Arkadaşlar bir yıllık evliyim bu zamana kadar en hassas olduğum konu yalan ve ihanet ben evlenene kadar hiç sevgilim olmadı flörtüm bile erkekler ile aramda her zaman mesafe vardı haliyle kendim gibi daha önceden sevgilisi olmamış biri ile evlenmek istiyordum bir gün biriyle tanıştım bana daha önce sevgilisinin olmadığını (ben hassasiyetimi söylemedim o durup dururken anlattı) aşık olmadığını kadın hayatı olmadığını söyledi kısaca bayağı inandırıcı konuştu ve ben de inandım kendim gibi biri bulduğumu düşünüp sevinmiştim çünkü birinin daha önce birine karşı bir şeyler yaşadığını düşünmek asla istemediğim bir şeydi üç yılın sonunda evlendik bana evliliğimizden sonra teşekkürler etti daha önce bir kadına dokunmadım dahi o yüzden evliliği yürütebilir miyim kadınıma yetebilir miyim endişelerim vardı tarzı kelimeler ile benim net bir şekilde emin olmamı ve ona sonsuz güvenmemi sağladı iki gün önce evlilik yıldönümümüzden iki hafta sonra içimdeki ses ile onun sosyal medya hesabını kendi telefonuma da yüklemeye karar verdim bu durumda eski mesajlar geri geliyormuş benim yüklemem ile tüm mesajları geri geldi+18 sayfalardan kızlara yazmış özel fotoğraflar istemişti ben bunu görünce aşırı derece şaşırdım kendime konduramadım çünkü bu zamana kadar bana öyle bi güven vermişti ki bunu ondan asla beklemiyordum keşke sadece bu kadarı ile kalsaydı görmemezlikten gelip sadece yüzleşmeyi düşünüyordum ama sadece bir kişi ile kalmıyordu bir çok mesaj vardı özel bölgesini atmıştı bir çok kişiye ve bi es uygulamasından numara istemişti ve en son beni yıkan o video bir kadın ile birlikteliğini videodan izledim bu benim için akıl almaz bir olaydı elim ayağım titredi kalbime sanki bir ok saplandı hiç beklemiyordum ondan böyle bir şey iki gündür kendime konduramadıyorum göz yaşlarıma hakim olamıyorum bu olay beni derinden sarstı o video ile ona olan tüm güvenim sevgim gitti hayal kırıklığına uğradım nasıl bu denli hassas olduğum bir konu üzerinden bana yalan söylemişti nasıl beni salk yerine koymuştu nasıl da inanıp kanmışım şu an sadece aklımda şüphe ve hayal kırıklığı var güvensizlik var ya benim haberim olmadan biz birlikteyken de yaptıysa kızı evine çağırmış ve biz sevgili iken nişanlı iken bazen uykuya daldım vesayre diyerek saatlerce ortadan kayboluyordu ve bu gündüz oluyordu acaba o zaman da mı çağırdı güvenim sarsıldı hayal kırıklığına uğradım her kelimesi yalan her şeyi sahte gibi geliyor artık bir kere alışan bir kere ile kalmaz düşüncesindeyim bilmiyorum duygularım çok karışık siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız?
