4 ayEğer...
Onu hatırladıkça başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz...
Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla o hüzünden bu neşeye konup
kalkıyorsanız gün boyu nedensiz...
Ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin...
Onunlayken pervaneleşen yelkovanlar, onsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine, bir
akrep kadar hain...
Sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, ondan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa ve o, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa...
Dünyanın en güzel yeri onun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter,
en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse...
Hayat onunla güzel ve onsuz müptezelse...
Elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, onun yüzü pembeyse, kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar...
Her şiirde anlatılan oysa...
Her filmin kahramanı o...
Her roman ondan söz ediyor, her çiçek onu açıyorsa...
Bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa, iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa, iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa...
Eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire onu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın o olduğunu adınız gibi biliyorsanız...
Mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona o diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi ona yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke o anlatsa" diye iç geçiriyorsanız...
Kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü...
Özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu...
Hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız...
Onsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse...
Ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse...
Gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de; bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep onun yüzü suyu hürmetine...
Uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa...
Dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa...
Nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız...
Kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim...
Gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa...
Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla...
O halde bugün sizin gününüz!..
"Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayErkeğin elinde değil.2026 yılında erkeklerin elinde hiç bir şey değil. Kalmadı bırakılmadı elinde olabilicek bir şey. Kadın kadın olmayı reddederse... Erkek erkek olmayı reddeder... Toplum da kadınlar kadın gibi değil erkek gibi davranıp kadın gibi yargılanmak ve korunmak istiyorlar. Yani erkeklerin ötelenen-hor görülen hakkı gasp edilen taraf oldu. unutmayın bir taraf bir tarafa kayarsa taşların dengesi de şaşar. Bu şaşkınlık iki tarafa da zarar verir. tek tarafa değil.
Kadın cinayetlerinin tek sorumlusu erkekler gösteriliyor ama bir birey bu suçu işlerken nelere maruz bırakılıyor neler yaşıyıpta karşı cinsi yok edicek kadar çağresiz bırakıldığına empat bakıp sorun çözmek yerine suçlanıp "erkekler işte katiller" gibi basit suçlamayla problemi ört pas etmek tercih ediliyor. Kolay olan her şey gibi acısı sonradan hissedilir. Şu an mutlu refah içinde olan hiç bir toplum kolay olanı seçtikleri için mutlu ve refah içinde değillerdir. Zorlukları gögüsleyip çözüdkleri için ve kolay olan yerine zor olanı tercih edildiği için refah ve huzur içindeler.
00 Yorumla
4 ayKadın gerçekten seviyorsa erkeğin elinde evet. Kadına ne verirsen kadın sana onu verir. Bir söz vardır yuvayı dişi kuş yapar yuva olabilmesi o kadının o yuvada mutlu olabilmesi gerekir. Kadınlar zaten fedakarlardır birde sevdikleri zaman daha fazla oluyor geri kalan erkekte bitiyor nasıl davranırsa karşılığını ona göre alıyor. Eve gelmeyip içen bir adamla eşine destek vermeyip sevgi göstermeyen bir adamla her konuda destek mutlu etmeyi bilen bir adam arasında çok fark vardır. Erkekler bu kadar hassas ve ince ruhlu değillerdir o yüzden erkekler çoğunluk diyebiliriz
112 Yorumla- 4 ay
Kadın mutlu erkek mutsuzsa ne olacak?
