Ne yaparlar?
Gizli kullanıcıya da açık yapıyorum soruyu, ona göre dürüst olun. Daha napayım aaa
Gizli kullanıcıya da açık yapıyorum soruyu, ona göre dürüst olun. Daha napayım aaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda ciddiye alınabilecek iki aşk acısı yaşamışımdır, ilki sadece platonik aşktı, lisedeki bir kıza aşık olmuştum, sevgiyi sadece bakmak sanıyordum, hiç açılamadım, yıllarca da unutamadım belki melankolikliğimden dolayı bu kadar uzun sürmüştür. (defalarca ağladım tabii, kimse de bilmedi). İkincisi ise sadece birkaç ay önce oldu, burada tanıştık, o bana açıldı, bana "senden hoşlanıyorum" dedi, hayatımda ilk kez böyle bir şey duyuyordum. Benden gençti ama daha olgundu, beni gerçekten anladı anlamaya çalıştı, ben de aynı şekilde onu anlamaya çalıştım. Bulutların üzerinde yürüyordum sanki, belki de yıllar boyunca bu kadar huzurlu hissetmemiştim. O Ankara 'daydı, ben İstanbul'da. Oraya günübirlik gelip onunla buluşma düşünceleri geçiyordu aklımdan, ailesiyle tanışmak geçiyordu, hatta gelinlikler daha fazla dikkatimi çekmeye başlamıştı. Bu hayaller, mutluluk sadece bir hafta sürdü. Evet komik değil mi, bir hafta? Benim için çok da komik değil sanırım. Son gün bir kavga ettik, benim yüzümdendi ama hemen barışmıştık, özür dilemiştim. Ertesi gün her yerden engellemişti, ona ulaşmaya çalıştım, defalarca yazdım. Olmadı. Günler, haftalar geçti. Değişen bir şey yok. Ona bir kez olsun sarılamamıştım. Saçlarını koklayamaştım. Ona kolye almıştım, veremedim, sakladım, saklayacağım. Göğsümde kocaman bir boşluk vardı artık. Ve baya acıtıyordu. Ağlamak iyi geliyordu en azından. Ama meleğimin nasıl hissettiğini bilemiyor olmak, yine en dibe batırıyordu beni.
Böyle seven erkeklerin varlığını bilmekte güzel
Erkeklerin ayrılık acısı, Internet Explorer gibidir; olay yaşanır ama sisteme idrak etmesi 1 ay sonra yüklenir! 😂
Süreci şöyle özetleyebilirim:
1. Hafta: "Özgürlük Şenlikleri" Adam önce bir "Oh be, dırdır bitti!" der. Sanki hapisten kaçmış gibi halı sahaya koşar, sabaha kadar FIFA oynar, "Kızlar sıraya girecek" sanır. O an acı falan yok, bildiğin zafer sarhoşluğu var.
2. Hafta: "Lojistik Çöküş" Evde temiz don kalmayınca ve açlık başa vurunca ilk sarsıntı gelir. "Ya bu ütüyü kendi kendine yapan bir makine yok muydu?" diye evi ararken, aslında düzeni sağlayan o gizli kahramanın gittiğini fark eder.
3. Ay: "Müslüm Baba Modu & Stalk Timi" İşte o meşhur "Gecikmeli Acı" tam burada vurur. Kızın Instagram'da güzelleştiğini, hayatını yaşadığını gördüğü an sistem hata verir. O özgüven abidesi adam gider, yerine profil fotosuna karanlık manzara koyup, WhatsApp durumuna "Sessizlik en büyük çığlıktır" yazan bir edebiyatçı gelir.
