandığından yanında olayım veya uyanamazsa uyandırayım diye. Artık ben kendime acıyorum. O kadar değer ve anlam yüklemişim ki ona ve hiç birine değmezmiş hepsi boşunaymış. Ona harcadığım emeği keşke kendime harcasaydım
- 4 ay
Sağlık olsun yaşanması gerekiyormuş yaşanmış canını sıkma seninde sınavın odur belki de. Bundan ne ders çıkardın hayatına ne kattın önemli olan o. Haklı olduğu nokta sana söylediği o sözmüş ama kendisi kıymetini bilmemiş o seni kaybetti sen hiçbir şey kaybetmedin.
Soran4 aySen nasıl kabullendin? Yani kabullenmekte değil de hani bu delirmeler oluyor ya "çok sevdim, o beni hiç mi sevmedi, bunu bana nasıl yapabildi, o kadae emek verdim, tüm hayallerimizi mahvetti..." bunları nasıl atlattın. Bide hayatında şu an kimse olmaması senin tekrar bunları yaşamktan korkmandan mı veya gercekten deneyip de doğru birini mi bulamadın?
- 4 ay
Başta oldu biraz ama cevabı bariz bir soruyu defalarca sorup üzülmeye gerek yok belli ki sevmemiş sevdiyse de sevgisi bitmiş ne yapabilirim ki o saatten sonra üzülmenin bir anlamı yok.
- 4 ay
Doğru birini de bulamadım aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum birde maddi sorunlarım var Türkiye de hayat şartları oldukça zor o yüzden kimseyi geleceğin belirsiz olduğu bir hayata sürükleyip vaktini almak oyalamak kısmetini kapatmak istemiyorum ben kendimi kurtarabilirsem hayatıma girecek olan insana iyi bir gelecek vaat edebilirsem o zaman düşünürüm kimseye kötülüğüm dokunmasın sırf ben sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum diye bu bencilliği yapamam.
Soran4 ayBilmiyorum ya ben nedense bunların hepsini kabullenemiyorum unutmak istiyorum her şeyi. Zamanı geri alıp hiç karşılaşmak istemiyorum ki canım bu kadar yanmamış olsun. Ayrıca bence bencillik değil ki. Dediğim gibi sevgilimle tanıştığımda işsizdi. Kim sonra nerelere varır belli olmaz. Mesela biz evlenecez diye ben calışıp para biriktiriyordum, türkiyeye geldiğimden hemen adapta olamam bir kaç ay çalışmadan da sıkıntı yaşamayalım diye. Alıstıktan sonra da iş bulmak icin uğraşırdım. Kadınlar da kendi auakların üstünde durmalı gerekiyor. Kocaları tamam başında ama eğer bir gün boşanma veya ölüm olsa affalayıp kalacaklar. Benim annem mesela kendimi bildiğimden beri çalısıyordu. Kimseye muhtaç değil daha cok biz ona muhtacız
- 4 ay
Canının yanmasını anlıyorum sonuçta o kadar emek vermişsin ama zamanla geçecek bu acı o yüzden kendini çok üzmemeye çok düşünmemeye çalış bir gün hayatına biri girecek ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaksın hak ettiğin değeri ilgiyi sevgiyi göreceksin mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyorsun
Soran4 ayİşten geldim deminden. Tüm gün yoğundum. Açıkcası eskisi kadar onu düşünmüyorum. Eskiden her saniye napıyor ki uyandı mı, yemek yedi mi, yoğun mu diye sürekli düşünüyordum. Bugün galiba hiç aklıma gelmedi iş yerinde ama namaz kılarkene hele ki yatsı namazında genellikle hep aklıma geliyor. Gözüm doluyor namazı zor kılıyorum göz yaşım akmasın, namazımda böyle şeyler düşünmemek için çabalıyorum ama aklıma her seferinde geliyor. Geçen de bi yerde okudum eğer biri hayatınızda sizin için hayırlı değilse de sizin duanıza muhtaç diye giriyor yazıyordu. Bende artık dua ediyorum kötü bağımlıklardan kurtulsun, doğru yolu bulsun ve annesine hayırlı evlat olsun diye. Yanlış mı doğru mu bilmiyorum. Kimseye nefret duymak istemiyorum. Ona sinirli falan da değilim. Kırgınım, anlam veremiyorum, inanmak zor, üzgünüm ama sinir öfke kin duymuyorum. Ailesiyle hep arasında sorun varmıştı babasıyla bi türlü geçinemedi. Belki de babası daha fazla sevgi gösterseydi, belki de hayat şartlari farklı olsaydı belki böyle biri olmazdı. İlk senemizde bambaşka biriydi. Babası evden kovunca değişti. Belki de ben bi türlü akıllanmıyorum bilmiyorum
- 4 ay
Kendi içinde olmasa başka bir şey tetiklemezdi demek ki baştan karakterinde kişiliğinde varmış böyle şeyler o yüzden onun yaptıklarını haklı çıkarmaya çalışmana gerek yok seni üzmeyi kırmayı aldatmayı kendisi seçti kimse onu buna zorlamadı üstelik sen onu bu kadar severken düşünürken gözünü bile kırpmadan neler yaptı her şeyin suçlusu kendisi.
Soran4 ayGercekten dediklerin kalbimi daha çok kırıyor. Buluşmamızda başımı omuzuna koymuştum. Baktım daldı bir şey düşünüyor. Dedim ne düşünüyorsun, benimle ilgili soru işaret mi var kafanda. Yok düşünüyorum öyle, soru işaretler var kafamda ama seninle alakalı yok demişti. Her şeyin yalan olmasına inanmak çok zor. Sonra düşünüyorum ben gercekten onun her lafina inanmısım.
- 4 ay
Dediklerim kalbini kırıyorsa konuşmayayım daha fazla çünkü niyetim bu değil. İyi olmanı iyi hissetmeni istiyorum üzülmeyi hak etmiyorsun senin kadar iyi temiz kalpli birinin hak ettiği ilgiyi sevgiyi değeri görmesi gerek ve değmeyen biri için üzülme artık hak etmiyor o seni.