- 4 ay
Kadın seviyorsa diye baştan belirtmiştim gördüğün üzere seven kadın mutlu etmesini bilir ama ne yaparsa yapsın erkek mutlu etmezse zor demek istediğim hiçbir adamı evde tutamazsın bağlayamazsın gözünü kör edemezsin. Biz kadınlar olarak daha farklı yetiştiriyoruz bu etken çoğunluk ve yapısal olarak farklıyız. Bu yüzden her şey adamın elinde. Kadın sevmiyorsa söylediğini destekleyebiliriz tabi ama seviyorsa değer veriyorsa suç erkektedir çoğunluk
- 4 ay
Yetiştiriliyoruz
- 4 ay
Şöyle bak olaya sevmeyen kadın bile katlanır ama sevmeyen adam katlanmaz mutlu etmek erkeğin elindedir mutlu edeceksin ki seni mutlu etsin. Seven kadın diye belirtme sebebimde ayrıca etken taşıyor zaten. Şartlar eşit değil maalesef kadın erkek eşit olamaz
- 4 ay
Ayrıca belirttiğin gibi kadın mutlu adam mutsuzsa sevmeme durumu yüksektir. Çünkü bir evde kadının mutluluğu sadece kadını değil eşini ve çocuklarınıda etkiler. Etken adamdır edilgen kadındır
- 4 ay
Bütün sorumlulukları erkeğe yıkıp geçtiniz. Ama neyse.
Ben ilişki ya da evlenmek istemiyorum zaten... - 4 ay
Bu kadar şeyi yapmak bana çok fazla.
- 4 ay
Ayrıca aldatılan bir sürü erkek var. Para için evlenen bir sürü kadın da var.
Hemcinslerin melek değil.
Kadın ne alırsa onu verir deyip masumlaştırma.
İnsan ilişkilerinin formülü yoktur. - 4 ay
Bak ne diyorum seven kadın seven kadın karakterli kadın aldatmaz para için tercih yapmaz zaten. Öylelerininde var olduğunu belirttim ama benim bahsettiğim evinde masum olan kadınlar maalesef ne kadar masum olsalarda erkeklerde çok masum değil. Çaba ve emek olmayan bir yerde sevgi barınmaz bencede evlenmeyin size yük gelecekse vazgeçin
- 4 ay
Üzgünüm. Kendisi hiçbir çaba sarf etmeyen birisiyle evlenmem.
- 4 ay
Ben kendisi çaba sarf etmeyecek diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum erkeğin elinde kadın ne yaparsa yapsın diyorum
- 4 ay
Ben de ilişki istemediğimi söylüyorum o vakit...
- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
4 ayEvet öyledir. Kadınların empati yeteneği daha yüksek. Bu nedenle erkek nasık davranırsa onu anlar, analiz eder. Erkek kadını severse, iyi davranırsa kadın erkeğe kat kat o şekilde davranır. Gösteremese de kalbi öyledir.
128 Yorumla- 4 ay
Gösteremiyorsanız bizi sevmezsiniz olur biter. Erkekler yıkılmayan dağ değil. İnsanız...
- 4 ay
@Han_ıEmirbey gösterememek değil ki. İki taraf da göstermeli. Sadece erkek bir tık fazla severse kadın onu da o kadar sever. Zaten böyle olmuyorsa o ilişki yürümez. Erkek uzak davranırsa kadın da uzak davranır. Demek istediğim bu. Ve göstermek dediğim sevgi dili farklılığı. Sözle değil de davranışla belli eder mesela.
- 4 ay
Her şeyi erkeğe yıkıp geçiyorsunuz yeter ya cidden...
- 4 ay
Ben bir şey yapmamayı tercih ediyorum...
- 4 ay
@Han_ıEmirbey insan sevdiğine bir şeyler yapmak ister cinsiyet fark etmeksizin. Ve her şeyi erkeğe yıkmadım. İki taraf şeklinde konuştum.
- 4 ay
Tamam o zaman benim sevdiğim birisi yok şu an. Beni ilgilendirmiyor bu konular.
- 4 ay
@Han_ıEmirbey tamam
- 4 ay
Ayrıca kadın erkekten ne görürse onu geri verir diye bir şey yok. Aldatan kadın da var. Para yiyen kadın da var. Kocasını satan yarı yolda bırakan bir sürü kadın da var.
Kadınsınız diye melek değilsiniz.
Kendi hemcinsini yüceltme o kadar. Hiçbir insan melek değil. - 4 ay
@Han_ıEmirbey kadınlar hiç melek değildir. Hatta acımasız olabilirler. Sonra da kendilerini haklı çıkarmasını da iyi bilirler. Kadınlar yorucudur. Ama benim için kendi söylediğim gibiyim.
