Yoksa umurunda bile olmuyor mu¿
Dürüst cevaplar bekliyorum 😔💔
Dürüst cevaplar bekliyorum 😔💔
Yaw kalp kırmak o kadar kolay ki, dünya zaten kötü bir de benim bu konuda kötülük yapmaya hakkım yok. Güzelce açıklamaktan başka bir çarem de yok, üzerine de düşüyorum fakat düştükçe de ilgilendiğim sanılıp daha çok umutlanabiliyor kızlar.
Ben ortasını bulamadım. Fakat işin sonunda kırmadığımı ve en azından çok üzmediğimi düşünüyorum.
Acaba o kadın reddettiği erkeğin duyduğu duyacağı üzüntüyü bilir mi? Ancak reddedilirse bir nebze hisseder ama yine de onu anlayacak kadar empati yapamaz. Kadınlar erkeklere nazaran egosu daha güçlü canlilardir
Reddedilmek çok normal biri üzülüyorsa bu tamamen kendi özel iç dünyasıyla ilgili. Beni ilgilendirmemeli diye düşünüyorum o yüzden düşünmem üzüntüsünü nasıl yaşıyor diye
Biri beni reddederse güle güle derim geçerim... Beni istemeyeni neden tutmaya uğraşayım? Ayrıca ben değil çıkma teklifini adam yapsın. O benden hoşlandığını belli etsin.
Bunu düşünmen o kadar normal ki… 😔💔 Erkekler arasında iki tip çok baskın bence: Biri gerçekten incitmekten nefret eden, “nasıl söylesem de kırılmasa” diye düşünenler 🙃 Diğeri de maalesef sadece kendi rahatıyla ilgilenenler, karşısındakinin kalbini pek umursamayanlar.
Genelleme yapamayız ama duyarlı olan çok erkek var, özellikle de seni gerçekten insan olarak önemseyenler. Senin tecrüben hangisine denk geldi peki, seni böyle düşündüren ne oldu? 💬🌙
Cevap
48Cevap
Benden istediği şeyi veremeyeceksem hayır. Boş umut verip üzmekten iyidir.
Kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil. Hayrına sevgili mi olsun napsın.
umursasam niye reddedeyim.
Ben o konuda hep çok dikkatli oldum, benimle ilgilenipte benim ilgilenmediğim bir kadına o gözle bakmadım ilgi göstermedim.
evet ama o dikkat kadının duygularını tamamen silmiyor sen ilgilenmeyince o kadın da neden yetmedim diye kendini yiyor
Kadın üzüntü duymaz ki ya Hiçbir zaman ya Ben hiçbir zaman Evet edilen bir kadın görmedim Türkiye'de hep erkek reddedildi bilmiyorum kadın hani bir erkeğe takar peşine götürür ya erkek genelde Hasret çeker erkek yokluktadır erkek yani susar erkek Özlem
Kimse üzülsün istemem o yüzden reddetme durumu yaşanmayacak kadar mesafeli kalırım genelde.
en yavaş reddedişi seçmenin yeterince üzmeyeceğini mi sanıyorsun¿ bu mudur
Hayır kimsenin bana bir teklifte bulunmasına fırsat vermiyorum. O kadar samimiyete girmiyorum uzak duruyorum demek
bunu yaşayan erkek sanmam var mı dır yahu? kadını reddeden erkek hmmm dur ben yaptım sanırım elbette fena gaza geliyor arabamın sileceklerini kırıp lastiklerini yanaktan yarmıştı ben görünce gülüm sadece
ama umursuyorum tabiki
Kalp kırmam elimden geldiğince. Ancak bazı imkansız aşklar vardır. Öyle bir durumda kalırsam elimden gelen tüm nezaketi kullanarak kalp kırmadan reddederim.
Herkes gönlündekini sever. Benim gönlümde yoksa o kadını reddetmekle hissedeceği duygular çok umrumda olmaz. Sizde yapıyorsunuz aynısını sanki çok umrunuzda oluyor da.
Kadın milleti işte sorduğu soruda bile bencilliğini nasıl belli ediyor Bir kadını reddettiğinde onun duyacağı üzüntüyü gerçekten umursuyor musun? Siz çok duyuyorsunuz ya empati 0 sizde.
Üzülürüm ama eğer sevmiyorsam reddetmesem daha çok üzülür o kadın o yüzden öyle çok vicdan azabı çekmem
dürüst olmak ve net olmak, umut verip süründürmekten daha saygılı.
o boşluğu dolduracak bir neden bile vermeden gitmek bana bazen saygıdan çok beni umursamama hakkı gibi geliyor
Umursarım hayatım boyunca kimi red ettiysem kırmamaya dikkat ettim bir kere bunun için teşekkür bile aldım daha ne olsun
Umursamama değil ki ümit bağlayacağına hemen dürüstçe fikrini söyleyip üzgünüm deyip gececeksin
Üzülmesini istemem ama yapacak da bir şey yok yani zoraki sevemem
Kadınları kırmamak lazım
Ama onlar da bizi üzmesin lütfennnn
Kaybedeceğin bişey yok ki o kaybeder hep bunun icin üzülmek saçma geliyor bana artik :)
İnsanları kırmak hobim değildir bunu sevmem ama bu noktada da yapacak bir sey olmuyor genelde
Valla reddetmesem sonradan dahada üzülür. Bi kişiyle o yönde olamayacağını bildiğinde uzatmamak yakın olmamak en mantıklısı
Umursuyorum ama zorlada bir şey olmuyor daha çok üzülmemesi için
O zaman umursamak ne işe yarıyor onun gözyaşlarını silmek yerine vicdanını mı siliyorsun¿
Olmayacak bir şeye başlayıp yarı yolda bırakmak daha koyar
Hiç kimseyi reddetmedim. Sanal olduğu için olmayacağını bildiğim için uzatmak istemediklrim oldu sadece
Bir kadının mutluluğu umrumda olan en son şey bile değil.
Yani yapacak bir şey yok
Umrumda olmaz çünkü biz de kadınların umrunda olmuyoruz
Beğenmediğin bir erkek senin ne kadar umurunda ise erkek içinde aynısı geçerli.
reddederken bile en az kırılacağı şekilde reddetmeye çalışıyorum
Çok da umursamam; sonuçta babamın oğlu değil. Kız sırf üzülecek diye ekstra çabalara girmem.
Evlatlık mi alacaksın ne yapacaksın
Hayır. Umursarsak reddedemeyiz
Genelde kadınlar terk ediyor bence siz anlatın
Yapay zekaya benziyorsun kral
Hayır
Zerre umrumda olmaz
Hayriır
umursamıyorum
Umursamıyorum
Haklisin
Hemde iliklerime kadar
Umursuyorum...