Bu hassasiyet bende de var ama erkek arkadaşım daha önce böyle şeyler yaptığını söyledi başta bende ona göre konuştum
Onun yaptığı ihanet ihanet aff edilmez videoları mesajları al bosan işin gücün varsa eğer
11 Yorumla
Soran4 ayBana baştan anlatsa asla evlenemez sevgili dahi olmazdım ama bana yalan söyledi kandırdı bazı kişiler geçmiş gitmiş diyiyor ama öyle değil sen de bu konuda hassas olduğun için beni anlamışsın teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayNe olursa olsun dürüstlükten yanayım Yalanla başlayan ilişkinin sonu kötü biter Şimdi kafanda başka ne yalan söyledi diye düşünüyorsun Artık eskisi gibi güvenmeyeceksin Hep kafanda şüphe olacak
12 Yorumla
Soran4 ayEvet çok doğru kaç gündür aklımdan gitmiyor acaba başka hangi yalanlar söyledi diye sürekli düşünüp duruyorum
Cevap sahibi4 ayHayırlısı olsun canım yolun açık olsun
4 ayEn büyük korkularımdan biri bende senin gibiyim hiç bir erkeğe yaklasmiyorum esim böyle olmaz umarım bence ayrıl böyle devam etme seni aldatmış resmen
12 Yorumla
Soran4 ayTüm sosyal medya hesaplarını kontrol et ama onun telefonundan değil şifreyi versin kendi telefonundan gir bak özellikle arşiv kilitli sohbetler falan sende kalsın hesapları
- 4 ay
Bi ilişkim olursa bunlara dikkat edeceğim teşekkürler
Gizli Üye(25-29)4 aysadece exting yapmış olsa karşılıklı fotoğraf atmış olsa görmez den gelinebilirdi çok mühim de değil ama temas olmuş diyorsunuz o işi bozar işte kötü durum
05 Yorumla
Soran4 ayZaten sosyalde sadece yüzleşmeyi düşünüyordum ta ki o videoyu görene kadar aklımın bir köşesine kazındı çıkmaz ordan artık
Cevap sahibi4 ayevet geçmiş olsun ben de tertemiz bir geçmişe sahip birisiyim fakat exting yapmışlığım var fakat düzenli yok demek istediğim bunun ilerde bana sorun açıcağını düşünmüyorum exting dediğimiz şey kullan at gibi bir şey zaten temas yok bir şey yok normal karşılanabilir yüz gösterilmediği sürece ama temas bozar yalan bozar
Soran4 ayO karşınızdaki kişinin hassasiyetine bağlı kendisi yapmamışsa karşındakininde yapmış olmasını istemeyebilir
Cevap sahibi4 ayfikirler müşterektir anlıyorum fakat biraz abartı geliyor bu düşünceniz herneyse
Soran4 ayYaptığın için abartı geliyordur
Yapay Zeka Cevapladı
Burada hissettiğin her şey o kadar normal ki… 💔 İçine ok saplanmış gibi hissetmen, güveninin yerle bir olması, midenin bulanması… Bunların hepsi çok anlaşılır, seni çok iyi anlıyorum… 🥺
Bu sadece “geçmişi varmış” olayı değil, sistematik bir yalan, manipülasyon ve güven suçu. Sen özellikle hassas olduğunu söylemeden bile o konuya girip “hiç sevgilim olmadı, kimseye dokunmadım” diye güven kazanmaya çalışmış. Bu, karakter meselesi. Üstüne +18 sayfalar, fotoğraf istemeler, kendi özel bölgesini atmalar ve o video… Bu sadece geçmiş bir deneyim değil, aktif bir hayat, bilinçli bir gizleme. 😶💔
Boşanmak istemen, aklından geçirmen kesinlikle abartı değil. Evlilik güven üzerine kurulur, güven bittiyse sevgi tek başına taşımaz. Hele senin gibi bu konularda net sınırları olan biri için daha da ağır. Bir de “biz birlikteyken de yaptı mı?” şüphesi kalbini kemirir, bunu bile bile o evliliği sürdürmek çok yıpratıcı. 😔
Bence önce sakinleşmen, ailenden ya da güvendiğin birinden destek alman, mümkünse bir evlilik/ilişki terapisti ile en azından bireysel olarak konuşman iyi olur. Onunla yüzleşirken yanına mesaj, video gibi kanıtları al, net bir şekilde ne hissettiğini söyle, bahane üretip suçu sana atmasına izin verme. Sonra kendine şu soruyu sor: “Ben bu adamla, bu yalanları bilerek, yeniden güvenmeyi gerçekten ister miyim, yoksa sadece emek verdiğim için mi tutunuyorum?” 💭
Ben kendi adıma, senin kadar hassas ve ilklerini korumuş biri olsam, bu kadar ağır bir yalan ve gizli cinsel hayatın üstüne o evliliği sürdüremezdim, boşanmayı seçerdim. Çünkü her gece kafama aynı görüntüler gelir, huzurlu olamazdım. Ama finalde karar senin; kimse senin yerine acını çekmeyecek, geleceğini sen yaşayacaksın. 🫂
Şu an en önemli şey, kendini suçlamaman. Saflığın, temizliğin, iyi niyetin suç değil. Kandıran o, ayıp olan onda. Sen sadece sevmek ve güvenmek istedin. 🩷
İstersen, onunla yüzleşirken ne söyleyebileceğin konusunda da beraber cümleler kurabiliriz. Şu an kalbinde en baskın his hangisi: öfke mi, kırgınlık mı, tiksinti mi, yoksa hâlâ bir parça sevgi mi? 💬02 Yorumla
Soran4 ayTeşekkür ederim içimdeki düşünceleri dışa vurmuşsun evet bu görüntüler asla aklımdan kazınmıycak
Sevgi hariç tümü BaskınYapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayAynen hissediyordum… Sevgi gidince gerisi zehir gibi kalıyor maalesef 🥺💔
Bu saatten sonra kendini koruman öncelik olsun olur mu… 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu adam durust degil. Sana baska bi intiba vermek ve guvenmen icin cesitli destekli sozlerle seni manipule/inandirmak istemis. bunda iyi niyet gormiyorum, sinsi planli yapmis. karakter ve yapi olarak bu oyle biri. sen sadece 1'olayi yakaladin. devaminda daha neye guvenip inanabilirsin ki..