- 4 ay
Bu durumda bir insanın başkasını sevmesi için bir sebep kalmıyor.
- 4 ay
Ecelimize susamadık.
- 4 ay
@Han_ıEmirbey ya bana ne diyorsun yaaa Aaaa
- 4 ay
Hiçbir şey demiyorum. Ne halin varsa gör.
- 4 ay
@Han_ıEmirbey tamam değerli kalbi kırık ve nefret dolu adam
- 4 ay
Kendin açıklamadın mı kadınlar yorucu ve acımasız diye?
- 4 ay
@Han_ıEmirbey evet öyle dedim ama bana niye kızıyorsun. Ben evimde oturuyorum
- 4 ay
Dediklerinin yalan değil gerçek olduğunu gösteriyor.
- 4 ay
@Han_ıEmirbey 🙄🙄🙄
- 4 ay
Ne?
- 4 ay
@Han_ıEmirbey nee
- 4 ay
O emoji niye onu sordum.
- 4 ay
@Han_ıEmirbey sana öyle bakıyorum
- 4 ay
Niye ama.
- 4 ay
Ay ne konuştunuz bu kadar ya bildirim geliyor sürekli özelden konuşun
- 4 ay
@Han_ıEmirbey konuşmadan bıktığım İçin
- 4 ay
Bence de konuşmayalım.
- 4 ay
@Kirginimcokk0 pardon. Sorunu meşgul ettik aktif tutarak 🥰
- 4 ay
Ya kusura bakma kız 😅 çok geldi de bildirim ondan
Yapay Zeka Cevapladı
Bence ilişki tek başına erkeğin elinde falan değil, iki kişinin de elinde canım 😌 İyi bir ilişki; emek, saygı, iletişim, sadakat, hepsi ortak olunca güzel oluyor. Erkek çok çabalasa, kadın istemezse yürümüyor; kadın uğraşsa, erkek sallamazsa yine patlıyor 💔 O yüzden “iyi ilişki erkeğin elinde” sözü eksik. Senin ilişkilerinde sence asıl belirleyici ne oldu, emek mi, karakter mi, şans mı? 💬💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genelde batırmamak onların elinde. Gerçi ellerinden maşallah hiç bişi gelmiyor 😅
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayYüzde yetmiş erkek yüzde otuz kadın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 4 ayhayır ikisinin elinde
10 Yorumla
4 ayHayır, 15-20 senedir bazi feminist zumreler tarafindan bu pompalanmaya çalışılınıyor ve erkeğe kadını mutlu etmesi gereken bir varlıkmış bakılıyor bazı sünepe a.*msalaklarda bu durumu normalmiş gibi görüp kadın odaklı ve kadının domine ettiği bir ilişkiye atıyorlar kendilerini. Sonuç olarak kadinin sözünden çıkamayan, aciz, hanımcı ve trip çeken erkekler meydana çıkıyor. Gerçek bir erkek bu şaklabanlıkları yapmaz ve kadini kaybetmemek için şekilden şekile girmez, mutlu değilsen kapı açık gider kendine sünepe bulursun der
00 Yorumla
4 ayVideo açılmıyo ama sunu soyleyebilirimki iyi bir ilişki her ikisinin elindedir eger her çabayı erkek gosteriyo ise o toksik ilişki olur ne yani erkegiz diye viyana kapilarina koşa koşa dayanıp teniceri gibi bi elimizde cicek diger elimizde kalkanla surekli gonul fethi mi yapalım size? yani 5 top cevirirken bi yandanda serinlik olsun diye yelpaze sallamamızı da beklersiniz bu kafayla ama ben bu tarz manipülatif seylere kanan birisi degilim uzgunum çünkü bizimde bi sınırımız bi çizgimiz vardir erkek iyi ilişki için çaba gosteriyosa kadında gosterecek hayat muşterektir diyen sizseniz herşeyi ortaklaşa çozmeniz gerekiyo
00 YorumlaKadın istediğine şans veriyor onunla doğru düzgün ilişki kuracak birini değil onu kovalatacak peşinde sürekli heyecanlandıracak yeri gelince ağlatacak kişileri ön pılanda tutuyorsunuz bu kanıtlanmış bir şey bu yüzden iyiyi ya da kötü ilişkiyi seçmek kadının elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySadece bir taraf çabalarsa o ilişkide çabalayan değil, diğeri mutlu olur. Özellikle Türkiye'de kadınlar erkeklerin çabalaması gerektiğini söylüyorlar ama kadınlar erkekler için nokta kadar bile bir şey yapmıyorlar ve bencillik ederek sadece kendilerinin mutlu olmasını; erkeklerin sadece onları mutlu etmesi gerektiğini, aksi takdirde bir 💩'a yaramadıklarını düşünüyorlar ve erkeklere hep kötü davranıyorlar. Yani iki tarafta çabalıyorsa ikisi de birbirini seviyordur ama sadece biri çabalarsa o ilişki mutsuzluğa, sonra da bitmeye mahkumdur.