Soran4 ayYok estağfurullah biliyorum iyiliğim için söylediğini, zaten dediklerinde de haklısın. Bunları bildiğim halde duymak bi ayrı üzüyor. Bile bile yaptı her şeyi. Beni gerçekten sevseydi gözü başkasını görmezdi. Benim kalbimi kıran veya canımı yakan senin sözlerin değil, onun yaptıkları. Senin sözlerin daha çok merhem oluyor. Yaksa da iyileşmeme katkı sağlıyor. Teşekkür ederim tekrardan
- 4 ay
Rica ederim iyi hissetmene en ufak bir faydam bile olduysa ne mutlu bana
Soran4 ayGerçekten dertleşecek yabancı birine ihtiyacım varmıs. Karşı cinsten olman da benim için çok faydalı oldu. Ya biliyorum karakter meselesi falan ama sence beni güzel bulmuyor muydu? Yani güzel bulsaydı aldatmaz mıydı? Bakıyorum böyle 50li li yaşlı kadınlara güzelim, prensesim falan yazıyor. Bana arada çok nadir söylüyordu. Kadınlar ama gercekten bakımlı yani makyajlı ve genç giyim tarzlı. Ben daha sade giyiniyorum ve makyaj yaptığımda da genelde kahve veya ten rengime yakın tonlarda. Onlar mavi göz veya siyah kalemle makyajı ve abartılı ruj tonları yapıyor. Bilmiyorum ya o kadınlarla kendimi kıyaslıyorum ama hepsi de birbirinden farklı. Biri kızıl saçlı onunla yaşıt sanırsam, biri 35-40 yaşında kapalı, diğeri 50-55 sarışın böyle dizilerdeki zengin kadın tarzı yani elit giyimli, diğeri de 50li yaşlarda siyah saclı ve genç tarzı yani deri ceketli siyah kalemli falan. Bilmiyorum ya kendime bakıyorum bende her şey sade ve sıkıcı gibi. Genelde sade, kapalı, abartısız koyu renkler giyiyorum. Saclar düz ve kumral. Makyaj da dügün hariç abartılı yapmam. Acaba ben onun için sıradan, sıkıcı biri miydim veya güzel değil miyim? Düsünüyorum acaba çevremde hic biri bana güzelsin dedi mi diye, hiç diyen olduğunu da hatırlamıyorum. Sende öyle bir şey oldu mu aldatmadan sonra? Yani kendini sorgulaman, acaba ne eksikti veya daha mı yakışıklı dı diye
- 4 ay
Seni güzel bulmasa hayatında da olmazdı hiç ama seninle cinsellik yaşamıyordu onlarla takılma amacı ise cinsellikti. Sıkıcı değilsin güzel olduğuna da eminim ama buradaki sapık erkekleri düşün daha tipini görmeden pembe profil diye kadınlara neler neler yazıp atıyorlar sapıkça şeyler. Oda diğerleri gibi sapıkmış demek ki onlardan bir farkı yokmuş yaşına başına bakmadan 50 yaşındaki kadınla ilişkiye girmiş rezillikten başka bir şey değil. Ben kendimi sorgulamadım tipime güveniyorum aşırı yakışıklıyım demem ama yakışıklı bulurlar genelde. Sadece onun beni aldatmasının sebebi hem ben askerdeydim boşluk hissetmiş olabilir hemde ben onunla birlikte olmadım o istediği halde. Zamanı gelince oluruz acele etmeyelim bu konuda dedim benimde amacım hem evleneceğimden emin olduğum kadınla olmaktı hemde ayrılırsak onu pişman etmemekti hayatını etkilememekti. Ama o dayanamamış demek ki o zaman beni zevki kadar çok sevmemiş ben neden kendimi suçlayayım ki.
Soran4 ayYa bi de askerdeyken mi aldattı 😕 çok üzgünüm askerlik başı başına zor zaten bide sevdiklerinden de uzak. Geçen instagramda bi yazı görmüştüm "allaha havale et, ölmeden senin değerini anlayacak ama geç kalıcak". Senin ki yazdı demiştin gerçeği ama daha da pişman olsun yaptıklarına. Çok saçma ya gerçekten sevenler neden birbirini bulamıyor da böyle insanlar da perişan oluyorlar. Çevremde, yakın taraflarda hiç böyle güvenirilir erkek yoktu. Sınıfımda tek 5-6 tane erkek vardı ama o zamanlar hepsi çocuk gibiydi ve o yaşta ciddi olucağını düşünmediğim için herkese mesafe koyuyordum. Bilgisayar mühendisliği okudum ama erkek ağırlıklı bölüm olmasina rağmen ablam, ben ve bi kız arkadaş daha hep üçümüz beraberdik yani kimseyle pek işimiz olmuyordu ayrica hep alman doluydu. Ben de abdestli namazlı bir türk erkeği istiyorum. Baktım o zamanlar onunla tanıştım, ailesi muhafazakar abdestli namazlılar. O değildi ama dedim ailesi öyleyse o da alışır hem ikimiz için kurban kesip hayırlar yapıyordu. Dedim doğru insan bu. Keşke senin gibi biri olsaydı. İlk, tek ve son olsun istemiştim. Her şey ciddi ilerlediği için bir kaç ay önce ilk kez öpmesine de izin verdim🤦🏻♀️ ilk öpücüğümü gercekten evleneceğim insandan istiyordum. Her ilkimi onunla tükettiğime üzülüyorum. Onca sene beklemişim keşke biraz daha bekleseydim
- 4 ay
Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış olup biten şeyler için üzülme daha fazla zaten aranızda büyütülecek bir şey de geçmemiş gördüğüm kadarıyla, içini ferah tut
Soran4 ayTemas olarak geçmedi ama gerçekten kalbime dokunan ilk insandı bide aileler biliyor olması simdi beni yoruyor. Kendi ailem konuyu hiç açmıyor istemiyorlar zaten onu ama hayatımda o olduğunu biliyorlar. Onun ailesi de ayrılığı bilmiyor. Bir gün tam unuttum dediğimde annesi falan yazarsa yine afallamaktanda korkuyorum. Veya o yazarsa da nasıl tepki veririm bilmiyorum. Doğum günüm yaklaşıyor bunu fırsat olarak kullanır mı bilmiyorum genelde hep doğum günlerimi unutuyordu ama yinede her ihtimale karşı bi korku var
- 4 ay
Öyle biriyle tekrar birlikte olamayacağını düşünüyorsan o ve çevresindeki herkes ile iletişimi kes. Hesabını kapat değiştir ya da onları engelle sen bilirsin ama sana onu hatırlayan şeyler veya kişiler olduğu sürece iyileşmen zorlaşır.
Soran4 ayDaha zamana ihtiyacım var sanırsam silmek için. İnstagram hesabına baglanmıştım ya ordan çıkmam da 2 hafta zaman sürmüştü. Oraya kadar her gün hesabını kontrol ediyordum neyi beğenmiş, kiminle konuşmuş falan. Kendi hesabımdan çok onun hesabında duruyordum. Sonra baktım her seferinde karnım ağrıyor midem bulanıyor bi gün sildim. Ailesi kötü niyetli insanlar değil daha geçen annesi durum koymuş "hayatını mahvetmenin 9 yolu" diye.
1. Bağımlı olmak
2. Üşengeçlik
3. Övünmek
4. Disiplinsizlik
5. Gereksiz borç altına girmek
6. Hedef ve amaçsız yaşamak
7. Gereksiz ilişkiler
8. Risk almamak
9. Olmayan parayı harcamak
İçimden ah be bi bilsen oğlun neler yaptığını kalbin dayanmaz. Annesi gerçekten benim annemin kanser olduğunu öğrenince kızımışım gibi sahiplenmişti. Anneme dualae etti sürekli halini soruyordu. Oğluna uyarmıs bak annesi kanser kıza iyi davran sana ihtiyacı olur belki anlatamaz kadın hastalığı diye alttan al güzel davran demiş. Sevgilim diyordu hep seni soruyor sürekli konunu açıp duruyorlar akrabaların yanında bilene konunu açıyor resmini gösteriyor gelinim falan diye. Hep diyordum annem eğer kanseri yenemezse, onun annesi bana annelik yapar çok merhametli biri. Dedim bu günler ağır, zor ve yorucu ama evlendiğimizde bu günleri unutucam, hep yanımda olucaklar. Geleceğimi hayal ettiğimde her saniyesinde o vardı. Gelecek kelimesi geçtiği an ilk o geliyordu aklıma. Öyle berbat bi his ki. Kendimi çok suçluyorum. Eğer bunu böyle yapsaydım ya da şöyle davransaydım diye sonra duruyorum ya ben elimden gelenin fazlasıyla yaptım o yapmadı diyorum. Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım oldu- 4 ay
Sen ne yaparsan yap onun seçimlerini değiştiremezdin zaten yapabileceğinin en iyilerini en fazlasını yapmışsın bundan da ötesi yok o yüzden geçmişe takılı kalıp değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmeyi bırakıp bir an önce kendini toparlaman ve kendine odaklanman gerekiyor daha fazla bu duruma üzülerek en değerli varlığın olan vaktini harcama.
Soran4 ayYaptığı haksızlığı atlatamıyorum. Haksızlığa tahamülüm yok, başkasinda da olsa bende de olsa sevmiyorum
- 4 ay
Hak veriyorum bende sevmem çok fazla negatif duygu uyandırıyor insanın içinde ama artık iyileşmen lazım bunu kendin de istemelisin
Soran4 ayburada bazen aldatılmıs kadınların sorularını bulup onlarla dertleşiyorum yorumlarda. Bakıyorum evli, çocuklu kadınların bilene aldatıldığını görünce şok oluyorum ve sükür ediyorum çocuklu çaresiz kalmak daha kötü. Ya insan yuva kurmuş çocuğu var. O çocuğuna sevgisinden bilene annesine ters yapmaması lazımkene hiç düsünmeden aldatıyorlar ya yazık günah. Çocuğun suçu ne sanki. Kadınlar da ayrılamıyor maddi olarak bağımlı olmasalar bilene ailelerinden korkuyorlar. Çok kötü bi durum ya gerçekten erkeklere güvenim kalmadı. Geçen babama bi mesaj geldi instadan. Kapalı bi kadın resim paylaşmış babamada bildirim gelince şüphelendim bi baktım rastgele "takip ettiğin kişiler bunu beğenmiş" yazıyor takip dahil etmiyor ama onu görene kadar aklımdan neler geçti. Babam da çok şükür annemin tedavi sürecinde anneme hiç öfleyip pöflemedi. Almancası fazla yok diye ben gidiyordum doktorlara. Bi gün annem fenalaştı acile gidecektim ama hamur işi yapıyordum. Babam hadi büşra siz gidin dedi. Şaşırdım başta ve biraz kızdım da acil durumda nasıl götürmez diye. Meğersem babam almancasi yetersiz diye çekinmis. Ciddi durum olsa ve anlayamazsa diye korkmuş. Eve geldiğimizde annem ağlıyordu ameliyat ettiler ve 3 saat hastanedeydik canı yanmış baya, babam sarıldı baktım çay yapmış ve pizza yapmıs hamurumdan. Bu olayları bildiğim halde şüphe ettiğim için utandım
- 4 ay
Olsun ama bir yaşamışlığın var kötü bir şey bile geliyor olsa aklına bunlar hep yaşadıkların yüzünden kendini suçlama
Soran4 ayDeminden konuştuğum o aldatılan kadın da demişti git bi şükür namazı kıl tüm kötülükler onda varmış evlenseydin öldürmeye bilene kalkardı bağımlıkların etkisinden. Gerçekten de yapmaz desemde kum@r ve aldatmayı da yapmaz diyordum
- 4 ay
Evet işte kurtulmuşsun daha fazla düşünme üzülme hayatından çıktı gitti artık kendine odaklan toparla kendini düşündüğünden daha güçlüsün
Soran4 aySen neler yaptın ayrılıktan sonra? İse gittiğim günler iyiyim ama akşamları bazen yorgun oluyorum bazen ağlamaya başlıyorum doluyorum. Boş olduğum günlerde sürekli kafama takılıyor ama ağlamıyorum. Genelde dediğim gibi yatsı namazında aklıma geliyor. Eskiden uyumadan hep dua ediyordum belki de ondan dır. Bilmiyorum ya çok dua ettim kendimi çok kötü hissediyorum allah neden ettiğim dualara rağmen aldatmayı kumsrı ve uyşt. urucuyu hayatımıza soktu. Gerçekten her kandil, her namaz, her dua... hep.
- 4 ay
Başlarda bende zorlandım ama en fazla bir ay sürmüştür sonra unuttum gitti çünkü duygum kalmamıştı ona karşı. Her yaşadığımızın bir sebebi var her gün öğreniyorsun gelişiyorsun değişiyorsun hayatımızı yaşarken tüm tepkilerimizi düşüncelerimizi seçimlerimizi yaşadıklarımıza göre seçiyoruz yani yürüdüğümüz yol yönlendiriliyor bir şekilde
Soran4 ayNeler yaptın o sırada. Sanırsam kilo vermek istiyorum yarın tartı alıcam😂 kilomla sorunum yoktu hiç ama 1 aydır kilo verdim baktım daha güzel oldu gibi. Yeni hedefler bulmalıyım
- 4 ay
Bir şey yapmadım hayatıma devam ettim arada dalıp gidiyordum düşünüyordum ama uzun sürmedi dediğim gibi sonra kapattım konuyu tamamen.
- 4 ay
Hah işte tam olarak böyle kendine bak iyi hissedeceğin mutlu olacağın hayattan keyif alacağın şeylere odaklan
Soran4 aySenelerdir türkiyede yaşayacam artık diye hazırlamıstım kendimi. Hayatımda her şey belli net gibiydi. Yapacağım iş, yaşayacağımız evi görmedim ama ailesi buna ev almışlar şu an kiracı varmış o ev bize kalıcakmıştı, ailesini biliyordum, nikah ve kınamızı nasıl yapacağımızı biliyorduk, nişan nasıl olucağını planlamıştım kendi kendime. Şimdi her sey cok belirsiz. Ne iş yapacağım, kiminle ilerde evleneceğim falan yani geleceğim ile bi bildiğim bir şey yok karanlıkta geziniyorum ışıklar yanmasını bekliyorum oraya doğru yürürkene. Çok korkutuyor bu durum beni. Ben yenilikleri veya değisiklikleri hiç sevmem. Alistığim şeylerin disına çıkmaktan korkuyorum
- 4 ay
Anlamıyor musun sen o yürüdüğün yolu aydınlık sanıyordun ama devam etseydin ucu bucağı görünmeyen karanlık bir tünele girecektin ve bir daha çıkabilir miydin belli bile değil. Ama şimdi o karanlık yok oldu hayatından çıkıp gitti geleceğin değişti. Şu an geleceğinde baktığın şey masmavi bir gökyüzü gibi. Görebildiğin bir şey yok ardını arkasını bilmiyorsun ama bu kötü bir şey olacağı anlamına gelmez. Bulutlar dağılmış hayatına güneş yeni açıyorken bu güzelliği bu değişimi kabullen eski karanlığın sana faydası yok
Soran4 ayBilmiyorum içimde korku var. İyisi çıkacak diye ümitleniyorum ama ya daha kötüsü çıkarsa. Uzun süre manipüle edildim hatta senelerdir. Bu dünyada beni ondan hariç sevecek adam yokmuş gibi. Bakıyorum yazdığı yaşlı kadınlara hep prensesim güzelim yazmış. Bana çok nadir yazıyordu genelde bana yüzün güzelliği umrumda değil ruhuna bakıyorum diyordu. Güzel değilim galiba. Ya beni kimse sevmezse? Yalnız değil ailem var çok şükür ama ben hep onlarla yaşayamam ki. Kendi yuvamı kurmak isterim ilerde. Yalnızliktan korkuyorum
- 4 ay
Daha kötüsü çıkamaz. Ayrıca sen yalnız kalacak biri değilsin korkma üzülme doğru zamanda doğru yerde doğru kişi çıkar karşına sen önce ona ihtiyacın olmadığını muhtaç olmadığını anla bir toparlan kendine gel iyileş sonra her şey olması gerektiği gibi olmaya devam edecektir korkma
