Gerçekten bahane mi sıkıntı da mı?

2.5yıllık bir ilişkim vardı buluştuğumuzda erkek arkadaşım çok morali bozuk ve agresifti ben sorular sorduğumda hep aynı konuları açıyorsun evlilik vs hep tartışma dedi. biraz bir şeyleri akışına bırak üstüme gelme yarın bir gün ikimizin de ciddi ilişkisi olursa yine yazacak mısın zorlama dedi sonrasında daha seninle görüşmeyeceğim söz dedim neden dedi üzüldü sarılmak istedi ve zorlama olmuyor işte önüne çok daha iyi insanlar çıkar ben belki de seni hak etmiyorum dedi bağırdı ilk defa yüzüme böyle bir şey söyledi. öğrendim ki başka yerden, sıkıntılı döneme girmiş paralarını kaptırmış birilerine geri alamıyormuş hiç kendinde değildi? ben vedalaşmak için gözlerime bak dedim bakamadı duygusallaştı gözleri dolmuştu ben arabadan inerken üzme kendini dedi sesi titredi.. gerçekten böyle büyük sıkıntılara girdiğinden kafası psikolojisi ruhaniyeti yerinde olmayabilme ihtimali var mı? hesabını falan kapatmış bunalımda gibi. evet seviyorum evet söyledikleri çok saygısızca biriyle olmamı gerçekten yürekten isteyip mi söylemiştir? yoksa kendi haline bırakıp biraz zaman aylar sonra hayatını düzene sokarsa kendi gelmek isterse gelir zaten mi demem gerekiyor? şu an bulunduğu sıkıntılardan gerçekten kafası gitmiş rest çekiyor herkese
Gerçekten bahane mi sıkıntı da mı?