12 Yorumla- 4 ay
Erkek çabalarsa kadin zaten mutlu olur mutlu kadınla da ilişki iyi gider
Cevap sahibi4 ayO şekilde erkek her türlü yıpranır ama kadın onun için çabalamaz bile.
Gizli Üye(30-35)4 ayErkek yönetir gibi görünür ama kadın içten içe yönetir, çoğu ilişkide kadın gizliden gizliden erkeği değiştirmeye yönlendirmeye çalışır ve ilginç bir şekilde değiştirmeyi başarırsa ona karşı saygısı, ilgisi azalır. İlişkinin bitişine doğru ilerler.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvet, ama bu kadinin egosunu oksama biçiminde degil, erkek omurgali ve sınırları olan biri ise kadin ondan gitmez kolay kolay. Ama soyle degil bakin, iste bana cicek almadi onu almadi sunu yapmadi dedikten sonra sen gidersen bu durumda , o erkegin elindeydi kaybetmeseydi beni, tarzinda degil.
00 Yorumla
4 ayBu iki kişilik olan bir ilişkiyi tek kişiye yüklemektir kadın mutluysa erkek mutludur erkek ayakta ve güçlüyse kadının kanatlarındandir. İnsanlar çift yaratılmıştır iyi bir ilişki karsilikli iletişimden geçer erkekten değil
00 Yorumla
4 ayEvet ya kadına kibar centilmen olduktan sonra sadakatli olduktan sonra yaptığı tek iş işten eve gelip evinde çorbasını içip uyumaksa. kadın mutlu olur. Düyanın en mutlu evliliği olur Bir kadın bundan fazlasını istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 4 ayErkek kadına değer verirse kadın parlar, erkek çok yakın arkadaşı olmayan başka kadınlara daha çok değer verirse kadın söner. Evet, ilişki erkeğin elindedir, çünkü kadın elinden geleni yapıyor zaten.
02 Yorumla- 4 ay
bunun bir garantisi yok, sadık erkek arkadaşı olduğu halde başka erkeklere yanlayan kızları da bilirim
- 4 ay
Seven kadından bahsediyoruz zaten, sadakatsiz kadınlardan değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayİyi bir ilişki erkeğin elindedir. Kadın zaten sevmeyi bilir; mesele erkeğin o sevgiyi taşıyacak omurgaya sahip olması.
20 Yorumla Erkek belirleyici oluyor kadın kafasına yatarsa uyum sağlar kafasına yatmasa yapıcak bişey yok çünkü bütün yük erkektedir parasal olarak yorgunluk olarakta bütün yük kadındadır
00 Yorumlakesinlikle evet kadınlar ne kadar çabalarsa çabalasın bi erkeğe istemediği bi şeyi aslaaaa yaptıramayız ki bence istemleri lazım zaten niye istenmeyen yerde duralım?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
4 ayiyi bir ilişki tek kişinin elinde olamaz
kadın iyi olur erkek iyi olmaz
erkek iyi olur kadın yerinde durmaz
iki kişide ne istediğini bilecek net ve iyi olacak ki ilişki iyi olsun00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır değil
İyi bir ilişki kız ve erkeğin karşılıklı ilişkisidir.
