Görücü usulü sorunlu nişanı mesajla bitirmek doğru mu, aileme ne diyeyim?

Ben 1.5 yil önce görücü usulü nisanlandim. Nisanlandigim adam karakter sahibi iyi birine benziyordu benim de beklentilerime uyuyordu Nisan basinda özgüvenim, hal hareketlerimiz tamdi ama uzak mesafeliyiz ben adamin yasadigi ülkeye tasinacagim diye anlaastik. Ama birden adam soguk davranmaya basladi aileler de müdahale etti yok okumayacaksin yok söyle yok böyle derken adam da ilgilenmedi benim sinirler bozuldu. Bunalima girdim herkes olur Nisan döneminde böyle seyler dedi. Adamla her tartismamizda konu ayriliga geliyordu ben biktim artik ayni seyleri koonusmaktan ailem baya büyük tepki verdi benim ayrilma istegime. Hocalarimdan ailenin birkac kisilerinden destek almaya calistim beni sinir ettiler. hayatimi mahfettier ve iliskimi de kendimi acayip degersiz hissediyorum.

Şu an en son konusma icin yine eski nisanlima danistim iki gün sonra konusuruz diyip cevap vermedi bende ayrilalim artik dedim ailem tutturdu ayni ülkeye gidin orada.

Ciddi depresyona girdim o Nisan olayindan sonra kendim icin ne yapacagimi bilmiyorum. AIleme de artik karsi cikamiyorum bunaldim korkuyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz yetiskin bir kadin gibi konusmaya anlasmaya calistim olmadi. Herkes cok iyi niyetliymis gibi sorun neydi diye soruyor ama ben ayni seyleri konusmaktan biktim. Sürekli asagilaniyorum, Sen X gibisini nasil bulacaksin haline sükret, sen kendin istedin nisanlanmayi adam kilini bile kipirdatmiyordu. Görüselim konusalim diyince biz görücü usulü nisanlandik kendine gel gercekleri gör diyordu ama ilk nisanlandigimizda can atiyordu görüsmek icin. Ben adamdan da sogudum sinirlendim siniri zaten coktan asti. Sinirbozucu bir olay. Sürekli benim önemli islerimvar diyip duruyordu. Bende okuyan hemde calisan bir kadin olarak bir noktadan sonra bulusmak istemiyor dedim cünkü bende calisiyorum ediyorum ama ne olacak böyle? Sizce mesajdan ayrilmak uygun mudur ben görüsmek istemedigimi zaten söyledim. Oraya gidince bana zorla nikah kiymalarini konusmadan görüsmeden evlendirecekler diye telefonda konusmayi teklif ettim.

Görücü usulü sorunlu nişanı mesajla bitirmek doğru mu, aileme ne diyeyim?