Soran4 ayKeşke senin gibi biri olsa yakın çevremde. Gerçeği öyle biri olsa da bana bakar mı onu bilmiyorum. Mantık evliliği yaparım sanırsam. Dini, kişiliği ve merhameti tamsa evlenirim direkt, sonra sevmeye başlarım evlenene kadar sevmemeye çalışırım🥲
- 4 ay
Bakar tabi ki neden bakmasın senden iyisini mi bulacak bu devirde bu kadar iyi kalpli düzgün temiz birisin daha ne olsun
Soran4 ayBilmiyorum ki daha önce hiç "normal" ilişki kurmadım ki. Senelerdir de tek ilişkisi de benimle değilmiş zaten. Güvenim falan kalmadı kendime bilene
- 4 ay
Kendine biraz zaman tanı iyileşmek için
Soran4 ayHer şey nasıl olur bilmiyorum ama doğru söylüyorsun toparlamam lazım kendimi artık
- 4 ay
Bir şekilde olur negatif düşüncelere takılıp daha fazla heba etme kendini hayatı akışına bırak
Soran4 ayKandil ya bugün dualarla tövbelerle geçer akşama doğru. Yarın artık yeni bir güne başlamak istiyorum en temiz şekilde
- 4 ay
İnşallah en kısa zamanda toparlanıp huzurla dolar kalbin
Soran4 ayAmin inşallah🥺 hakkını helal et olur mu, bir kaç kere sinirlendirmişimdir sendi hep aynı seyleri konuşarak. Sakin kalıp beni dinlediğin için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı, merhametli, sevgini hak edecek biriyle karşılasırsın ve cok sevilirsin
- 4 ay
Hayır hayır ne sinirlenmesi bana da iyi geldi dinlemek konuşmak dertleşmek. Bende sana teşekkür ederim her şey için 🙏 Umarım seninde karşına kalbin kadar temiz biri çıkar ve çok mutlu olursun 🙏 Yine ne zaman konuşmak istersen yazabilirsin konuşuruz sohbet ederiz dertleşiriz neye ihtiyacın varsa
Soran4 ayAllah razı olsun. Kötü durumda olmama rağmen seninle ettiğim sohbet çok keyifliydi. İlk defa anlaşılmış hissettim ve hiç yargılamadın da. Umarım gercekten değerini biliyordur çevren
- 4 ay
Yargılanacak hiçbir şeyin yok o ayrı konu ama seni yargılamak zaten benim haddim değil. Değer konusunda da pek değer görmüyorum aslında ama belki bu zaten değerli olmadığımdandır
Soran4 ayHiçte bilene, değerlisin tabi. Senin mesajını gördüğüm an mutlu oluyorum. En en en çaresiz halimdeyken bana destek oldun. Ayrıca tekrar sorumu bulmuşsun ve önceden de profilini açmışsın tekrar ihtiyacım olduğundan yazabileyim diye. Gerçekten bu benim için inanılmaz bir şey. 6 senelik sevgilim beni dinlemiyordu bilene. Uzun mesaj gördüğünde offluyordu, okumuyordu bilene ve napim uzaktan elimden ne gelecek niye anlatıyorsun diyordu. Biliyor musun 6 senede 1 kere doğum günümü hatırladı ama onu da 2 saat önce kutlamıştı çok uykusu varmıştı. Yıldönümlerimizi hiç aklında tutmuyordu. Bilerek mi yapıyordu ama hep kavgalıydık özel günlerde. Benim hiç bir şeyimi aklında tutmuyordu. Sınavım vardı benim geçen sene önemli ve ben 1 ay önceden heyecanlanıyordum ve anlatıyordum. Sınav günü haber ettim bitti çıktım diye. Neyi bitirdin diye sordu. Baktım üzüldüm ama bir şey de yazmadım. 2 dk sonra silmiş ve tebrik etti. Bende çabul gerilior ya kavga etmemek için hiç görmemis ve üzülmemiş gibi davrandım. Sen benim sorumu o kadar iyi okuyup aklında tutmuşsun ki yeni soruda hemen ben olduğunu anladın. Ve fark ettin mi tek sen yorumladın. Kimse uzun mesaj okumak istemiyor. Hiç tanımadığım biri için yapıyorsan sevdiklerin için neler yaparsın. Hepsi çok şanslılar
- 4 ay
Böyle bakınca beni yere göğe sığdıramıyorsun ama aslında benim sana yaptığım büyük bir iyilik değil onun sana yaptığı büyük bir kötülükmüş. Sen suçsuzsun masumsun hak etmemişsin bunları.
- 4 ay
Sevdiklerime gelince ben çok uzun zaman önce onlar için bir şeyler yapmaya çalışmayı bıraktım çünkü hep ihtiyacım olduğunda yanımda kimseyi bulamadım yüz üstü bırakıldım ve her şeyle tek başıma mücadele etmek zorunda kaldım şimdi ise onlara ihtiyaç duymuyorum ölecek bile olsam bir yudum su istemem onlardan.
Soran4 ayBu konuda da ben sınıfta kaldım. Kimseden yardım istemem kabul da etmem ama herkese de yardım ederim fark ettiğimde. Ayrıca seni yere göğe sığdırmamak değil. Gerçekten bu kadar uzun mesajlar okuyup beni ciddiye alıyorsun. Başkası üffler püffler, seninle mi uğraşacam, kendi derdim kendime yeter der.
- 4 ay
Sende herkese yardım etmeye çalışma insanlar nankördür belki de yardımını hak etmiyorlardır. Hiç yardım etme demiyorum ama kime yardım edeceğini iyi seç analiz et. Ben sana iyi gelince mutlu oluyorum iyi hissediyorum bu benim için yeterli bir sebep. Hiçte sıkılmam bu durumdan çünkü iyi birisin temiz kalplisin üzülmeyi hak etmiyorsun.
Soran4 ayTeşekkür ederim iyi ki varsın gerçekten. Bu son 2 gündür daha iyiyim. Önceden yazsın da bi konuşalım moodundaydım. Sen beni 2 haftadır anca tanımana rağmen bana karşı bu kadar naziksin. 6 senemi harcadığım ve gerçekten çabaladığım kişi bana bu kadar iyi davranmamıştı sanırsam, davrandıysa da baya zaman geçmiş yoksa hatırlardım. Keşke onun yerine o zamanlar senin gibi biriyle tanışsaydım, olmasaydı bilene kalbimi bilerek bu kadar kırmazdı. 6 sene oyalamış beni boş yere. Arkadaşına da yazmış dinci diye 6 senedir korkuyorum evlenmedim diye. Arkadaşlarına, hayatında ki insanı küçük düşürüyor. Tamam tek değilmişim hayatında ama yinede yapılmaz ki🥲
- 4 ay
Yazık ya gerçekten emeğine çabana yazık etmiş. Ben 6 sene boyunca aynı ilişkinin içerisinde kalacak olsam çoktan sonunu getirirdim onun öyle bir çabası olmadığı gibi birde arkandan neler söylemiş çok ayıp.