Tamam erkek baskın olmalı evet ama kızdan da bir karşılık yoksa anlamı olmaz o ilişkinin zaten00 Yorumlaiki tarafa bağlı, bazen erkek iyi bir ilişki ister, kadın istemez.
hangi taraftan baktığımıza bağlı02 Yorumla- 4 ay
Bence çoğu kadin bunları ister
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet erkeğin sahiplenmesi önemli. Erkeğin sevmediği , incelikli olmadığı ilişki biter, kadının duygularını notrleştirir.
10 Yorumla
4 ayBir kişinin tekelinde olan hiç bir şey iyi olamaz.
Sadece ilişkiye eğer erkek sahip çıkarsa ömürlük olur.02 Yorumla- 4 ay
@Normal483 Erkeğin sahip çıkmadığı ilişki biter. Kadın zaten sahipleniyor.
4 aybir ilişkiyi iki tarafın da eline bırakmamak gerekiyor iki taraf da çaba sarfetmeli erkek çabaladı kadın istemeyebilir yine olumsuz sonuçlanır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
4 ayHiç bişey tek taraflı olmaz çift taraflı emek ister ama en büyük rol kadındadır atalarımız boşuna dememiş yuvayı dişi kuş yapar die
00 Yorumla Hayır tabii ki kadın da çabalamıyorsa, mücadele etmiyorsa o ilişkiden hayır gelmez. Tek kanatlı kuş uçmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 4 ayİlişki karşılıklı bir olaydır. İki kişinin de özverisine dayanır. Videoyu açamadım ancak tek kişinin elinde olabileceğine de inanmıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Yok hiç alakası yok her ne kadar mükemmel olursan ol günün birinde karşındakinden mutlaka boynuzu yiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
4 ayEvet erkeğin elinde ve ilişkiyi iyi yönetemedg icn kadnda bırakıp gidiyor sonra da mağdur edebiyatı yapiolar
00 Yorumla Nence sadece her şey erkekte bitmiyor
Bu ilişki işleri karşılıklıdır yani Hem erkek Hem kadın karşısındakini anlamalı00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır karşılıklıdır neden tek tarafın elinde olsun ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayTek başına diyemeyiz ama erkeğin çabaladığı ilişki yürür gider.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 ayHiç bir şey tek taraflı değildir. İki tarafın da çabasına bağlı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayBence evet erkek daha çok çabalarsa daha güzel gider
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. biraz da bahtın olacak ya her şey illa çalışıp didinince olmuyo..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Evet erkeğin elinde ama o ele verilecek değer kadının elinde
00 Yorumla
4 ayTek bir tarafın elinde olamaz ilişki iteleyerek olabilecek bişey değil ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
4 ay%50 erkeğin %50 kadının elindedir, değilse benim için ilişki değildir
01 Yorumla- 4 ay
erkeklerden baskınlık, çaba vesaire arayıp kendi hiçbir şey yapmaya tenezzül etmeyen kızlar babasının dizinden ayrılmasınlar mümkünse
4 ayEvet her şey erkekte başlar ve biter kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aynah elinde ne yaparsan yap sonuc 0 ise bu erkek ne yapsin gider kendini sevecek başka kadin bulur geçer bunu anlayin bu zihniyeten cikin ha bu arada ilişkideyken sizi seven bir insan sizi ilişkideyken sevmiştir ilişki bittikten sonra o beni seviyordu diye donmeyin kullanilir atilirsiniz
00 Yorumla
4 ayKadında güzel sevmeli sadık olmalı güzel severse erkeğin işi daha kolay olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Cinse bakmaz pek; belirleyici olarak sevilen taraf her kimse, ipler onun elindedir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Valla onca seven erkek heba edilmiş demek ki erkeğin elinde değil bu kadının sadakatinde...
