Gerçek aşkı bulamayacak mıyım bu devirde?

Hayalimdeki kişi Zengin vs demiyorum.

İstediğim şey aşkın bitmemesi ilk halinde kalması her sarılışım da o kelebek hissini hissetmek istiyorum 19 yaşındayım şu an ama o kişiye 60 yaşında sarılsam bile o aynı hissi istiyorum ama imkansız gibi geliyor çünkü hem insan yapısı buna Uygun değil hem gerçek değil

Hayalimdeki erkekle düğün vs istemiyorum yakınlarımızın olduğu küçük bir nişan yeterli sonrasında beraber o düğün masrafları yerine ülke gezelim şehir gezelim istiyorum beraber dışarı çıkıp gezelim birbirimizi sevelim bugün ne yaptık onu anlatalım beni kıskansın elimi tutsun sürekli asla bırakmasın istiyorum beraber kitap okuyalım o kitap hakkında konuşalım film izleyelim beraber yemek yapalım gülelim eğlenelim güvensizlik olmasın bir sey mi gördü hemen bana sorsun ben ona sorayım ne bileyim saat 2 olsun beraber dışarı çıkıp sahilde gezelim balık ekmek yiyelim kokoreç yiyelim romantik olsun istiyorum aynı şekilde bende ona

Ama şu an ki çağ çok değişti o kadar çok korkuyorum ki aldatilmaktan yok sayılmaktan kavga dolu bir ilişki de olmaktan yaşıtlarim özellikle onlar en kötüsü olduğunu düşünüyorum sanırım hayalimdeki erkeği asla bulamayacagim diye düşünüyorum...

Güncellemeler
5 ay
şu an ki ilişkilerin çoğu cinsellik ön planda tabi o da olucak aşkın bir parçası ama insanların bunu bir zevk olarak kullanması mide bulandırıcı bu çağ olsun başka çağ olsun hep aynı sorun vardı bilmiyorum artık bu dünya için kendimi çok saf hissediyorum
Gerçek aşkı bulamayacak mıyım bu devirde?