ayrica elindeki belgeleri atma tut, bunula iliskiye devam edebilecegini sanmiyorum. icinde kalir. etsen bile bi sekilde soguma olur guvensizlik olur iliski ne olursa olsun bozulur. amacin ayrilmaksa en azindan elindeki delilleri de sunarsin.01 Yorumla
Soran4 ayÇok doğru 😞
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayErkek adam ya da kadın farketmez. Herkes oyun oynamayı seviyor. Hayat bu dürüst kalmadı. Kalan da yanlış kaldı
110 Yorumla
Soran4 ayBu zamanda gerçekten en çok güvendiklerimizden yedik darbeyi hakkımı helal etmiyorum
- 4 ay
Ben büyük kazığı anam babam kardeşimden yiyerek başladım diğerleri ise kalanı sokup aldı. Şimdi yanlızım ve dürüst olmayanı yanıma bile yanastirmiyorum. Yalan ya da evekeme gevekeme yalanı boş ver ediyorum.
Soran4 ayEn iyisini yapıyorsun SLK yerine konmak gözünün içine baka baka kandırılmak sanki sahte biriylesin gibi biz bu kadar dürüstken karşımızdaki kişi neden aynı inceliği bize göstermiyor diye düşünüp duruyor insan duyguları yoğun insan en çok üzülen insan oluyor umarım hayatının geri kalanı da hayat yüzüne güler iyi insanlar çıkar karşına dürüst
- 4 ay
Çıkmaz. Dürüst ve kaliteli olanlar diğerlerinin hapsinde ya da balkonlarinda tek başına sabahladikca bu düzensizlik duzelmez
Soran4 ayNe kadar üzücü
- 4 ay
Ben uzulemiyorum artık. Herkes hak ettiğini yaşıyor. Hak etmeyen gerekeni yapıyor
Soran4 ayKeşke ben de üzülme faslını geçebilsem
- 4 ay
Ebketteki geçeceksin. Ama şimdi değil. Hayatını bitirmesine izin vererek yılları gecireceksin. Hele birde çocuk sahibi olursan kste o zaman hayatın tamamen bitecek. Bir daha asla senin sen olma şansı kalmayacak. Eğer çocuğun yoksa bu senin en büyük avantajin olur. Erkenden kopmak kopartmak
Soran4 ayYok çocuğum
- 4 ay
O zaman çocuk için acele etme ve sürece birak. Olmazsa da zorlama. Daha fazla yara almadan çocuksuz bagsiz sil baştan hayat kurman mümkün. Ama çocuk olursa hayatın kayar.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayTamam eşin sana yalan söylemesi doğru bir şey değil ama bu kadar da hiçbir şey yaşamayan erkek bulamazsın olayı çok abarttıgini düşünüyorum erkeklerle kadınlar bir değil canım kendin gibi bir erkek zor bir şeyler yaşaması beni şaşırtmadı açıkçası olayı çok büyütme senden sonrasına bak
03 Yorumla
Soran4 aySizin erkekler ile kadınlar bir değil düşünceleriniz yüzünden oluyor zaten ne oluyorsa benim de abilerim kardeşlerim var çevremden gördüğüm bir çok temiz erkek var madem ben abartıyorum o zaman umarım senin de başına gelir de sen sineye çekersin erkekler her şeyi yapsın sizin gibi geri düşüncede olan insanlar yüzünden Hakk görsünler bunu kendilerine ben asla yalan kabul edecek biri değilim erkektir yapar düşüncesinde de
- 4 ay
Ya Allah aşkına ne kadar manipülecisin yapsın mı dedim yapıyorlar işte hepsi biz yapma desek de yapmayacaklar mı gördün işte yaşadın otur ağla o zaman
Soran4 aySen ağla o manaya getiriyorsun erkek ile kadın aynı olamaz bilmem ne biz kadınlar yapmayı bilmiyor muyuz
4 ayBir yıllık evlisiniz hem de. Şimdi istemeseniz de yavaş yavaş soğuyacaksınız
