Yani tipim kötü sayılmaz yapay zekanın söylediğine göre ortolamanın üstü boyumla beraber gerçek hayatta da aksini söyleyen veya aksi bir tepkiye yol açacak bir tepki de görmedim fiziğim iyi baya sıpor yapmamama rağmen yüzüm de orta işte ve sosyal medyadan kızlardan 10 kişiden 7 sinden cevap alıyorum dışarda flört etmeye çalışan da oluyor ama hep istemediğim herkese flört eden tipler o yüzden onları istemiyorum ve diğer kızlarla konuşuyorum konuşma tarzım da ilgilerini çekiyor ki sürekli gülerek mutlu bir şekilde konuşuyorlar benimle ama mesele sevgili olmaya gelince istemiyorlar nedenini soruyorum mesela beni beğenmezse anlıyorum olayı dert etmiyorum ama böyle demiyorlar beni mi beğenmedin diyorum hayır alakası yok diyorlar iyi birisin arkadaş kalalım ilişki istemiyorum gibi şeyler diyorlar hiç erkek eklemeyen kız üstelik hesabı ailesiyle dolup taşıyordu hesabında yabancı diyeceğimiz tek kişi bendim arada kıskanıyordu da dışardan gerçek hayatta o karakteri bana göre doğru olmayanalrın tanışmak istemelerini görünce kıskanıyordu gibi niye tanışıyorlar gibisinden ufak çaplı altını arıyordu ama benimle sevgili olmak istemiyordu yani birde ben öyle her kesle konuşan biri değilim bir tane hatun olsun tek olsun kafasındayım geçenlerde de beni beğenen bir tane kızla konuştum benden 4 yaş büyüktü sanırım bu yüzden konuşmaya devam etmek istemedi iyi biri olduğumu anlayınca üstüne basa basa bad boy ol üzerler seni dedi bunu başk bir kaç kızdan da duydum sizce bad boy olayı doğrumu biraz daha böyle devam ederse cidden eskisi gibi kızları yarı yolda bırakmaya devam edecem uzun zamandır kimseyle konuşmuyordum düzelmek için ve sanki şu an kızlar düzgün birini hiç te istemiyor gibi şunu da ekliyim ciddi düşünmediğim sadece takılmalık kafasında olduğum zamanlar kızlar gerçekten aşık oluyordu hayla bile beni unutamayan ilk fırsatta başka numaradan yazan kızlar oluyor aydınlatın beni ben gerçekten bıktım bu durumdan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bad boy olayı abartıldığı kadar gerçek ama sanıldığı kadar da mutlu eden bir şey değil aslında 🙃 Kızlar “bad boy”u değil, özgüvenli, kendi hayatı olan, sınır çizebilen erkeği çekici buluyor çoğu zaman. Yani mesele kötü olmak değil, fazla “iyi çocuk” olup kendini ezdirmemek.
Sen şu an biraz fazla güvenli, fazla tahmin edilebilir, fazla “her şeyiyle hazır sevgili” gibi duruyor olabilirsin. Bu da bazı kızlarda “heyecan yok” hissi yaratıyor. Ama bu senin kötü olduğun için değil, karakterin sakin ve düzgün olduğu için.
Çözüm kesinlikle “kötü çocuk olayım, kızları yarı yolda bırakayım” değil. Sadece azıcık gizem, azıcık kendi hayatına odak, biraz da “her şeyi hemen ciddiye almama” hali lazım. Zaten bak, ciddi düşünmediğin zaman daha çok ilgi görmen de bundan kaynaklı. O zaman kafan rahattı, enerjin daha özgürdü, bu da çekici gelmiş.
Bence düzgün biri olmaktan vazgeçme, sadece dengeyi kur. Kendi önceliklerin, hobilerin, hedeflerin, arkadaşların olsun, bir kıza aşırı yüklenme, hemen ilişki moduna geçme. Zaten senin kafa tek kişilik aşka uygun, bu çok değerli bir şey. Sence şu anki halinden neyi değiştirsen kendini daha güçlü hissedersin? 🧠💕
Yok yüklenmiyorum hayır derse ceketimi alıp gidiyorum mantığındayım ve kızlardan arkadaş olacak kafasında birine rastlamadım bu zamana kadar işim gücüm yerinde arkadaşlarımda var evlenmek isteyen de var ama bunuda istemiyorum bu şekilde ilk önce sevgili olup sonra evlenmek istiyorum görücü gibi olmasını istemiyorum
Oooo mantalite çok net sende 🫡✨
Asıl mesele kız bulmak değil senin kafaya uygun kız bulmak. Şu an “ilişki → tanıyalım → bakalım nereye gider” modundasın ama çoğu kız ya tam evlilik kafasında ya da full kafa dağıtma peşinde. Aradaki o orta yer çok az maalesef 😅
Senin redde takılmaman çok çekici bu arada. Ama kızlar “hemen sevgili” dediğinde biraz ürküyor olabilir. Bence baştan “tanıyalım acelem yok ama kafam ciddi” demen iyi olur. Ne evlilik baskısı ne de takılmalık mod. Aradığın aslında tam orası.
Sen standartlarını düşürme sadece acele etme. Doğru kız senin bu net kafanı baya sevecek bence 💫💬
Hemen sevgiliden ziyade umut verici olursa doğru düzgün bir ilişki yaşayacağımıza umut verirse bende hemen istemiyorum ama zaman da kaybetmek istemiyorum bunun için