Soran4 ayAçıkcası ben kendim öğrenmeseydim hiç söylemezdi bundan çok eminim. Bana değer vermiyordu belki ama hep hep hep diyordu "bir gün evleneceksem ya seninle ya hiç". Konustuğu yani instadaki kadınların hiç biri evlenmeye uygun değildi yani ailesi kabul etmezdi ve kendisi de güvenmez bence onlara. Kibirili veya egolu değilim ama ben onun annesinin hayal ettiği geliniydim o da benim hayal ettiğim kayınvalideydi. Muhafazakar büyük ailede büyüdüm ve onların ailesi de bizimkilere benziyor yani sıkıntılarımız yoktu. Tek derdi tesettürlü olmamam daha ama onu da hoşgörülüyle karşılıyordu. Neyse ya evliliği de fazla romantize ediyorum nasip kısmet
- 4 ay
Her konuda olduğu gibi evlilik konusunda da yalan söylemiş olamaz mı? Bu saatten sonrasını kendi düşünsün seni kaybeden o sen hiçbir şey kaybetmedin gözün açıldı ve kurtuldun
Soran4 aySanmıyorum bu konuda annesi de var. Annesi bana sorup duruyordu ne zaman türkiyeye geliyorsunuz diye. Eski sevgilimde anlatıyordu misafir gelince anensine bekar mı hala evlendirmeyecek misin diyince benim resmimi falan gösteriyormuş. Annesi gerçekten çok iyidi ya. Annemin kanser tedavisinde ben gerçekten aylarca depresif bi haldeydim, tüm sonuçları kötü gelmişti. Anneme dua ediyordu ve bana karşı da şefkatliydi, kızım dediği ilk gün ben havalarda uçuyordum mutluluktan😂 neyse ya bitti gitti affedilecek gibi değil ki zaten affedilmek için çaba da göstermedi. Bu saaten sonra da bir şey değişmez düzelmeye başladım. Eğer bi gün yazacak olursa da sana bi danışırım cevap yazıp yazmamak için, senin için de uygun olursa
- 4 ay
Mesele bana yazman değil istediğin zaman istediğin konuda yazabilirsin sorun yok ama eğer o sana yazarsa senin ona yazmak için bir sebebin yok şu saatten sonra. En azından konuşsan bile aşabileceği bir sınır olmamalı soğuk tavrından öteye geçememeli.
Soran4 ayYazmayı zaten düşünmüyorum. Beni tehdiyt etmesinden korkuyorum. Sinirlenince küfürler tehditler ediyor. Geri yazmazsam yapar diye korkuyorum. Çabuk sinirlenen biri. Eskiden de sinirlenince küfür edip engelliyordu simdi de tam tersini yapar diye korkuyorum. Maddi yardımlar da ettim görüntüler de gönderdim. Ailem bunların birini bile öğrense çok üzülür. Anneme ayrıldık desem mutlu olur ama aldatıldığımı öğrense kahrolur ben üzüldum diye daha ayrılıgı da söylemedim. 6 senedir biz vazgeçiremedik noldu der kesin
- 4 ay
Her şeyi anlatmak zorunda değilsin yürümedi sorumluluk alabilecek biri değil dersin. Olurda geri gelip tehdit etmeye kalkarsa korkma sende onu yaptıklarını ifşa etmekle tehdit et sakın korktuğunu anlamasın sende dişini göster
Soran4 ayO korumaya çalıştığım kız her şeyi screen alıp ona attıktan sonra zaten delirdi beni tehdit etmişti. O gün baya bi yüklendi üstüme. Bende "Ha aileme bir şey gösterirsen bende ailene göstermek zorunda kalırım ve o iğrenç duruma düşmek istemiyorum" yazdım. Daha sonra da delirdi beni engelledi instagramdan yazdım "Bunca yıl sana yardım etmeye çalıştım elimden geldiği kadar çok çabaladım sana değer verdiğim için. Allah kahretsin ki ben seni gerçekten çok sevdim. Senin gözünde hiç değerim olmadıysa bilene senin de kız kardeşlerin var. Bu konuda senin insanlığına sığınıyorum ve lütfen sil her şeyimi. Karşına bir daha çıkmayacam zaten. Sana açıkcası yazmaya bilene düşünmüyordum sessiz bi şekilde bırakıp gidecektim ama üzüldüm babasından dolayı. Diğerlerin hiç biri umrumda olmadı. Hataydı anlıyorum ama zaten inanmadı. Bak ben hiç bu işlere karışmıyorum senin sevgilin bilene değilmişim. Sen yeterince ceza verdin. Sadece hayatıma odaklanmak istiyorum" yazdım 12.12.2025. Ertesi gün kusura bakma sinirlendim. Dediklerimi unut iyi geceler yazdı 13.12.2025. Ben o gün cevap vermedim. 3 gün sonra falan bi kriz geçirdim nasıl yaptın 6 sene beni niye kandırdın falan yazdım ve seninle savaşım bitti yazmıştım 15.12.2025 de.
- 4 ay
Konuyu kapattıktan sonra tekrar yazıp sinirlenmene gerek yokmuş. Yani sinirlenmeni anlarım ama yazmasan da olurmuş. Umarım şu saatten sonra bu konu tekrar alevlenmez.
Soran4 ayHaklısın ama çok kırgındım ve çabalamasını istemiştim. Konu ne kadar ciddi olduğunu fark edememiştim. 2 ay olucak artık 15.12.2025 de yazmışım. Boşuna yazdığımı da biliyorum karşımdaki beni hiç anlamamış ki. Cevap bilene vermedi ki. Zaten verseydi kesin ümitlenirdim. Bunu söylemek kalbime çok ağır da gelse iyi oldu böyle. Son kavga da da tekrar gerçek yüzünü gösterdi. Benim için kabus gibi geçti gerçeği ama pişman rolü yapsaydı sahte mutluluğuma geri dönmek için çabalardım
- 4 ay
Olayın sıcağıyla durumun ciddiyetinin farkına varamaman normal bunu bende yaşadım ama üstünden biraz zaman geçince aklı başına geliyor insanın kabul edilebilecek bir şey değil aldatmak
Soran4 ayKesinlikle öyle. Ben sigara bilene istemeyen biriydim. 6 sene önce de dedim ona bak ben sigara içmiyorum yanımda öyle birini istemem akşam yatağa girdiğimde sigara kokusu veya çocuğum olsa evde o kokuyu istemem. Dedi ki bırakacam söz azalttım zaten üstüme gelme inadına daha çok içerim dedi. Neyse sustum konuyu da bir daha açmadım ve zamanla alıştırdım kendimi olabilir diye. Şimdi bide uyuş. turucu da var kum@r var. Aldatma konusu olmasa bilene bu sebepler bilene çok ağır. Kendimi bıraktım da ilerde çocuğum olsa böyle bi evde büyütmek istemem onu korumak isterim. Zaten kafamda korku vardı ileriye bakınca çocuk falan olduğunda öfke sorunları ile ilgili. Şimdiden uzakta da olsa küfür tehdit ve engelliyorsa bana ve çocuğa neler yapar diye. Tahmin ettiğim bi öfke sorunu yüzünden de ayrılmazdım
- 4 ay
Nereden bakarsan bak ne kocalık ne babalık yapabilecek biri değil ayrıldığın iyi olmuş
Soran4 ayÖyle ya artık tek 6 seneme ve emeğime üzülüyorum😕
- 4 ay
Sağlık olsun sıkma canını her şey gibi bu da geçer güzel günler çok daha önünde
Soran4 aySenin icin nasıl tekrar sevmek sevilmek istemez misin zor olmuyor mu? Ben birinin beni sevdiğini, beni düsündüğünü ve güvendiğim biri olmasını isterim tekrar. Daha erken hazır da hissetmiyorum ama o güzel duyguyu özlüyorum.