Kısacası; kadın ayrıldığı gün ağlar, erkek "bittiğini sandığı yedek kulübesinin boş olduğunu gördüğü gün" ağlar! 😂
Erkekler boşta kalmaz ki eğer yeni birisini bulursa zaten böyle bişi yaşanmaz kim uyduruyo bunları ya
@Elifffadım her insan aynı değil yani erkek diyip geçiyoruz ama içini bilemezsin kimsenin
@Kejddken her erkek aynıdır
@Elifffadım cinsiyet farketmez herkes aynı değil erkeklerin de saf temiz seveni var
@Kejddken belki bi iki tanecik
çoğu erkek ayrılık sonrası acıyı dışarıdan pek belli etmez başta rahatlamış gibi davranır ama gerçek acı genelde zamanla gelir yalnız kaldığında vurur kendini oyalamaya çalışır arkadaş ortamı iş spor oyun gibi şeylere kaçar ama geceleri ve sessizlikte düşünceler ağırlaşır konuşmak yerine içine atar bu yüzden de geç iyileşir herkes aynı değil ama erkeklerde acı genelde sessiz yaşanır
Cevap veriyom şu an bütün erkolar sallayacak. Başka birini hayatına alarak acı bile çekmiyorlar. Ben acı çeken bir erkek bile görmedim. Aşığım ölüyom bitiyom sana diyen bile evlendi nişanlandı çocuğa karıştı. Erkeklerde duygu falan yok nokta. Azınlık çok az kişi vardır
Herkes aynı değil
Son cümlemi iyi mi okusan :)
Yaw he he teyze aynen ondan aq
Asıl sizler acı çekmiyorsunuz aw
Teyze eben. Boş yapma gocuna mı gitti. Genellemiyorum her iki cinsiyettende bunu yapan var
Kadınlar umursamıyor bile
1 ay geçiyor hemen başka erkekler
Boş yapan da sensin
Okuduğunu anlamıyor 😅😂 Kuyruk acın var belli
Yaw bi s…
Ayyy yorumun birilerini kahrettmiş 😂😂😂
İşte bu yüzden Max woman hahahaha
Seni alacak erkeğe yazık be
Bazı erkekler ayrılığı sanki hiç umursamıyormuş gibi davranıyor ama içten içe mahvoluyorlar canım 😅 Çoğu ilk başta inkar, “ben iyiyim ya” tripleri, bol oyun, arkadaşlarla dışarı kaçış, sosyal medyada story şov… Sonra yalnız kalınca çöküş başlıyor 😬 Genelde duyguyu geç yaşayıp daha uzun süre taşıyorlar. Senin eski sevgili ne yapıyor, davranışları nasıl? 🙃💔
Cevap
75Cevap
Acımızı içimizde yaşarız
Erkeklerin pek acı çektiğini sanmıyorum hemen sosyal medyada birilerini ekliyorlar ama acı çekenlerde içinde yaşıyor acıyı belli etmiyorlar pek.
Erkekler ilk zaman aci cekmez hatta kurtuldum diye bayram havasina giriyorlar bize garip gelsede erkekgin dogadi buymus tüküreyim öyle doğaya ayri dava..😁 simdi bi zaatlar hemen kiskandirma derdine düser baskasiyla gezme kiz aci ceksin görsün bunlarida.. bu durumda sessiz kalan kizlar basardi cunkü emin olun aradigini bulamayinca kafasini 3. Haftadan sonra biyerlere vuruyorlar sizinle iletisimin yolunu ariyorlar iste o zaman kizlar elinize kuvvet 🙈😁♥️
Herkes abuk subuk saçma sapan cevap vermiş kimse erkekle adam arasındaki farka göre cevap vermemiş
Erkek başkasının kollarında unutmaya çalışır içer her türlü zıkkımı yer
Adam olan ise abdestini alır namazını kılar dualara sığınır her şey onu hatırlatır mecnun gibi olur uykusuz geceler göz yaşları yanan bir yürek
Gençlik yıllarımda beni bayaa bi etkilerdi
Durgun olurdum
Yoldan karşıya geçerken araba çarpsa anlamam o kadar yani ?
Ama yaş ilerleyince duygularım olgunlaştı
Artık her duruma üzülmüyorum
Beni seven benle kalır
Ötesini aramam
İstedigi her haltı yer arkadaslarıyla falan da takılır acı çekmez ama o bunları yaparken kadın acı çeker sonra kadın yas sürecini atlatır bu sefer erkek herseyi yaptı etti bitti heyecan meyecan da kalmadı yalnızlıgını hissetmeye eksikligi hissetmeye baslar yeni yeni acı ceker ve belki dönmek ister ama kadın için coktan bitmiştir tabi gerçekten sevdiyse
Bir süre kendimle baş başa kalırım. İçimde yaşar tütün içimini arttırırım.
Sen adam gibi adam birine benziyosun o yüzden sana sorucam
Çok aşık olarak ayrılmak zorunda olduğun birini düşün (kız ayrılıyor)
Direkt başka kızları takip ediyorsun,
Amacın ne olurdu?
Teşekkür ederim, sor tabi
Direkt başka kızları takip etmek biraz absürt bir hareket bence. Aynı şekilde kız içinde öyle ( çok aşığım diyorsa) demek ki yeterince aşık değilmiş derim. Bide şöyle bazı erkekler ilk etapta direk böyle hareketler yapar daha sonra ayrılığı kabullenme sürecine girer o da var
Yani asla beklemezdim.. kaç sene sonra böyle biri olduğunu görüyorum.. farklı bir yüzü çıktı ortaya yani kendi yüzü buymuş dana doğrusu.. tam bir hayal kırıklığı
Üzdü
Daha*
Belki o da daha sonra bazı şeylerin acısını yaşamaya başlar bilinmez.. Kötü mü ayrıldınız? Küfürlü vs
Üzüldüm ya..
Yok aslında sarılıp öperek bitirdik yani o kadar güzel anının hatrına
Aslında beni çok üzdü ama ben güzel bitirmekten yanaydım her zaman o da öyle biri zaten
O yüzden güzel bitti ama arkadaşları çok fena bunun, karı kız düşkünüler, işsiz güçsüzler 😭
Demek ki gerçekten o olgunluğa erişmiş birisi değilmiş. Arkadaş ortamı çok önemli, arkadaş ortamını düzeltmemiş birisi için evlilik vs işleri zor. Hayrlısı böyleymiş de ve tekrar hayatına bakmaya çalış..
Evet, o yüzden bitirdim zaten biliyo musun
Ailesine, arkadaşlarına sınır çizemeyen, sevdiği kadını koruyamayan adamın sevgisinden de hayır gelmez evlatlarımı nasıl korur ki koruyamaz
Sağlık olsunn
Teşekkür ederim vakit ayırdın
Bir insan öncelikle arkadaşlarına vs değil kendi kafasına göre planını yapıp, hareket etmeyi öğrenecek. Birçok kriter var da şimdi çok uzun olur az çok sende biliyorsun. Bazen şer gibi görünen şeyler hayır olabilir akışına bırak ve kendini toparlamak için kendine zaman ver. Rica ediyorum ne demek
Zaten ben şu an en basitini söyledim, sen anla..
O kadar çok var ki yazacak şey
Karakter olarak bazı şeyler için yeterince pişmemiş. Daha zamanı var sanki. Tabi seninde hatan vardır belki seni tanımadığım için bir şey diyemiyorum. Belli bir yaştan sonra iştişare yapmak iyidir güzeldir ama az çok kendi fikrin zikrin olması lazım ve o yönde gitmen lazım.
Katılıyorum
Aslında şöyle ki, ben eğitimli biriyim ve başarılıyım o ise bu yönü tercih etmedi ve ben tüm bunlara rağmen hep onu aslansın kaplansın diye eksik hissetmesin, kendini erkek erkek hissetsin diye hep aynı düzeyde gittim o bunu zayıflık olarak algıladı bence çünkü herkes beni başarılarımla överken o en alakasız şekilde, benim bölümüme boş bölüm demişti mesela ve ben onu ünv için ikna ettim açıktan benim bölümümü yazmak istedi, tercih sıralaması yaparken bunu söyledi bana biliyo musun ve 2 sınava girip pes etti.. bende artık patladım bana böyle böyle derdin ederdin noldu 2 sınava girdin pes ettin ben her gün sunumlar yaparken reklam filmleri çekerken makale tezleri hazırlarken sen açıktan bölümümü yazmana rağmen iki sınavda pes ettin dedim.. bana böyle davrandığı zamanlar canım gibi sabahlara kadar ağlardım sonradan fark ettim ki kendini benim yanımda aşağı görüyordu, kendi seviyesine çekmeye çalışıyordu.. bende artık patladım beni kıskandığı söyledim, eskisi gibi duygusal karşılamadım davranışlarını çünkü kendimi fark etmemi sağladı sağolsun
Mesela arkadaşları vs hepimiz toplanırdık yemekte benim yeni gireceğim iş konum açıldı maaşımı herkes övmeye başladı benim kız arkadaşlarım, "onun" erkek arkadaşları dahil.. ve napmaya çalıştı dersin 😅 sürekli laf arasında onlara bastıra bastıra dedi ki, "ama yemek parasıyla" dedi 😂😂 ve ben o zamanlar farkındaydım dönüp hep kahkaha attım yandan baktım hep, zavallı 😂 çünkü onun 2 senedir çalıştığı yerden, ben yeni gireceğim iş yerinde ondan daha çok alıcaktım 😂😂 beni tanıyan tanımayan herkes dedi ki ne buluyorsun bunda ne eğitimi var, ne işi gücü var, tip desen yok demişlerdi.. aşkımdan gebermişim gözüm kör olmuş işte aah ah
neden ayrılmadın dersenn, hataları biriktirince soğumak daha kolay oluyor aklın kalmıyor en azından
Şimdi napıyo biliyo musun
O karı kız düşkünü, aklını çelen arkadaşlarıyla tüm gün oyun oynuyor
Meslek yok, birikim yok, hedef yok
Ben daha delikanlıydım bundan
Keşke adam olsaydı da sahip çıksaydı
Hangi bölüm mezunusun? Yani demek ki uyum yeterince yokmuş aslında. Biraz alışkanlık olmuş iki taraf içinde
Öyle birisiyle neden vakit harcıyorsunuz bende onu anlamıyorum. Herkes istediği gibi yaşasın hayatın. Boş beleş tayfayla bırak sevgili olmayı sohbet bile etmemek lazım
Radyo televizyon+halkla ilişkiler reklamcılık
Evet zaten nasıl ilişkiye başladım onunla onu da bilmiyorum yakın arkadaşlığın vermiş olduğu gaflet
Dm den yaz yorum herkese bildirim olarak gidiyor. Yoksa buradan uzayacak benim için farketmez de.
O alan da iyi tabi sunum vs işleriyle aran iyi olması gerekiyor daha sosyal bir alan
Evet aynı zamanda dijital pazarlama ve satış işleriyle uğraşıyorum yani iletişimimde çok kuvvetlidir
Neyse öyle işte insanlar çok garip
Ne güzel. O da boş beleş arkadaşlarıyla takılmaya devam etsin. Çoğu erkek/kız şu an boş işlerler uğraşıyor neden böyle anlamsız ama
Gerçekten.. ve bence büyük konuşma
Sen hiç aşık oldun mu?
Anlamsız derken neden böyle boş işlerle uğraşıyorlar anlamıyorum anlamında dedim. Yani aşık olma nasıl bir şey tam emin değilim ben. Bence her insanın ortalama bir hedefi düzenli hayatı olmalı. Eğitimde çok önemli, sohbet edebilmek vs iletişim olmazsa olmaz. Bunların hepsinin uyuşması aşk sanırım
Yok onu anladım da, dedin ya "neden böyle tiplerle muhatap olursunuz ki" diye. O açıdan dedim
Aşk hiçte mantıklı bir şey değilmiş, olma bencede..
Benimde geçmişte oldu öyle zaman kaybı olduğunu anlıyor daha seçici oluyorsun. Biraz ders oluyor işte. Valla aşk bence bambaşka bir şey bunlar (senin ilişkin dahi) aşk değil bence. Nasip biraz hayat ne gösterir bakacağız
Sende anlat, istersen sende kendini gizliye al
Merhaba bir yoruma ihtiyacım var kendimi affedemiyorum gorusunuze ihtiyacım var. Mesajlara baktıgınız, geri döndüğünüz icin size söylemek istedim. Son soruma bakar mısın rica etsem benim icin cok onemli lütfen. Rahatsız ediyorsam kusura bakmayın cok kotu durumdayım lütfen. Teşekkür ederim simdiden
@asya o yüzden bitirdim zaten
En doğrusu 👍🏻
Aa pardon bana dedin sandim
@beyzaclm hemen bakiyoruum
Son sorun 11 ay önce ama
Adamına göre değişir elde etmişse tınlamaz bile olgunsa pek umursamaz kader kısmet der ergen se elde edememişse oda saplantı haline gelir bence erkeklerin sevgisine güvenme
Erkeğe göre değişir Duygusal ağlak light Erkek selami romantik erkek tipinde olur bu dediğin ilişkiye ve kadına saçma sapan gereksiz fazlaca anlamlar yükler. Medyanın film be dizilerin etkisinde kalan kafa yapısı yüzünden. Diğer türlü umrunda olmaz Ya hadi yenisi gelsin moduna girer ya da hayatına arkadaşlarına yoğunlaşır.
Herkesi bilmem ama ben köşeme çekildim sosyal medyadan çekildim spor ev iş yalan olmasın flört edenler oluyor iş hayatı ama ilgilenmiyorum birini tanımaya başlamak o kadar kolay olmamalı
Kadın halinim şu an
Normali budur
Başka bir kadının kollarında gideriyorlar o ezikliği kanımca🤣
Sevdiyse o erkek uzun sürüyor o işin senin bedneinden ve zihninden çıkması bir de kadınlar kendi cinslerini bir şekilde hayata katıyor ısrar ediyor normale dönme süresi daha kısa oluyor. Erkek bu süreçte daha çok yanız kalmayı seçiyor bu da süreyi uzatıyor.
Başka kadın ararlar şahit olduklarım hep öyleydi sonra yalnız kalınca da ayrıldığı aklına gelir o zaman kadar kadın çoktan unutmuş oluyor.
Ben çevremden kahru perişanı ayan olanı da bilirim, göbek atanı da. Belli olmuyor bunların ahvalleri anacım
Gördüğüm kadarıyla kendini alkole vermek çok yaygın. Yara bandı olacak birini bulmaya çalışmak ve öfke sorunu yaşamak da öyle.
Tabii ki o kadını gerçekten sevdilerse ve/veya düzgün bir kapanış yaşayamadılarsa bunlar oluyor.
Erkekler acı cekmez ki mutlaka yedek te bori vardır
Instagram'da esc hesapların takip ederler diye biliyorum
ben erkeklerin ne gercekten sevdigine inaniyorum ne de aci cektigine
Acı çektiklerini düşünmüyorum çekiyorlarsa da çok çok nadir bir kısmı çekiyordur bazen yorumları okuyorum hepsi silerim unuturum bırakırım affetmem umursamam bu durumdan yola çıkarak söylüyorum:))
Eğer birisi sana karşı sorumluluk almak istemiyorsa, her yaptığın davranışta mutlaka bir hata bulur. Hep sen suçlu olursun. Asla kendi davranışları için özür dilemez, dileme gayretinde bulunmaz ve günün sonunda özür dileyen taraf da sen olursun.
Adam olanlar kendi içinde yaşar da diğerlerini bilemem
Bana hayat anlamsız gelmeye başlamıştı. Ayrılık anında inşa ettiğin bütün duygular çöküyor. En önemlisi de güven ve aidiyet duygun yok olup gidiyor.
Valla ben birkaç gün önce sevdiğimiz halde ayrıldık. Ama acısını hala çekiyorum ve muhtemelen birkaç yıl daha da çekeceğim gibi duruyor ki çok seviyordum. Mesajlarını silemiyorum, fotoğraflarını silemiyorum. Kısacası unutamıyorum acaba döner mi bir gün diye mal mal bekliyorum.
Sahiplendikleri için
Sonrasında nefes alamayacak kadar darlanırlar işlerinde başarısız olurlar. Etrafına biraz agresifleşirler. ( en azından ben öyleydim)
Cinsiyetle ilgisi yok bunun içe dönük ya da dışa dönük kişiler var. 2 ye ayırmak da doğru değil de ağır basan tarafı oluyor. Bazısı içinde yaşar paylaşmadıkça artar acısı, bazıdı dışa vurur paylaşır acısı hafifler. Hayat paylaşınca güzel diyip bitireyim.
Ben bayağı üzülmüştüm. 3 ay boyunca her sabah her akşam mesaj attım, sanki hiçbir şey yaşamamışız gibi s…g… diye cevap verdi. Çiçek gönderdim, çöpe atıp fotoğrafını gönderdi
Erkekler de duygusal varlıklar günün sonunda
Cok üzülürüz tabi
Ben acı çekmiyorum. Bir kaç gün keyfim olmuyor sonra eski halime geri dönüyorum.
Peki temel metalin ne oluyo
Kaçıngan bağlanma yani
Heralde öyle
Kız sen benden meraklı çıktın ahshsjsb
Hahah evet
Meraklıyım napıyim jsjjs
Sevdim seni shdndjdj @kimsin
Thanks normalde soruna Salça olmak gibi algılarlar ama öyle niyetim yok gerçekten
Hayatsız heralde onlar oha bi sosyal medya sitesinden bile özgüvensizlikleri tetikleniyorsa yuh a** yaşamasınlar onlar ahaha
Valla bacım ben acı çektirmek için engellemedim. Sadece görmezden gelmeyi deniyorum bilmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Ilk 1 hafta rahat olurlar ondan sonra ayrılık acısı başlar anılar canlanır tavana bakıp düşünmeler başlar boş durdukça yaşananları düşünür acı çeker
Çekmeyiz. Demek ki olmıyıcakmış güzel zaman geçirdik ama istemiyormuş demek ki. Sorgulanıcak aması çünküsü yoktur.
Niye bunu ciddi ve dürüst olarak öğrenmek istedin ki? 😂 Eski sevgilin nasıl acı çekiyordur diye öğrenip mutlu mu olacaksın 🤣
Senin konuşmanı tanıyorum ben sanki yoksa sen o musun
Kim
Hakkari ben
Ay host lan
Hakkari değşl tabii ki
Çoğunluğu kendini içkiye verir. Diğerleri de yerine yenisini arar. Aklı başında olan adamda geriye cekilir
Çoğunluğu yeni birilerini bulmakla meşgul olur kalan geriside acısını sessizce kendi içinde çeker
Gördüklerime göre erkekler ayrılık sonrası biraz "öz sevgi" ile kendilerini bir işe ya da yeni bir kadına atayarak acı çekmeye çalışıyorlar. Alkolde var tabii
En fazla 3 gün ya da bir hafta acı çekip sonra hemen unutuyorlar🤣 çokta vın yanii..
Ilk birkac gün mesguliyet düsünmemeye calismak sonraki 2 3 ay icerisi depresyon -yara bandı yapmadıysa tabi-. Sonra normal hayat eger sevgilisi yoksa ara ara akla gelmek kosulu ile tabi
Vicdanları rahatsa hiçbir şey hissetmezler ya da bir şey olmamış gibi yaşarlar
Bilemiyorum sevgilim yok ki ayrılıp acısını çekelim🤣
Ben genelde 1-2 sene kimsenin yüzüne bile bakmıyorum, 2 uzun ilişkimde de öyle oldu :)
Yeni bir garı bulmak çok zor bunun acısını yasariz bak 😝
Ne acisi abla direk diger diger kizlarla sansimizi deneriz :D
Sol tarafım ağrır nefesim kesilir hiçbir şey yapmam istek olmaz
Çok zor atlatırız kadınlara göre bizim için daha zor geçer
Bir erkeğin aşk acısı çekeceğini hiç sanmam seveceklerini de sanmam çoktan yeni birisini aramaya başlamış olurlar piyasa yaparlar
ararım ararım özür dilerim pişmanlığımı dile getiririm çünkü seviyorumdur ama olmayınca olmuyor.
Adamına göre değişir...
Size göre? Sorumun amacı o
Vvvvaaayyy bbbeeeeeee
Deddeeem sen seçildin dedeemm
Deddddeeeem aaddamsın dedemm
Cevabı üstad versin.
İlk başta hiç acı çekmez, hatta tam tersine kurtulduğunu düşünüp üstümden yük kalktı diye rahatlar. 😂
Sorduğun soruda yanlış anlaşılmış olabilirsin nasıl acı çeker derken neler yaparak onu acı çektirebilirim gibi bir düşünce mi
Başta erkek durumu çok idrak edemez açıkçası çok takmaz ama biraz geçtiğinde idrak etmeye acı çekmeye başlar kizlardaki durumun tam tersi kız ayrılınca direk üzüntüsünü yaşar bir süre sonra atlatır ama erkek üzüntüsünü sonra yaşar
Erkekler de insan elbette acı çekerler ama bunu dışa vurma şekilleri farklı olabilir. Kimisi içine kapanır kimisi sosyal hayata saldırır. Acı çekmiyor gibi görünmeleri çoğu zaman duygularını bastırmayı öğrenmiş olmalarından kaynaklanıyor
İçer içine atar ama bunu çok severse yapar Sevmediyse güler gider
Çeksinler Allah erkekleri ıslah etsin süründürün kızlar acımayın hiçbirine
hemen anlayamazlar biraz zaman geçmesi lazım özlemesi için
içinde yaşar zayıflar çöküş hali görünürse o zaman ciddi derecede acı cekiyordur demek
Direk seks olurdu amacim. Senle seks yapiyo muydu
@lsmsdkdkdkdm ayrilmisim kac senelik. Ne olacakti baska? Ciddi iliski mi arayacaktim o yipranmadan sonra
Çeker mi ki😉 hiç sanmıyorum.. duy da inanma
Sen ne can yakarsın varya az oxospu değilsin 😎
Erkeğin omurgasına bağlı sonuçta hayatta ayrılıkta var birlik beraberlikte var. Buna karşı güçlü duran erkekte var durmayan da var. Erkek acı çekince mutlu mu olacaksın üzülecekmisin merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?