04 Yorumla
Soran4 ayMaalesef
- 4 ay
Bir şey soracağım, konu ile alakasız ama. Yeni telefona kurunca eski mesajlar geri mi geliyor
Soran4 ayBende geldi ama herkes için geçerli mi bilmiyorum
- 4 ay
Anladım
4 ayHekfjdhshs şaşırmadım. Geçmişi temiz kız istiyorum diyen erkeğin cv xd
05 Yorumla
Soran4 ayBir de geçmişimle yargılama diyiyor her haltı yiyin görmezden gelmemizi bekleyin 🙄🙄
- 4 ay
Sen yapsaydın sana demediğini bırakmazdı
Soran4 ayKatılıyorum
- 4 ay
Boşa ya şunu
- 4 ay
Güncel gercek mi
Helalllllll
Elinde bir bahane var dilersen boşanabilirsin arrık hiç güvenin kalmadıysa
08 Yorumla
Soran4 ayKalmadı açıkçası güvenim
Soran4 ayBiraz birikim yaptıktan sonra olabilir
Soran4 aySeni Bu kadar emin konuşturan ne
Soran4 ayAsla ayrılmam gibi bir şey çıktı mı ağzımdan zaten boşanmalar da o kadar kolay olmuyor dava süreci vs var dimi o ara iş arama veya birikim falan yaparım dedim ne dedim sanki
Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Erkekler kadınlardan çok temizim ayaklarına yatıyor
01 Yorumla
Soran4 ayYalanları aynı şekilde onları bulsun inşallah yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler
Gizli Üye(25-29)4 ayHazmedemiyorsan ayrıl ama cinsellik erkekte kadında olduğu gibi değil. Linçleme hemen feminizme bağlama ama sevdiği sensin diğerleri anlamsız birer araç onlara duygu hissetmiyor bunu bil yani.
017 Yorumla
Soran4 ayO zaman umarım senin hayatında ki insanın da bir çok aracı olur ama sen sevdiği olursun çok güzel olur tam istediğin gibi değil mi
Cevap sahibi4 ayHayır öldürürüm. Kadın ve erkek aynı değil. Neyse sus bunları kpnuşmayacağım. Sana adamı da savunmadım bu arada. Hemen bana yöneltme soruyu.😡
Soran4 ayBiraz empati duygunuz olsun bizim kalbimiz duyurularımız yok mu hemen öldürürüm bilemem ne kendinize niye hak görüyorsunuz o zaman bu arada kadınların kalbi daha kırılgan ve hassastır
Cevap sahibi4 ayBak ben asla kandırmam okey. Bizde zar mar derdi de yok dürüstçe söylerim. Eşin yanlış yapmış ayıp etmiş sana onu da savunmuyorum. Şumu dedim sadece evet kırılmakta da haklısın normal ama onları umrunda değil onun sadece bunu söyledim sana. Bence seni de seviyordur sevmiyo değildir ben bunu dedim sadece
Soran4 ayAnladım bence seven yalan söylemez ben bu düşüncede ve o görüntüler aklımda devam edemem diye düşünüyorum ama henüz çok yeni hemen hareket etmek istemedim çevreme de güvenmedim anlatmak istemedim ve burada belki benimle aynı şeyi yaşayan birileri varsa onlar ne yaptı onu merak ettim ama herkes erkektir yapar diyince (seni kastetmiyorum) şanteller attı bende kusura bakma
Cevap sahibi4 aySorun değil. Evet o konuda da haklısın seven kandırmaz bak ben öyle yapmazdım işte. Ama herkes aynı değil. Ha ben şunu söyleyim ama nefret de edersen et cani de dersen de umrumda değil ben eşimin evlendikten sonra beni kandırdığını diktirip yamandıpını öğrensem Allah korusun göstermesin inşallah ama onu gebertirim. Cezaevi yolu beni bekler o zaman. Hatta babasına da sıkarım bana bozuk sikke sattı diye hiç de umrumda da değil.