00 YorumlaBunun da sorumluluğunu almayın ha, bunun da suçlusu erkekler he yawq
00 Yorumla
4 ayHayır tamamen kadının elinde, erkek sadece belirli noktalarda sorumluluk alsa kafi..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayİyi bir ilişki iki tarafın karşılıklı fedakarlık yapmasıdır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Evet, erkeğin elinde ama kadının buna değmesi gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 aySadece erkek değil bu işler iki taraflı denge önemlidir 🫡
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYüzdeye vurursak enerjinin kaynağı kadın ama fedakarlık gerekirse konu erkeğin ilgisine dayanıyor, sabırlı ve ilgili bi adam çok zor bulunur ve benim gözümde her şeyin en iyisini hakeder
00 Yorumla
4 ayErkek en büyük faktör çünkü erillik zaten yönlendiriyor dişi de kendine çekecek bu kadar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. İyi bir ilişkinin tarifi mi olurmuş? Yemek tarifi gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayHayır iyi biri iliski çiftlerin elindedir tek tarafla olacak şey değil
00 Yorumla Her şey erkeğin elinde parası varsa karı mutlu olur
00 Yorumla
4 ayKadina cicek gibi davranan erkekler araniyor kadin erkekle güzelleşir zaten :)
02 Yorumla- 4 ay
Erkeğe muhtaç mısınız yani
- 4 ay
Nerenle okuyosun acaba
4 ayTek taraflı iyi bir ilişki olmaz, eğer öyle düşünülüyorsa çıkar ilişkisidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayİkisinin elindedir ilişki tek kişilik yaşanan bir şey değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani direkt erkeğin elinde demek doğru olmaz ama%60-70 erkeğin elinde bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAdi ustunde bu ikili bir iliski her 2 kisiyede ait bir sorumluluk. Ama tabiki bazi sorumluluklar var onu erkegin almasi lazim yoksa olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHayır kadının. Ama kadınlar her haltı erkekten beklediği kendini bulunmaz sandığı için yürümüyor o ayrı
00 Yorumlaİlişkiyi yöneten erkektir kadında ona göre yön alır bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 aySaçma sapan konuşma kadın çabalamıyorsa değer vermiyorsa erkek ne yaparsa boş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvet erkeğin istediği ilişki evliliğe kadar gider
216 Yorumla- 4 ay
Öyle
Cevap sahibi4 ayO yüzden erkeğe sorumluluk verin ilişkinizde
- 4 ay
Ben veriririm erkek almak istemiyor erkekte yok zaten sorun orada
Cevap sahibi4 ayBu zamanda evet maalesef öyle biraz ama erkeklerde kız yok diyor yanii nasıl olacak o iş
- 4 ay
Bilmiyorum
Cevap sahibi4 ayburada birine nasıl bakmamız gerekir yani ilişki olur mu
- 4 ay
Nasıl bakmamız gerekir
Cevap sahibi4 ayYanii sevgili falan olur mu gibisinden
- 4 ay
Yani dışarıdaki de insan buradaki de olabilir ihotmal az da olsa
Cevap sahibi4 ayYanii evet bende öyle düşünüyorum tabi doğru kişiye denk gelirsen
- 4 ay
Kesinlikle
Cevap sahibi4 aySen geldin mi peki öyle birine
- 4 ay
Henüz bekarim
Cevap sahibi4 ayÖyle bir arayışın var mı
- 4 ay
Tabi olsun isterim
Cevap sahibi4 ayTabikide seninde hakkın sevmek sevilmek yani
Ne yazık ki evet bence çünkü biz onlara karşı çok kibarız ama onlar bazenleri kaba oluyorlar haaa anlayanlar var ve ben buldum çok özel oluyorlar ve çok güzel götürüyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat