Değerli moderatör arkadaşlar sorumu rica etsem aşk ilişkilerine taşır mısınız
Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek
KS ' de birini seviyorsam diyelim ki ben sanalla sınırlamam, mutlaka görüşürüm. Çünkü sanalda olan aşk reele çevrildiği sürece anlamı daha çok artar. Ben böyle düşünüyorum.
Yok, zaten aşk bir yanılsamadır, bir seraptır, beynimizin bir oyunudur. Özellikle sanal olan. Bana sorarsan, “aşk” çok güçlü bir hoşlanma duygusudur. Realde bile kimse vazgeçilmez değilken, sanalda gelişmiş bir duyguya tutunup, aşk olarak niteliklendirmem. Çoğu sanal “aşkın” ömrü kısadır, sonu hüsrandır. Aşkı bulmak isteyen, bence realde aramalı ✨
@Sosyetic_SheqiiL Yanlışı doğrusu günahı sevabı ile hepsi benim kim ne diyor ne düşünüyor umrumda değil ben sadece duygularımı dile getirdim sende cevabını verdin yani ben yazdım sende noktayı bitti gerisinin inan bana hiçbir önemi yok 🙄
@Gof34 Abi emin ol senin gibi daha niceleri yazıyordur istiyordur. Ama kadınlar bunu sevmiyor. Kadınlar seçicidir, gönülleri kimi isterse ona talipler. 50 kişi ister 1 kişi alır. O yüzden bu yöntemle hani hem rahatsız etmiş oluyorsun, hem insanlar içinde rencide etmiş oluyorsun, hem de tanımadığı halde sana kin gütmüyorken kendine düşman çekiyorsun. Toplum olmak böyle bir şey değil. Kızlar bunu sevmiyor abicimmm. Ablamı rahat bırak o benim ablam.
@YasinTR Eyvallah abisi ablana böyle sahip çıkman çok güzel şimdi birileri ablanın fotoğraflarını alıp soru açmış izinsiz şimdi o soruya git ben gittim engel attılar yazamıyorum princess Angela nın sorusu o soruyu şikayet et sana zahmet
Aşk gerçekten kalbine bahar getiriyor! 🌸 Bu kadar derin duygular yaşaman harika. Umarım hislerini paylaştığın kişi de aynı şekilde cevap verir. Moderatörler konunu uygun yere taşıyacaktır. Sevgi dolu yarınlar seninle olsun! 💞🥰