İftira attığım kıza aşık oldum, beni affetmesi ve yeniden güvenmesi için ne yapmalıyım?

İftira attığım ve aşık olduğum kızla aynı asansörde denk geldik. İnmedi, ben de bindim. Akşamdı zaten. Üç kişiydik, biri indi, ikimiz kaldık. Aynı filmlerdeki gibi. Alev alevdim. Dönüp ona baktım. O ise duvara yaslanmıştı, eli cebinde çıkacağımız katı bekliyordu. Selam dedim ama bana kızgın bir ifadeyle baktı önüne döndü. Kapıya doğru yöneldi. Ben önüne kolumu attım. Gitme dedim ama sessiz bir şekilde çıktı kapıdan, arkasından gitmek istedim ama eve gitmem gerekiyordu. Sonra vazgeçtim eve gittim. Annemler evde çay içiyorlardı, yanına kurabiye falan yapmışlardı. Üstümü değiştirdim. Annemde karşıya yeni komşular taşınmış götür de gel dedi tamam dedim. İndim bir kat. Kapıyı çalmamla şok geçirmem bir oldu. O. Annem gönderdi dedi. Yeni komşu geldi dediler de dedim. Başını salladı. İçeri buyur etti. Geçtim. Kapıyı kapatırken mutfak sağda dedi. Girip çıktım. Evinden çıkarken kapının yanındaydı. Kimsede yoktu. Elimi ona uzattım. Özür dilerim diyecekken özrün geçmiyor dedi. Dona kaldım neden dedim. Nedenini biliyorsun dedi. Lütfen bir daha gelme dedi. Kapıyı kapattım ve üzerine yürüdüm. Nedenini söyle dedim. Söylemedi. Kapıyla aramdaydı. Seni çok özlüyorum dedim. Kapı çalındı kardeşim merak edip gelmiş sohbet ediyorduk dedim öyle çıktım. Yine gelicem dedim. Çok açık giyinip gidicem. Belki beraber olma şansı yakalarım.

İftira attığım kıza aşık oldum, beni affetmesi ve yeniden güvenmesi için ne yapmalıyım?