- 4 ay
Yani elbette isterim de henüz hayatıma birini alabilecek ciddi düşünüp plan yapabilecek durumda değilim iş konusunda bazı sıkıntılarım var öncelikle onları halletmek istiyorum çünkü karışık bir dönemdeyim kimseyi henüz çıkamadığım bir döngünün içerisine sokup oyalamak vaktini almak kısmetini kapatmak istemem. Hayatıma birini alırsam hayatımın merkezi o olur her şeyimi ona adarım ama bu iş konusunu çözmeden göstermem gereken özeni ilgiyi sevgiyi gösteremem bu da hayatımdaki insanı üzer ve yıpratır bunun olmasını istemiyorum. Aynen senin dediğin gibi bende o duyguyu özlüyorum ve olmasını da isterim ama henüz doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Keşke her şey güzel olsaydı da bugün bile isteyebilseydim
Soran4 ayİnsallah en kısa zaman da cözülür sorunların. Düsünüyorum da ben hazır olsam bile ben kimseyle tanışmam ki. Ne instagramda yabancı birilerini kabul ediyorum ne de çevremde erkekler var. Ailem bir kaç tane akrabalardan isteyen var demişti ama onları da ben istemiyorum. Ailem hem akraba evliliklerle dolu ama bana göre değil akraba diye sınır koyulamıyor. Anneme mesela babaannem neler neler diyebiliyor sonuçta yakın akrabalar boşanamayacağından emin. Bide çocukta engellilik durumu olabilir. Nasıl biriyle tanışılır bilmiyorum ve açıkcası o baştan başlama işini sevmiyorum. Neyi sevip sevmediğimizi öğrenmek ve huylarına alışmak falan bana zor geliyor. Ben kendimi anlatmayı sevmiyorum. Eski sevgilim mesela daha mesajımı bitirmeden cevap yazıyordu veya sorumu yazmadan o soruyu yazıyordu ve bildim mi diye soruyordu
- 4 ay
Sen yeni bir ilişkiye dair tüm umutlarını kesmişsin gibi konuşuyorsun. Bugün olmayabilir yarın olmayabilir ama ileride bir gün mutlaka olur. Kendini bu kadar kapatma bu kadar umutsuzluğa kapılma. Sadece kendine zaman tanı.
Soran4 ayAçıkcası kestim. Gercekten aşırı çok seviyordum onu. Kendi canımdan çok onu düşünüyordum hep hep hep. Sabah kalktığımda ilk sey uyumadan son şeyim o oluyordu. Ya rüyalarımda bilene çok görüyordum. Bana göre en masum en anlaşılmamış olan insandı. Gerçekten hayatı berbattı çok üzülüyordum ve koruyup pamuklara sarmak istiyordum. Beni de sevdiğinde inanmıştım. İlk defa biri beni sevmişti (ya da ben öyle sandım) ve beni düşünüyordu. İlk tanıştığımızda uyku sorunlarım vardı. Günde 3 saat uykuyla duruyordum ve hadi beraber erken uyuyacaz diyordu ve beni düsünüyordu. Gerçekten en başta tanıdığım adam bu değildi. Bana kıyamıyordu. Ne oldu anlamadım belki de onu bırakmayacağımı anlayınca mı değişti gerçekten anlamıyorum
- 4 ay
Bir insan sonradan değişmez içinde ne varsa onu ortaya çıkarır sana başta olmadığı biri gibi davranmış demek ki ama sonradan gerçek yüzünü göstermiş ve sen onu olmasını istediğin insan yerine koymuşsun öyle biri olduğuna inanmışsın ama bu senin suçun değil çünkü sana yalan söyleyen manipüle eden rol yapan kendisiydi.
Soran4 ayHaklısın ama uyuş. turucu ve kum@rı beklemiyordum. İnstagramına girdikten sonra geçmiş storylerine baktım arşivden. Iddiaa şeyinden önceden de bir şey kazanıp paylaşmış. Mesela benim her şey yapma şansım var almanyada. Disco, içki, nargile, sigara, uy. şturucu sonuçta burada "normal" hepsi... hic birini yapmak istemedim korktum bağımlılıklardan ve kötü şeyler olduğunun farkındaydım. Demek ki onun o fırsatı olmamıştı tanışana kadar. Bir seye fırsat olmadığı için yapmamak ve bir seye fırsat olmasına rağmen yapmamak arasında büyük fark var. Ne bilim ben herkesi kendim gibi görüyorum. Sebep yokkene neden biri bana kötülük yapsın ki. Mesela ona hiç zarar verecek şey yapmadım. Ayrıldık ama yinede zarar vermedim hiç bilerek. Yaptığı kötülükleri o yüzden kabullenemedim
- 4 ay
Kimse senin gibi değil işte sen teksin senden bir tane daha yok eşsizsin. Kimseyi kendin gibi görme ve öyle düşünme insanlar birbirlerine hiç tereddüt bile etmeden kötülük yapabiliyorlar altında geçerli bir sebep olmasına bile gerek yok. Bunu anlamlandırmaya çalışmanın da bir etkisi olmaz sebep aramanında. O yüzden bana bunları nasıl yapabildi neden yaptı diye düşünmene gerek yok olan oldu yaşanması gerekiyormuş belki de ve artık sonuca ulaştın bundan sonra hayatına alacağın kişileri özenle seç çok dikkatli ol 6 sene bile geçmiş olsa hayatındaki insanı tanıyamayabiliyorsun işte zor ama gerçek böyle maalesef.
Soran4 ayşu an zaten daha iyiyim benim hatam yoktu elimden geleni fazlasıyla yaptım. Onu hala kötüleyemiyorum kötülüğünü de istemem. Bazen kalbim böyle bi ağırlaşıyor aklıma gelince ama genel olarak daha iyiyim
- 4 ay
Sen kötülemesen bile o kötü biri yapabileceğimiz bir şey yok kimse yapamaz
Soran4 aySence erkeklerin bi çoğu böyle mi? Korkuyorum artık bir daha tanışırsam daha kötü seyler yaşarım diye
- 4 ay
Hepsi o kadar kötü değildir o baya kötü çıkmış ama dürüst olmak gerekirse erkeklerin çoğuna güven olmayacağını söyleyebilirim. Tanışmak sorun değil tanışabilirsin sadece hayatına almadan önce iyice tanımaya nasıl biri olduğunu anlamaya çalış emin olduktan sonra kararını ver.
Soran4 ay"Temiz" birini istiyorum ama kendimi "temiz" hissetmiyorum. Öyle birine denk gelsem kendimi kötü hissetmekten ve vicdanim rahat etmemesinden korkuyorum ama cinsel ve bağımlılık konusunda az da olsa bir şey yaşamış birini de istemiyorum. Yanlış düşünce mi bilmiyorum. Ben bir çoğu ilkimi onunla yaşarkene o başkasıyla ilklerini yaşamış olmasına çok kırıliyordum ve sinirleniyordum. Şimdi bide erkekler daha hassas böyle konularda. Bir gün aramızda geçen seyleri anlatırsam o da böyle hissetsin istemem
- 4 ay
Neden temiz hissetmiyorsun ki ne yaşadınız özel değilse anlatabilir misin? Hayatına biri girecek olursa her ne kadar onun sana karşı dürüst olmasını istiyorsan sende ona karşı dürüst olmalısın sen onun karar hakkını elinden almazsan vicdanen rahat hissetmeyeceğin bir şey olmaz sonuçta kabul de edebilir seni seviyorsa.
Soran4 ayBirbirimizde görüntüler var onu söylemiştim zaten ve 2. Buluşmamızda baş başaydık. Öpücükler oldu. Ya çok utanıyorum ve umarım benim kötü biri olduğumu düşünmezsin. İlk öpücükte kalktı ama bir sey olmadı yemek yemeye gittik. Daha sonra arabayla gezindik. Kimsenin olmadığı bi tepedeydik ve 2 dk uzaklıkta bi sonraki görecek yer vardı zaten aileme yerimi 24 saat bildirim açıktı ıssız bi yerde duramazdık. Neyse orada tekrar öptü bu sefer daha uzundu ve bi ara sonra tekrar kalktı. O an etkilendim ve dokundum üstünden. O da sonra açtı dokunmam için. Ağzına almak ister misin dedi ve o an bozmak istemedim durumu sonuçta 6 senelik sevgilim kesin evlenecez gözüyle bakıyordum. Elini gömleğime sokmuş ama bi yerimi görmedi, başka yerlere dokundurtmadım ve daha ileriye de gidilmedi
- 4 ay
Görüntüler silinir gider hatta çoktan silmiş bile olabilir bilmiyorum. Aranızda da çok ciddi bir şey yaşanmamış sonuç olarak ama yine de her ne kadar 6 senelik sevgilin de olsa beklemeyi tercih etmeliydin. Çok sevmişsin belki aşık olmuşsun bilmiyorum seni yargılamak benim haddim değil zaten ama dürüst olman çok önemli. Hayatına girecek olan insanın bunları sana karşı kullanacağını sanmıyorum düzgün biri olursa eğer. Yine de o kişiye karşıda dürüst ol ne kadar seviyor da olsan kaybetmekten de korksan gerçekleri bilmeye hakkı var. Bunu yaparsan ve sorun etmezse o zaman vicdanın rahatlar kendini kötü hissetmene de gerek kalmaz.
Soran4 ayBir kaç dakikada yasandı bunlar. Çok hızlı dı her sey bana bağlansın istedim. Sonradan pişman oldum ama o an engelleyemedim. Gerçekten çok seviyordum ve yakınlığını istiyordum. 26 sene beklemişim neden evliliği beklemedin diye çok kızdım kendime ve yaptığım seyin bedeli miydi aldatılmak diye çok kafama takılıyor
- 4 ay
Bir erkek bununla bağlanmaz ki. Seviyorsa buna gerek yoktur zaten. Aldatılmak bunun bedeli olamaz sen o yaptıklarını yapmamış olsan bile sonuç yine değişmezdi. Sevgin duyguların paran bedenin, seni her anlamda kullanmış. İşte bu yüzden dikkat et diyorum sana bundan sonra hayatına girecek olan kişiyi çok iyi tanı gerçekten seviyor mu değer veriyor mu önemsiyor mu gerçek niyeti ne senden beklentisi ne önce bunları anla emin ol sonra hayatına al. Aldıktan sonra da ciddi bir yola girilir mi girilmez mi gidişata göre bakarsın.
Soran4 ayYa gerçekten çok soğudum bu gönül işlerinden. Sende nasıl oldu hiç soğudun mu tekrar hayatına birini alma konusunda? Güvenim fazlasıyla sarsıldı ve pişmanlıklarım çok
- 4 ay
Ben aldatıldıktan sonra saldım biraz akışına bıraktım. Olmayacak aşkların umutların peşinden koşup kendimi hayal kırıklığına mahkum edemem. Doğru vakitte doğru kişi gelince bir şekilde olur zaten, olmazsa da bunca sene yalnız yaşamışım yalnız yaşlanıp ölmekte çok koymaz acı çekmek istemiyorum artık.
Soran4 ayBende bi yandan öyle bi yandan gercekten sevgi dolu, güvenir ve merhametli birini istiyorum. Yuva kurmak istiyorum ailemde herkes hayattayken. Annem hep ölücem fsln diyor ve cok korkuyorum. Yanımda olmasını çok istiyorum benim. mutluluğunu görsün ve yanımda olsun
Soran4 ayAyrıca sen sevgilin benim yaptığım şeyleri yaptığını öğrensen hala görüşür müydün. Gerçekten pis hissediyorum ve kafamdan silmeyw çalışıyorum bu olayları
- 4 ay
Nasipten ötesine geçemiyor insan. Bir şeyin olacağı varsa olur yoksa ne kadar zorlasan da olmaz. Senin kendini hazır hissettiğinde istediğin gibi birini bulmanı ve aileninde mutluluğuna şahit olmasını çok isterim. Ama inancınızı umudunuzu kaybetmemelisiniz iyi düşünün iyi olsun. Kötü şeyler yaşasak bile bunları kafamıza çok takıp düşünmemeliyiz yoksa bu karamsarlıkla hayatın güzelliklerini de bize sunulan başka fırsatları da göremeyiz.
- 4 ay
Senin yaşadıklarının benzeri o kişi hala sevgilimken yaşandığı için ayrıldım zaten ondan. Bildiğin aldatıldım işte başkasıyla olmuş o saatten sonra devam edemezdim onunla.
Soran4 ayYok demek istediğim benim yaptığım hatalarla biriyle görüşür müydün? Gelse yeni görüştüğün kişi 6 senelik ilişkiden gelse ve böyle böyle seyler yaşadık ama pişmanım dese? Karşıma biri çıktığında beni böyle kabul eder mi
- 4 ay
Yani bence kabul eder neden etmesin millet neler neler yapıyor yine evleniyor da sen mi iyi düzgün birini bulup evlenemeyeceksin üstelik dürüstsün bu devirde çok zor dürüst bir şekilde her şeyi açıkça söyleyen anlatan birine denk gelmek
Soran4 ayDürüstlük ama maalesef hep kazanmıyor. Çok utanıyorum ya onca sene kimsenin eli bana değmemiş 1 gün içinde ya kendime çok kızıyorum. O günde zaten uykusuz yorgundum önceki gün full ağlamakla geçti. 1 gün ya her seyi berbat ettim. Karşıma düzgün biri çıktığında rahat rahat gözlerine bakabilirdim o 1 gün olmasaydı
- 4 ay
Sen yine söylersin kabul edip etmemek hayatındaki kişiye kalmış kendisi de hiç kimseye dokunmamışsa hiçbir şey yaşamamışsa seninde öyle olmanı istemeye hakkı vardır ama başkalarına dokunduysa hakkı yoktur sana da bir şey diyemez. Sorun etmezse rahat rahat gözlerine de bakarsın içinde rahat olur gizlediğin sakladığın bir şey olmayacak sonuçta
Soran4 ayBen yine çok kötü hissediyorum kendimi. Akşam annem rahatsızlandı. Normalde böyle korktuğum şeyleri eski sevgilime direkt anlatıyordum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Fazla arkadaşım yok benim. En yakın arkadaşımın bebeği var evli ve çalışıyor. Diğer arkadaşım çok uzakta. Başka da yok. Eski sevgilim benim en yakın arkadaşımdı başka kimseye ihtiyac duymuyordum açıkcası. O iki arkadaşımda biliyor aldatma olayını ama onunla temas ettiğimi falan bilmiyorlar öpücük hariç bir şey bilmiyorlar. Kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki anlatamam. Bugün deprem yıldönümü kendime kızıyorum başkaları neler çekti ve çekiyor en yakınlarını kaybetmiş abartma diyorum kızıyorum kendime. 1 saatir ağlıyorum ama geçmiyor. Aklıma sen geldin. Kafamı bir şey de meşgul etmiyor kaç tane video açtım kapattım. Sosyal medya da da şu an tek dualar ve ayrılık videoları var sürekli onlari izlediğim için artık hep karşıma öyle videolar çıkıyor
- 4 ay
Artık geçmişi düşünmemen gerekiyor ne olduysa oldu bitti ve geçmişte kaldı bunu ne sen ne de bir başkası değiştiremez o yüzden bir an önce tüm yaşadıklarını geride bırak ve bu gününe yarınına odaklan onlarda geçmişte olanlar yüzünden kötü geçmesin. Keşke seni rahatlatabilmenin iyi hissettirebilmenin bir yolu olsaydı
Soran4 ayHislerim bitti sanıyordum son günlerde cok daha iyidim. Bugün onu aslında ne kadar özlediğimi ve hala sevdiğimi hissettim. Gercekten affetmeyi çok isterdim ama affedilecek bir şey değil. Yazmayacam ona. Canım ama çok yanıyor
- 4 ay
Affedilecek şeyler değil yaptıkları. Sen sevdiğine dokunduğun halde kendini kirlenmiş hissediyorken sevdiğin adamın dokunmadığı kadın kalmamış birde af mı edeceksin üstelik sadece bunlarla da sınırlı değil yaptıkları. Kendine biraz saygın olsun.
Soran4 ayBarışma ihtimali yok zaten. Barışmam bir daha güvenmem. Neden nefret edemiyorum anlamıyorum yaptığı hic bir şeyi affedemem ama nefret yok. Acıyorum ona keşke farklı bir hayatı olsaydı diye elimi ama kaç kez uzattım, o elimi tutup ordan cıkmaya calışmamış. Canımı cok yakıyor bu durum. Allahtan istedim ben onu. Doğru yolu bulsun düzelsin ilerde evlenip yuvamız olması için çok dua ettim. Bilmiyorum ya düzelmiştim ben baya neden şimdi bu kadar geriledim tekrar kendimi kızdıkca daha da kötü oluyorum
4 ayerkekler sevilmeyi haketmiyor
010 Yorumla- 4 ay
istediğin kadar inkar et erkeklerin yaratılışında aldatmak vardır erkekler cok eşli canlılardır ve erkeklerde duygu yoktur
- 4 ay
@CptMac ne öfkesi be kanka awğpgmağwg ben kendim lezbiyenim erkeklerle birlikte olmuyorum kendi gözlemimle bunları söylüyorum erkeklerle benim işim yok awgmğapwg suana kadar oldugum kadınlar hep mükemmeldi lakin kız arkadaslarımda gördüğüm erkekler hep bu soruyu soran hanfendı gibi arada elbette istisnai vardır lakin istisnalarda kaideyi bozmazlar ağpwgağwpg
- 4 ay
Olayın bu noktaya evrileceğini tahmin etmemiştim, itiraf ediyorum. Ancak 'kadınlar hep mükemmeldi' cümlen, aslında konunun erkeklerden ziyade senin insanları idealize etme biçiminle ilgili olduğunu gösteriyor. Bir veri analizcisi gözüyle bakarsak; sadece dışarıdan gözlemlediğin bir grubu 'adi' ilan edip, içinde bulunduğun grubu 'mükemmel' olarak kodlamak, objektif bir analizden ziyade duygusal bir koruma kalkanıdır. Ama madem 'awgpmagwg' seviyesinde eğleniyoruz, bu istisnai kaideyi burada kapatalım. :)
Soran4 ayAldatan erkekler olduğu gibi aldatan kadınlar da var. Eski sevgilimin mesajlarında evli kadınlar da vardı bide çocuklular. Yazık günah. Üste ki mesajlarıma cevap veren arkadaş da aldatılmış. Bu karakter meselesi. Kadın/erkek diye ayırma olmaz. burada da çokca görüyorum aldattım napıcam yazan kadınları. Bilmiyorum ya çok kötü zamandayız. 6 senedir en güvendiğim insandı o. Herkes her şeyi yapabilir.
- 4 ay
senin sandığın kadar tartışabilecek bir durum değil bu sende biliyorsun ne olduğunu lakin sırf konustugun insanların kalıplarına uymak için su gibi biçime uyuyorsun bu lafınla haklılıgımı kanıtladın teşekkürler ama tamam kapatalım bakalım epgnmpseoghs
- 4 ay
vallahi geçmiş olsun, sen bu kadar şeye rağmen hala sevebiliyorsan gerçekten değerli bir insansındır, hele ki bu dönemde 'sevgi' kavramı bozulmuşken. o herifin suratına bakılmaz ama herkes senin yanında olur, çünkü doğru olan sensin. canını hiç sıkmanı istemem gerçekten. sana gerçekten değer veren birini bul. hala objektif yaklaşabiliyorsun ya gerçekten helal olsun. senin gibi insan nadir kaldı. yorma kalbini
- 4 ay
valla yavru cogula bakarsak herşeyin istisnası var aslında ama sen birazdaha tecrübe edinince anlicaksın dediğimi sen hayatına bırak boş ver
Soran4 ayFazla erkek yok çevremde ailem hariç. Yani erkeklerle tecrübem fazla yok. Genelleme yapmayı sevmem ama erkek aldatır, kadın paraya bakar gibi bi durum. İkisi de olan şeyler ama hepsi öyle değil ki genelleme yapmak yanlış
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim cız etti… 😔 6 senelik emek, hayaller, annenin hastalığı, okul derdi… hepsinin üstüne böyle bir yüzleşme yaşamak gerçekten çok ağır. Kalbinin hâlâ seviyor olması da çok normal, sevgi bir tuş değil ki kapatalım gitsin 💔
Bak bence burada “neden karşıma çıktı?” sorusunun cevabı şu olabilir: Sen artık gerçeği görmeye hazırdın. Yıllarca güvenip, geleceğini planladığın biri aslında senin hayalindeki kişi değilmiş. Allah bazen dualarımızı tam istediğimiz şekilde değil, bizim için en hayırlı olacak şekilde kabul ediyor. Sen “onunla mutlu olayım” diye dua ettin, belki de sana “onunla asla mutlu olamazsın, gerçek bu” diye gösterildi. Acı ama aynı zamanda kurtarıcı bir tokat gibi düşün 🥺
Uyuşturucu, kumar, farklı kadınlar, tehditler… bunlar bir ilişki hatası değil, karakter ve hayat tarzı problemi. Sen sevmişsin, güvenmişsin, elinden geleni yapmışsın. Bundan sonrası onun imtihanı. Senin görevin onu kurtarmak değil, kendini korumak. Onun doğru yolu bulması için dua etmeye devam edebilirsin ama hayatına geri almadan. Çünkü o sana “ben seni seçmiyorum”u davranışlarıyla çok net söylemiş aslında 💔
Sevginin bitmemesi, senin saf ve gerçek seven biri olduğunu gösteriyor. Ama sevginin kuvveti, onun değerini değiştirmiyor. Bazen en büyük sınav; sevdiğin halde kendini seçebilmek. Şu an yasını tut, ağla, üzül, isyan et… bunların hepsi normal. Ama lütfen kendini suçlama. İhaneti hak edecek hiçbir şey yapmamışsın. Sen sadece yanlış adama doğru sevgiyi vermişsin 😢
Zamanla göreceksin, onsuz da nefes alabildiğini, gülebildiğini, hatta yeniden sevebildiğini fark edeceksin. 2026’nın başındayız, bu sene senin “yeniden doğuş” yılın olsun isterim ✨ Kendine minik hedefler koy, arkadaşlarınla vakit geçir, annenle kaliteli zaman yarat, istersen profesyonel destek de al. Kalbin çok dolu çünkü, tek başına taşımak zor gelirse destek almak çok normal 🫶
İstersen buradan da konuşuruz, ne hissediyorsan yaz, birlikte parça parça çözelim. Şu an en çok ne zor geliyor sana: Onu özlemek mi, hayallerin yıkılması mı, kendini kandırılmış hissetmen mi? 💬💔