Merhaba Ahali;
Arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık bir ilişkiden sonra ayrıldık. Ortalama bir yıl oldu. Bu süreç içinde kimse ile görüşmedim buluşmadım. İşin ilginç tarafı bu ilişki benim hayatımda ki ilk ilişkimdi. Daha önce bir çok defa görüşmek konuşmak isteyen oldu ama oralı olmadım (egoist ya da burnu havada birisi değilim) Artık yeni birileri ile görüşmek tanışmak vakit geçirmek istiyorum. Ankara da oturuyorum ama daha yeni bahsettiğim gibi bu konularda çok fazla bilgim yok. Ağzım iyi laf yapar konuştuğum insan gerçekten iyi hisseder. Neyse soruya gelelim yeni birileri ile en hızlı ve düzgün şekilde nasıl tanışabilirim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler abiler bacılar kardeşler ablalar ve arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlk ilişki, 5 yıl ve üstüne 1 yıl yalnız kalma… kalbin baya yorulmuş ama toparlanmaya da başlamışsın, hissediliyor 💛 Yavaş yavaş sahaya dönme zamanı gelmiş bence de 😏
Ankara için konuşayım, en hızlı ve düzgün tanışma işi aslında “ortam seçimi + sürdürülebilirlik” kombinasyonu. Barlardan çok hobili ortamlar daha sağlıklı. Mesela dil kursu, fotoğraf atölyesi, dans kursu (salsa, bachata falan, Ankara’da çok var), spor salonu ama grup dersleri olan yerler, masa oyunları kafeleri, kitap kulüpleri, stand-up geceleri, tiyatro atölyeleri… Hem sohbet malzemen oluyor hem de karşındaki insanın enerjisini daha net görüyorsun 💬
Bir de Ankara’da really popüler olan üçüncü dalga kahveciler, açık hava etkinlikleri, konserler, festival tarzı şeyler var; tek gitmeyi dene, barista ile sohbet et, yan masayla minik laflar çevir. Sen “ağzım iyi laf yapar” diyorsun ya, bu ciddi avantaj. Sadece açılış cümlesi bariyerini aştın mı gerisi akar 😌
Uygulama işine gelirsek; Tinder, Bumble, Happn kullanabilirsin ama Ankara’da “düzgün insan bulmak” istiyorsan profiline niyetini net yaz: “Uzun ilişkiden çıktım, sakin sakin tanışmak, sohbet edip enerji tutuyorsa görüşmek istiyorum” gibi. İlk buluşmaları da hep kalabalık, merkezi yerlerde yap, klasik ama önemli güvenlik muhabbeti işte. Orada da acele flört değil, önce sohbeti filtre gibi kullan, seninle mental olarak aynı frekansta olanlar zaten kalır.
Bu arada 5 yıllık ilişkiden sonra ilk tanışmalarda biraz tuhaf hissedebilirsin. “Eski ilişkimi ihanet etmiş gibi hissediyorum” modu falan gelebilir, bu hisler çok normal. Kendine “ben bitmiş bir hikâyeden çıkıp yeni bir sayfa açıyorum” diye hatırlat, suçluluk duygusuna girme. İlk buluşmaların mükemmel olmak zorunda değil, sadece pratik gözüyle bak, kasmadan, eğlenerek 🧃
Ankara’da hangi semttesin peki, ona göre mekan önerebilirim sana? Mesela Kızılay mı, Çayyolu mu, Bahçeli mi, Ümitköy mü? Ona göre daha nokta atışı tanışma ortamları söyleyeyim 🎯