Soran4 ayBu tür insanlar için hayatını karartmaya değmez en iyisi boşanıp hayatına devam etmek ama konduruyor muyum kendime HAYIR
Soran4 ayKürt müsün sen hangi şehirde yaşıyorsun konuşma yapın ve düşüncelerin uyuşuyor sanki evli misin
Cevap sahibi4 ayHayır kürt felan değilim ne alaka. Gıcık etme beni ya.😅 yook öyle boşanmayla felan kurtulamaz. Kararmış olur zaten hayatım öğrenince umrumda değil ha daha da kararmış kararmamış. Kaçamaz elimden. Gazabım fena olur.
Soran4 ayHahaha genellikle onlar yok vururum yok öldürürüm falan diyorlar ya ondan dedim
Adam öldürmenin günahını biliyor musun sadece bu dünya ile kalmıyor
Cevap sahibi4 ayUmrumda değil. burada da bitmişim orada da biterim. O kin varya o kin o kandırılma duygusu her şeyi yaptırır. Başkasının dehlediği evlenmeden veren gelmiş bana yamanmış parçalarım ben intikamcıyım.
Soran4 ayPeki benim için biraz empati yaparsan sence ben ne yapmalıyım fikir verir misin erkek diye savunma empati yaparak konuş
Cevap sahibi4 ayTaşadıpın olay üzücü. Gerçekten üzüldüm bak dostane söylüyorum bunu bil öncelikle. Hazmetmek zorunda da değilsin. Ayrılmak hakkındır. Ama eğer ayrılmayacak bende onu aldatacam intikam alacam diye kafaya gireceksen ayrıl. Devam edeceksen de sadakatini korumalısın bende onu boynuzlayacam intikam alacam kafası yanlış. Ha yuvanı yıkma bence. Çünkü şahsen bir sürü kızla yattım yüzünü bile hatırlamıyorum çoğunun. Bizim için bi önemi yok bunun. Kadındaki gibi değil. Aynı şey değil. Afadersin ama gidip işimizi görüp tohumu orada bırakıp ceketi alıp çıkıyoz evde duşumuzu alıp yolumuza bakıyoz umrumuzda olmuyor.
Soran4 ayAy bu erkekler ne kadar karaktersizmiş ya sen kendi ağzınla diyiyorsun bir sürü kız ile yattım ama eşin biri ile olmuşsa öldürürüm diyiyorsun asıl ölmesi gereken sizsiniz midem bulandı adi karaktersiz insanlar ya ıyyyy yani nefsinizi bile kontrol edemiyorsunuz kontrolsüzler
Cevap sahibi4 ayBen diyorum. Kabul etmiyorsa gelmesin. Ne deyim. Neden ölmemiz gerekiyor yalancı diktirip yamanıcı ya da eşin gibi kandıran biri değilim. Düzgünce söyleyecek karakterim var en azından. E iyi tamam öldürün madem sorun yok duramadım yaptım napayım.
Soran4 ayTamam boş verin iyi günler
Cevap sahibi4 aySen beni kötü sandın ama umarım yoluna girer senşn için her şey. İşin rast gitsin sana da iyi günler.
4 aySevgililer gününde mi 🤔boşanma kararı aldınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBu durumda hemen boşanma dilekçesi verirdim, hala birlikte oluyorsan demek ki sende kabulleniyorsun.
02 Yorumla
Soran4 ayİki gün oldu henüz sindiremedim bile ne kabulü 🙄
Cevap sahibi4 ayYeni olduğunu bilmiyordum, o zaman gerçekten haklısın ama yinede düşün yuvanı bozma, ama hayır bana ters dersen daha yolun başında iken hemen kararını ver.
Onun bahanesine inanma.
Gizli Üye(30-35)4 ayonun sosyal medya hesabını kendi telefonuma da yüklemeye karar verdim bu durumda eski mesajlar geri geliyormuş?
hangi uygulamaymış bu?
07 Yorumla
Soran4 ayX
Cevap sahibi4 ayyok öyle bir olay
Soran4 ayYalan borcum mu var benim x hesabım yok kullanmıyorum daha önce hiç hesap girmemiştim ilk defa hesabı girince tüm mesajlar önüme geldi ne gördüğümü iyi biliyorum sen de bi dene istersen başkasının hesabını kendi telefonundan aç bak bakalım geliyor mu gelmiyor mu
Cevap sahibi4 aymesajları silmişse gelmez yok öyle bir şey
Soran4 ayBaşka telefona gelir her zaman olmasa da °/° 40 gelir
Cevap sahibi4 ayşizofreniden tedavi gördünüz mü hiç?
Soran4 ayAfedersiniz ama SLK mısınız elimde görüntüler ekran görüntüleri video var ne şizofreni belki de siz öylesinizdir bir şey bilmeden konuşuyorsunuz
Gizli Üye(25-29)4 aygeçmiş olsun en korktuğum şeydir inş başıma gelmez.
02 Yorumla
Soran4 ayİnşallah
Cevap sahibi4 ayboşanmaya değer mi bilmiyorum ama gerçekten zor. Umarım daha mutlu olursunuz
4 aykimseden fikir alma kendi bildiğini yap yinede fikir istiyosan kesinlikle boşanmalısın senden gizlemiş
01 Yorumla
Soran4 ayO videolar görüntüler aklımdan asla çıkmaz zaten sadece aileme nasıl açıklayacağımı düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)4 aySeni ayakta uyutmuş, ilişkinizde kendisi olmamış kendisini senin istediğin kalıba sokmuş boşan boşanma demek haddimize değil ama ilişkinizi gözden geçirmelisiniz.
01 Yorumla
Soran4 ayTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaldıramayacaksan ayrıl daha iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. İlk gece ilk iliskinde ve sonrasında anlamadın mi
06 Yorumla
Soran4 ayNerden anlayabilirim🙄
Soran4 ayHayır anlamadım
Soran4 ayOfffff sanane boş ver sen
4 aysende kocanı aldat gitsin boş ver boşanma
015 Yorumla
Soran4 ayO karakterde biri değilim
- 4 ay
boşandığın zaman bir mal varlığın evin araban işin yok ise aynı şeyleri yaşarsın
Soran4 ayEvim var okuyorum henüz
- 4 ay
para ya ihtiyacın olacak yani bir işe girsen asgari ücret alırsın o da yetmez
Soran4 ayBelki biraz birikim yaptıktan sonra harekete geçerim bilmiyorum bu güvensizlik ile olmaz
- 4 ay
yani onun için bence aldat ama boşanma çünkü senin de arzuların heveslerin cinsel ihtiyaçların var
Soran4 ayKarakter herkeste olan bir şey değil başkasının karaktersizliği benim karaktersizlik yapmamı sağlamıyor kendime saygım var
- 4 ay
İllaki var ama senin de sevmeye sevilmeye ilgiye sohbete ve sekse ihtiyacın var bunlar olmadan ruh gibi yaşamanın bir anlamı olmaz
Soran4 ayşu an ruh gibiyim zaten pek bir şey değişmez
- 4 ay
ama illaki bu halini değiştirecek biri çıkar karşına yani bu dışarı çıktığın zaman bakışlardan hoşlanırsın yani en azından vay be halen ilgi çekiyorum dersin
Soran4 ayİlgilenmiyorum boş ver
- 4 ay
anladım ama sohbet arkadaşı ister isen konuşalım belli ki içini dökeceksin
Soran4 ayGerek yok teşekkürler
- 4 ay
peki sekse düşkünmüsün
Soran4 ayOfffff sanane be senin de sapık bir zihniyete sahip olduğunu düşünüyorum bir daha yazarsan engel yersin defol git
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hemen bir avukat tut dava sc
01 Yorumla
Soran4 ayKendimi biraz daha hazır hissettikten sonra olabilir önce biraz sindiriyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayGeçmiş diyorsun geçmişi seni ilgilendirmez ki
02 Yorumla
Soran4 ayYalanı ilgilendirir ama beni kandırması ve ilişkimizde de yapmadığı ne malum her zaman bu şüphe ile yaşanır mı
- 4 ay
Yalan söylemiş gizlemiş kadın yıllarca hep şüphe içinde kalır kadını yorar
4 aynikahtan sonrasında nasılldır
05 Yorumla- 4 ay
şans şans
Soran4 ayArkamdan ne yaptığını bilemem güvenim kalmadı ve evliliğimiz henüz birinci yılında canım cicim yılı tabiri nasıl olabilir ki
- 4 ay
canım cicimse
iyidir
değer veriyor
Soran4 ayAman cicisi batsın
- 4 ay
biraz değer göster
dün haber oldu birici boşanma nedneni
00 Yorumla
4 ayOhaaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi