Yanlislikla aradim diyen erkek?

gecen sene sinifimda bir cocuk vardi, cok deneyimliydi bir suru sevgilisi oluyordu ben okula yeni gelmistim. surekli özellikle ortak arkadaşimiz üzerinden sohbetlerime dâhil olmaya çalışıyordu; o arkadaş gittiginde bile sohbeti benimle sürdürüyordu. Bana karşı küçük ama dikkat çekici ilgileri vardı: nerede dogduguma kadar sormustu, bos derslerde tum arkadaslari dururken gelip benim yanima oturuyordu ve bir keresinde sınıf içinde benimle sakalasip parfumumu begenmedigini soyleyen ogretmene parfümümün güzel koktuğunu söylemisti, tenefuste eski sevgilisiyle konuştuğumu gördüğünde gerilmis gibi durmasi sonradan "eximle tanismissin" demisti. genel olarak muhabbetimiz vardi yani ve diger kizlardan daha yakin davrandigini hissediyordum

Bugün beni aradı, açamadım. Geri aradım, o açamadı. 10dk sonra tekrar aradı; yine açamadım. WhatsApp’tan “yanlışlıkla aradığını” söyleyip özür diledi. bir saat sonra tekrar aradı, guldu ve yine “yanlışlıkla” dedi ve kapattı. Daha önce hiç telefonda konuşmadık yani arama gecmisinden eli carpma ihtimali falan yok ve WhatsApp profilim net şekilde bana ait. sizce bilerek mi aramistir ne yapmaya calisiyor ben ne yapmaliyim kafam cok karisik ya
Güncellemeler
4 ay
sizce tiktoktan profilini goruntulesem mi yoksa hic bisey yapmasam mi? arkadasim aksam sen onu ara diyor ama cesaret edemedim
Yanlislikla aradim diyen erkek?